Wednesday 26 October 2011

Badkamer Tegel Design Ideas

Betegelen je badkamer:; Eens, betegelen van een badkamer was meestal een uniforme ziekenhuis-achtige affaire van effen wit betegelde hygiëne. Dit hoeft niet langer het geval. Tegenwoordig heb je een zeer brede keuze aan gekleurde tegels en getextureerde waarmee je kunt creëren en over vele uiteenlopende aard van de effecten. Gegeven de beschikbare rassen in de kleuren en patronen, in feite, moet u wat extra tijd te besteden en dacht aan het soort sfeer je wilt in je badkamer, hoe om te gaan over het bereiken en wat voor soort materialen die u kunt gebruiken voor het doel . U moet beslissen of u gaat tegel uw gehele badkamer of slechts een gedeeltelijke gebied en de aard van de ontwerp patroon dat u wilt maken in de beschikbare ruimte. De badkamer tegels die u kiest en het design zal de hele look van uw badkamer invloed. Je moet ook zorgvuldig rekening houden met de kosten en het onderhoud factoren. Immers, wilt u waarschijnlijk een mooie badkamer die is aangenaam en ontspannen te worden in elke dag, met tegels die er geweldig uitzien, zijn duurzaam en veilig zijn om op te lopen.
Het kiezen van badkamertegels:; Keramische tegels variëren in prijs naar gelang het ontwerp, type tegel en de fabrikant, dus het is een goed idee om te winkelen rond en zie wat past bij uw budget. Alvorens te kopen, zorg ervoor dat de tegels zijn van dezelfde partij als verschillende partijen worden afgevuurd op verschillende tijdstippen en zo vaak kunnen verschillen in hun maten.
Je kunt kiezen uit verschillende types zoals badkamer tegel - Geglazuurde keramische tegels, mozaïek tegels, natuursteen tegels, porselein tegels, plavuizen en Terracotta tegels. Vraag het aan de dealer over de vereiste onderhoud voor elk ras.
Selecteer een tegel die past in met uw ontwerp regeling. Het is een goed idee om een ​​paar monster tegels teneinde zodat u kunt controleren indien de kleuren en patronen zijn wat u eigenlijk wilt. U moet ook beslissen of u gaat naar een donkere mortel of een witte voeg te gebruiken.
Badkamerkastjes tegel design ideeën:; Het belangrijkste ding, behalve het materiaal, het type en het ontwerp van de tegel, is de kleur van de tegel. De kleur die je kiest zal de ruimte definiëren en creëren de sfeer voor uw badkamer. Using lichte en pasteltinten, met een paar felle accenten, kan zorgen voor een rustige en vrolijke sfeer. Lichtere tinten geven ook een indruk van een meer open gebied, dat is handig als u een kleine badkamer. U kunt uw badkamer geven een lichte luchtige gevoel met veel licht, een paar goed geplaatste muur-spiegels, en lichtgekleurde keramische tegels.
U kunt kiezen Vaste, basische kleuren of eens iets anders proberen door het mengen van kleuren en patronen en vormen. Probeer het creëren van interessante aandachtspunten in uw badkamer muren, counter-tops en douche ruimte met behulp van een kleurrijke tegels accenten en aantrekkelijke muurschilderingen. U kunt installeren accent tegels in het midden van de reguliere tegels of maak een patroon van afwisselende ze met de reguliere tegels.
U kunt beantwoorden aan de keramische tegels in de douche ruimte aan de andere patronen in de kamer, of u kunt een geheel ander patroon te gebruiken. Aangezien de douche ruimte is vaak genoeg een afgesloten ruimte en afgescheiden van de rest van de badkamer, kunt u gebruik maken keramische tegels van een ander patroon zonder dat u uw interieur in een oog-botsende zere. Je kan de doucheruimte met felgekleurde tegels of gebruik een uniek patroon om een ​​interessant effect.
Voor de vloer tegelwerk, kunt u tegels van dezelfde patroon als de wandtegels, zij het met een goede grip. Of u kunt proberen met behulp van stenen die van een geheel andere kleur en zelfs ontwerp patroon. Dit kan helpen de balans van de kleuren van de sanitair, vooral als die anders zijn ook. Als je woont in koud climes, gelet een vloer met warme-gekleurde tegels zal er beter uitzien en zelfs beter als u stralingsverwarming eronder installeren voelen.
Er zijn talloze verschillende manieren waarop u kunt uw badkamer te ontwerpen. Kijk naar de foto's magazine, advertenties en brochures voor het ontwerp interessante badkamer set-ups. Maak een lijstje van de kleuren stijlen, en patronen die een beroep op u, en wees niet bang te laten uw verbeelding vrij spel. Welke manier je ervoor kiest om uw badkamer tegels, moet u uw eigen unieke persoonlijkheid doordringen in het ontwerp.

No comments:

Post a Comment