Saturday, 22 October 2011

50ste verjaardag Ideeën

Halve merk, een mijlpaal, halve eeuw, zijn allemaal termen geassocieerd met draaien 50. Maar om wat beter moment genieten van het leven dan op haar hoogtepunt, met oude herinneringen opgeborgen en nieuwe te wachten om ontdekt te worden.
Je kon het plannen van een partij die de persoon down memory lane neemt. Versier de kamer met foto's die werden genomen in de personen 50 jaar. Speel de muziek die populair was in die tijd en serveren gerechten uit rond dezelfde tijd. Breng de school en hogeschool tijdschriften uit de zolder, en tijdens het versturen van de uitnodigingen, zorg ervoor om te vermelden dat de gasten moeten worden gekleed in kostuums die dateren van ten minste 30 jaar.
Huren van een boot kan ook een goed idee. Je zou kunnen versieren met slingers, kaarsen en lantaarns. (Dim de lichten) Heeft u een live band aan boord van transportbanden van goede muziek. Serveren eten geassocieerd met water zoals vis, oesters en krabben, en zeil weg in de zonsondergang.
Als u of de persoon die je bent die de partij voor, houdt van de zon, zou een beach party leuk zijn! Kies een gebied op het strand wat iets weg van de gekmakende menigte. Breng de strandstoelen, parasols en klaptafels, zet de muziek en dans. Je zou kunnen bestellen of bak een verjaardagstaart in de vorm van een strand met bomen en Hawaiian poppen.
Je kan een themafeest op basis van Hollywood. Vraag alle gasten om zich te verkleden als de acteurs van weleer. Use affiches van oude films en leg ze in de buurt. Hebben de verjaardag van personen favoriete filmset opnieuw gemaakt. Onder meer camera's, verlichting en een directeur (U kunt de verjaardag persoon om de rol te spelen vragen.)Omvatten scripts, dialoogvenster en muziek. Je zou kunnen dienen voedsel dat wordt gesorteerd.
Verzamel foto's van de jarige met een reeks van reacties over hem / haar gezicht. Dan hebben een wedstrijd om te beslissen wie kunnen komen met de beste titel voor elk een van de foto's. Versier de zaal met de dingen met betrekking tot fotografie. De taart kan worden vormgegeven als een camera.
Als u op zoek bent naar een meer volwassen en verfijnd feest idee, kun je gaan voor klassieke muziek, drie of vier goede wijnen, zes tot zeven soorten kaas en wat crackers. Use linnen tafelkleed, fancy servetten en kristal, porselein en zilverwerk op de tafel. Als u van plan party games, houd eenvoudige wedstrijden als die komen met een schandalige beschrijving van een van de wijnen of de kaas.
Indien de verjaardag persoon houdt plezier, kon u houd een pyjama party. Hebben de gasten komen in hun mooiste nachtkleding en plan voor de verjaardag personen favoriete muziek, films en party games. Hebben de gasten logeren. Bieden matrassen voor hen om op te slapen.
Hoe zit het boeken van een hotel voor een weekend? Te houden met de verjaardag festiviteiten, je zou kunnen boeken van een hotel voor de verjaardag persoon, familie en vrienden. Dit zal helpen de jarige ontspannen koesteren in aandacht.
Je kon ook de verjaardag van persoon en nauwe vrienden / familieleden bungeejumpen, snorkelen, duiken of skiën. Een verjaardagsfeestje onderwater of in de lucht misschien een geheime droom .... maar een woord van voorzichtigheid, voordat u van plan zoiets, zorg ervoor de persoon heeft een sterke hart!

No comments:

Post a Comment