Saturday 22 October 2011

Antieke en Decoratieve kabinet Hardware voor Home Decor

Een kast is eigenlijk een doosvormige meubels stuk dat is gemaakt uit hout of andere materialen. Deze kasten kunnen worden gebruikt voor de opslag van huishoudelijke artikelen en kunnen worden bewaard in uw huis. Sommige kasten kunnen worden gehouden als stand-alone kasten, terwijl sommige zijn bevestigd aan de muur. Ze kunnen bevatten lades en deuren hebben meestal geïnstalleerd op de voorkant van de kast. Om te begrijpen welk type van hardware te gebruiken voor de kabinetten, moet je kijkt naar het materiaal en de stijl van de kast. Dan moet je ook uw interieur te overwegen. Zo moet de aard van de kast hardware of kast accessoires die u zelf te kiezen afstemming met of een aanvulling op de stijlen van zowel het kabinet zelf en uw interieur.
Decoratieve kabinet Hardware, Antieke Kabinet van hardware en Vintage kabinet Hardware: Materialen
Het kabinet hardware is gemaakt uit verschillende soorten materiaal. Ze zijn:; roestvrij staal; Staal, Koper, Messing, nikkel, brons; Smeedijzer; Vintage kabinet Hardware, decoratieve kabinet Hardware en Antiek kabinet Hardware: Finishes
De meeste van deze kast accessoires zijn er in verschillende soorten afwerkingen. Deze zijn; Antieke; gepolijst; geborsteld; Burnished; sterling; ouderen; Vintage; tin; gelakt; Un-gelakt; Messing, Afhankelijk van de hierboven genoemde factoren, moet men het materiaal en de afwerking te kiezen.
Antieke kast Hardware, decoratieve Cabinet Hardware en Vintage Cabinet Hardware: Onderdelen
Laten we nu kijken naar de verschillende delen van het kabinet hardware aan te schaffen. Deze zijn:
Schroeven: Deze is vrij basic, zoals u zult schroeven nodig om deze verschillende hardware onderdelen vast te stellen op de oppervlakken van de kast. Vaak hardware-onderdelen worden geleverd met bijpassende schroeven, zodat u niet specifiek hoeft te schroeven afzonderlijk aan te kopen. Dus je moet van te voren weten of de onderdelen worden geleverd met of zonder schroeven.
Terug Platen: Deze zijn bevestigd voordat de knoppen of trekt zijn vastgesteld op het oppervlak van de kast. Deze dienen ter bescherming van het kabinet oppervlak of om de bestaande gaten ed te verbergen op het oppervlak van de kast. Deze zijn vooral handig als u hebt verwijderd een oude knop of trekken en gaan te vervangen door een nieuwe.
Handvatten en hendels: knoppen worden handvatten bevestigd aan de kast deur of lade met een enkele schroef en bout. Trekt zijn de handgrepen vast aan de kast deur of lade met twee of meer schroeven en de bijbehorende bouten. Trekt bezetten meer ruimte dan knoppen op het oppervlak van de kastdeur.
If u gaat worden ter vervanging van een oude trekken met een nieuwe, is het een goed idee om de oude pull met u mee en kijk of de afstanden tussen een gat en de andere wedstrijd met die van de nieuwe trek dat je kiest.
Er zijn een verscheidenheid van decoratieve kabinet knoppen beschikbaar in de markt. Kies uit een verscheidenheid van verschillende afwerkingen en materialen voor duurzaamheid en bruikbaarheid. Ook voor zorgen dat de knoppen en trekt zijn in lijn met de mode van het kabinet en de kamer ook.
Scharnieren: Verschillende soorten deuren vereisen verschillende soorten scharnieren. Ook wordt het aantal vereiste scharnieren besloten afhankelijk van de lengte en het gewicht van de deur.
European Scharnieren worden gewoonlijk gebruikt voor kastdeuren die volledig overlay de kast, of ingezette doors van het kabinet. Ze kunnen gemakkelijk ondersteunen zware deuren en zijn vaak zelfsluitend.
Europese Overlay Scharnieren kan gebruikt worden voor de helft overlay deuren of voor deuren die het frame van de kast elkaar overlappen. Deze zijn vaak zelfsluitend scharnieren.
U kunt verschillende soorten scharnieren voor de meeste face-frame kasten. Deze zijn: Variabele Overlay Scharnieren, Gedeeltelijke Rondom Scharnieren, H-Style Scharnieren, Offset H-Style Scharnieren, Butterfly Scharnieren, Scharnieren, en T-Style scharnieren.
Kies de juiste scharnier voor het juiste soort kastdeur. Het scharnier is wat er gaande is om de deur goed functioneren te maken. Sluit geen compromissen op het aantal scharnieren die nodig zijn. Kiezen uit een verscheidenheid aan afwerkingen beschikbaar uit de antieke kast hardware, kunt u bepalen welke scharnier uw kast kijken pak en je doel te dienen.
Deur Vangsten: Deze worden gebruikt op deuren die niet zelfsluitend scharnieren. Deze kunnen worden Magnetische of Spring Roller gebaseerd. Puur functionele deze helpen de deur der kasten gesloten.
Ladegeleiders: Kies een lade schuift afhankelijk van het gewicht capaciteit van de dia. Deze krachtopnemers ratings kunnen worden licht, medium of zwaar. Deze kunnen worden gemonteerd op de zijkanten van de kast. Als alternatief zijn er midden onderaan de berg dia's of single centrum mono-rail slides ook. Kies de dia's, afhankelijk van het soort look u wilt gebruiken voor de binnenkant van je kast en het soort dingen die je van plan bent om in de lades.
Zo kan men zo kiezen van de juiste decoratieve kast hardware voor je kasten that they schoonheid en stijl toe te voegen aan uw kabinet samen met de functionaliteit.

No comments:

Post a Comment