Saturday 22 October 2011

Automobile Touch Up Paint

Uw voertuig betekent veel voor u, ongeacht de kosten, grootte, maken en hoe nieuw of oud het is. Een kleine kras over het voel je je heel slecht. Maar wat na zo'n kras? Of zul je natuurlijk niet voorkeur aan het houden op dezelfde beschadigde toestand en verdrietig feel iedere blik ernaar. Waarom dan niet up gaan voor een auto touch verf en terugbrengen de charme van uw voertuig.
Krassen en deuken zijn onvermijdelijk zelfs als u rijden met optimale zorg. Zoals krassen, hoe klein ze ook zijn, de neiging om de looks van je geweldige auto's te verwennen. Bovendien is deze beschadigde gebied wordt ook gevoelig voor roest, de verslechtering van de verschijning verder. Daarom is het altijd goed om het probleem onmiddellijk vast te stellen eventuele verdere schade te voorkomen. Touch-up verf is het recht tonicum voor maken uw voertuig zo mooi als voordat in minder tijd en kosten.
Picking up een kleur matching aan die van uw voertuig en schilderen op het beschadigde gebied is niet alles wat GARAGES touch up verf is ongeveer. Het proces gaat nog vele andere zaken en moet worden uitgevoerd zeer zorgvuldig tot een maximum natuurlijke werking hebben en bewaart het origineel looks van uw voertuig. De procedure omvat de volgende:
Afplakband: Maskeertape beschermt de oppervlakken naast het beschadigde gebied van de touch-up proces. Een goede kwaliteit afplakband zal properly stick en kunnen worden afgepeld gemakkelijk zonder verlaten enig residu of beschadigen de kleur van uw voertuig.
Masking Film / Papier: Een Maskeerpapier blokkeert de aangrenzende panelen uit meer spray. Geen gebruik van de beschermfolie op het paneel direct; kan dit leiden tot een zichtbare tape regel na de verwijdering ervan. Maak een lijn met een tape, daarna tape de beschermfolie aan de bestaande band.
Hoge-grit Schuurpapier: Dit is de basis wat nodig is om het beschadigde oppervlak schoon te maken. De krassen is veel gevoelig voor roest. In een dergelijk geval, gebruik dan een hogere korrel opschuren en reinigen van de roest.
Primer: Een primer is rechtstreeks op het metaal naar een perfect oppervlak formulier overschilderen. Het aanbrengen van een primer is een must in de touch up lakproces omdat de hechting en het vullen van eigenschappen maken het beschadigde oppervlak, zelfs en dus geschikt om te worden geschilderd.
Base Coat: Dit is de werkelijke verf, net als de kleur van het voertuig. Terwijl u aankoop de kleur, moet u controleren of het is metallische of acryl en wat is de merk en model van het voertuig u van plan te schilderen.
Clear Coat: Zoals de naam suggereert, is het een duidelijke, transparante en glanzende verf. Dit beschermt het voertuig tegen UV-stralen en geeft een klassieke glans aan het gekleurde oppervlak.
Het touch up verf komt in verschillende vormen. Het is verkrijgbaar als een verf worden toegepast met een borstel. Het komt ook in de vorm van een aerosolspray, waarin de verf is verzegeld in een druk container en is uitgebracht in een fijne nevel wanneer de knop van de nevelfles wordt geduwd. Het komt ook als een verf pen, die u kunt direct gebruiken op het oppervlak.
Hier is de procedure voor de automobiel-touch up verf voor het repareren van krassen op uw voertuig. ; Vind de juiste auto-verf voor uw voertuig. Terwijl je touch-up verf baan van uw auto, vergeet niet om de eerste test de kleur op een verborgen gebied. Zodra de kleur wordt aangebracht op de auto, kun je niet veranderen. ; Geef uw auto een grondige wasbeurt en droog het af volledig. Als je niet kunt hebben een complete auto wassen, het reinigen van de krassen gebied met een doek gedrenkt in de oplossing van water en milde zeep. ; Neem prep oplosmiddel en een zachte handdoek. Neem de benodigde hoeveelheid prep oplosmiddel op de handdoek en gebruik deze om het vet, was, olie en andere verontreinigingen te reinigen. ; Zand het probleem gebied met een hoge korrel schuurpapier gemaakt voor autolak. ; Breng 2 tot 3 jassen van de primer over de kale metaal. Houd een afstand van 5-10 minuten tussen elke laag. Als u wilt dat de primer mix, een natte schuurpapier gebruik over dit gebied na 20 minuten. ; Breng de basislaag. Gelden als vele lagen als nodig is om het beschadigde gebied te dekken. Houd een afstand van 5-10 minuten tussen elke laag. Vergeet niet om te schilderen twee centimeter breedte wijs en lengte rond het beschadigde gebied. Gebruik nooit nat zand papier of prep oplosmiddel tussen lagen van de touch-up verf. , Wacht voor 20 minuten na het opbrengen van de laatste laag van de basislaag is afgelopen. Dan start de toepassing van duidelijke vacht. U kunt toepassen 2-3 lagen, maar houd een kloof van 10-20 minuten, terwijl het aanbrengen van iedere laag. ; Als het touch up verf is niet glossy genoeg, gebruik een haardroger om het gebied warmte en een glad en glanzend oppervlak hebben. ; Alternatieven voor de auto Touch up-Paint: Voor kleine krasjes op de carrosserie, kunt u een kras remover, een auto was of een polijstsubstantie gebruiken. Dit zijn de beste opties voor kleine krasjes in plaats voor het gebruik van auto-touch up verf.
Scratch Remover:, Als de krassen zijn niet erg diep, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd met alleen de toepassing van een kras remover. ; Gebruik een doek badstof handdoek en breng de Krasjes verwijderen in een cirkelvormige beweging over de kras. ; De scratch zullen worden verwijderd na enkele toepassingen. ; Car Wax: Waxing de auto geeft een ultieme glans aan. Het vormt een dun, transparante film over de auto verf die kleinere krasjes, steen chips, deksels voorkomt roesten van het oppervlak en beschermt tegen de barre omgeving. ; In de eerste plaats, grondig reinigen van de auto en droog het. ; Een kwaliteit was met geen schuurmiddelen, een zachte spons en een schone zachte doek handdoek is alles wat u nodig hebt om de auto was. ; Het is beter om de auto te parkeren in een tint en werken op een afdeling in een keer te starten. ; Breng de was met een spons en 5 minuten wachten. ; Nu, gebruik een schone en zachte handdoek en buff de wax in cirkelvormige beweging. ; Zodra u klaar bent met de hele auto, het reinigen van de ongeverfde delen van het voertuig. ; Voor de beste resultaten, was de auto om de 3-4 maanden. ; Polijstpasta: Het verwijderen van kleine krasjes op het glas van de auto is niet een grote taak. ; Ga voor een verbinding die het polijsten van de mooiste schurende bevat. ; Neem een ​​kleine hoeveelheid polijstmiddel op een spons en breng het over de krassen in een cirkelvormige beweging tot ze minder zichtbaar worden. ; Niet overdrijven. ; Nu, afwassen het gebied correct. ; Gebruik wax over het in de hierboven genoemde manier. ; Ga voor auto-touch-up verf, de makkelijkste manier om de krassen repareren en onderhouden van de schoonheid van uw stijlvolle auto.

No comments:

Post a Comment