Tuesday 25 October 2011

Badkamer verbouwen: kleine badkamer verbouwen Ideeën

Remodelleren van uw kleine badkamer:; Remodelleren een kleine badkamer kan een lastige voorstel zijn, vooral als je wilt to een indruk van een grotere ruimte te creëren, alle accessoires passen in de beschikbare een en voorkomen dat er een rommel, alles zonder afbreuk te doen aan een smaakvol effect en functionaliteit. Dit vereist een zorgvuldige planning en, indien u gaat doen geen uitgebreide verbouwing, ook een bouwvergunning van de bevoegde gemeentelijke autoriteiten.
Het opstellen van een plan:; Of u ervoor kiest om uw badkamer do verbouwing zelf of huur professionals, het opstellen van een plan zal de werkzaamheden te vergemakkelijken. U kunt uzelf tijd en geld als je weet wat je precies wilt doen en hoe te gaan doen. Begin met het verzamelen van ideeën van foto's, tijdschriften en andere bronnen. Maak een lijst van de accessoires en functies die u wilt nemen in uw badkamer. Teken de accessoires en functies op een verkleinde afmetingen, op papier en knip de vormen. Maak twee ruwe trekgangen met accurate, geschaald-down metingen van uw badkamer, een met de huidige design met al haar kenmerken en de tweede toont een schets van de nieuwe gewenste is. Plaats de uitgesneden vormen op de tweede schetsontwerp en beweeg ze op het punt om te zien of je kan passen in de accessoires en hoe je het beste kunt gebruik maken van de beschikbare ruimte.
Ruimtebesparing:; Bespaar ruimte in uw badkamer door het aanbrengen van schuifdeuren in plaats van scharnierende Ones. Deuren die dia in een holte in de muur kijken ook wel cool, dus dat is een ander pluspunt. You kunnen zich ook hechten door haken die vouwen plat toen in de holte en anders kan zijn gebruikt om kleding en handdoeken hangen.
Installeer een wastafel met planken eronder waar je kunt opslaan zeep, tandpasta, cosmetica en andere dergelijke artikelen. Een kast of planken boven het toilet of lang kasten langs de lege muren kunnen ook de broodnodige opbergruimte. Deze kunnen over alle benodigde items, alsmede decoratieve objecten opfleuren de badkamer.
Een bad is een ruimte-verslinder, dus overweeg het installeren van een douche in plaats. Hier krijg je een douchecabine met gebogen zijden als dat zal meer ruimte te besparen zijn. You can cordon met heldere douchegordijnen die een aanvulling op uw badkamer tegels.
When remodeling een kleine badkamer, is het belangrijk om in gedachten te houden dat u alleen een illusie van ruimte niet te verlengen geven van de beschikbare one-tenzij, natuurlijk, je gaat voor het neerslaan een muur of twee. En zo, mag u niet in staat zijn om te passen in alle accessoires die u wilt. Denk realistisch en laten gaan van alle niet-essentiële als ze rommel het gebied.
Het geven van een illusie van ruimte:; Light geeft een ruimtelijk gevoel om een ​​kamer, zo te regelen ramen op een manier die het mogelijk maakt veel natuurlijk licht en tegelijkertijd zorgt voor privacy. Indien mogelijk, overweeg installeren een hemel-licht.
Installeer kunstlicht in de badkamer hoeken en, als je kunt, TL-verlichting langs de muren. Met goede verlichting, kan uw badkamer groter lijken dan het werkelijk is.
Spiegels kunnen optimaliseren van het licht en toe te voegen aan de indruk van de ruimte, maar ga niet overboord met hen; te veel een afschuwelijke effect in een kleine ruimte te creëren. Ga voor slechts een of twee. Probeer een sierlijke of Venetiaanse spiegel, strategisch geplaatst voor een goede lichtreflectie, die ook zal dienen een decoratief doel. Eigenlijk zijn er een heleboel variëteiten in de muur spiegels. Neem de tijd om een ​​die gaat met de algemene ontwerp-regeling te vinden.
Plan een badkamer kleurenschema dat de beschikbare ruimte zal verbeteren. Hetgeen betekent, ga voor licht of pastel kleurenschema's eerder dan duisteren voor de vloer, muren en plafond. En zelfs met lichte kleuren niet halen het hele gamma. Eenvoud en goede kleur coördinatie is de sleutel hier. Een andere belangrijke factor is patroon, die, indien toegepast in een verticale mode, kan een indruk van grotere hoogte te geven aan uw badkamer. Dus verf muren in verticale strepen, of fit muur-papier en badkamertegels in een verticaal patroon. You kunt ook tegel de hele muur en voeg een rand van een andere kleur bij het plafond. Behulp van grote, identiek-vormige tegels met smalle injectiemortel lijnen voor zowel wanden en vloeren kan ook helpen.
Voegen weinig decoratieve raakt met planten in kleine potten en aantrekkelijke bath items die goed gaan met de inrichting. Houd zeep, tandenborstels en andere dergelijke dingen goed in de hun toegewezen plaatsen. Een minder rommelige kamer ziet er altijd groter, maar niet te spreken netter.

No comments:

Post a Comment