Thursday 13 October 2011

Badkamer Verlichting: Badkamer Light Fixtures

Badkamer Verlichting:; Van alle kamers in uw huis, moet de badkamer in het bijzonder een goed verlichte ruimte. Veel mensen schijnen dit detail bij het ontwerpen van hun huizen kijken, immers, u niet veel van je dag doorbrengen in de badkamer, dus waarom gaan naar alle kosten? Nou, als je niet wilt, hoef je niet wilt, maar een goed verlichte badkamer heeft haar psychologische voordelen en het helpt ook fysiek te kunnen duidelijk zien en veilig te lopen in een badkamer.
Natuurlijk licht:; Als het ontwerp van uw badkamer laat in een veel natuurlijk licht, hoeft u alleen te overwegen verlichting regelingen voor de after-dark uur. In andere gevallen moet u wellicht een combinatie van natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen, of, nog volstrekt kunstmatige bronnen te gebruiken om licht op uw badkamer. Vindt u een breed assortiment in halogeen en standaard gloeilampen in de markt. Ga voor degenen die zijn mooi en helder en zo dicht mogelijk aan natuurlijk zonlicht.
Met behulp van spiegels is ook een goed idee, als spiegels reflecteren het licht en kan een indruk van een veel grotere ruimte te geven. U kunt gebruik maken van een wand spiegel gemonteerd als een centraal punt in uw badkamer. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van spiegels om de inrichting van uw badkamer en uw persoonlijkheid past. U kunt ook wilt een ontdooing te krijgen. Defoggers zijn meestal goedkoop en over het algemeen niet consumeren te veel macht.
Light Placement:; Voor het installeren van de lampen, na te denken over het soort sfeer dat u wilt maken in uw badkamer. Verkeerd geplaatste verlichting kan maken nogal ongelukkig en zelfs eng effecten die wellicht zult - als je de gevoelige soort - heb je dribbelend zo spoedig mogelijk. Het is beter als je de verlichting zullen nadenken en met de hulp van strategisch geplaatste lampen, creëren een prettige, rustige en goed verlichte sfeer die veel stimulans om te blijven hangen in het bad biedt. Door het gebruik van verlichting met dimmer controle, kunt u de intensiteit van het licht precies de juiste ontspannen gevoel te krijgen. Dimmers zijn ook energie-spaarders en je lampen gaan langer mee. Houd in gedachten dat je gloeilampdimmers voor gloeilampen en halogeenlampen en dimmers compatibel voor alle andere vormen van verlichting nodig hebben.
Normaal zal een goed verlichte badkamer te nemen van de volgende typen kunstlicht regelingen - sfeerverlichting, accentverlichting en taakverlichting.
Omgevingsverlichting:; Dit type verlichtings bestrijkt de algehele badkamer ruimte. U kunt een centraal gemonteerde licht - een kroonluchter, bijvoorbeeld, als je wilt gaan voor een extravagante en creatief effect - of meer heldere lichten gemonteerd langs de muren. Als u van plan over het installeren van inbouw verlichting, moet u een aantal inbouw lichtarmaturen installeren of inbouw verlichting te gebruiken in combinatie met andere typen van verlichting. Slechts een of twee inbouwlampen niet zal doen de truc. Zorg ervoor dat u glazen lens over de inbouw lichten om, plastic geel met de tijd.
Accentverlichting:; Accent verlichting, zoals de naam suggereert, vestigt de aandacht op een specifiek gebied of kenmerk van de badkamer. U kunt het gebruiken en met goed resultaat aan zaken als een sierlijke spiegel of een kunstwerk of een decoratief wastafel of mooie tegels highlight.
Taakverlichting:; Werkplekverlichting in staat moet stellen om efficiënt bruidegom zelf, niet leiden tot schaduwen en speciale effecten, hoewel er geen twijfel is fijn als je kunt nemen die geschikt in uw verlichting regelingen.
Voor de taak van verlichting rond de spiegel, het standpunt van de verlichtingsarmaturen aan weerszijden van het. De lichten zouden verlichten van de persoon voor de spiegel in plaats van focus op de spiegel. Over het geheel, moet de verlichting licht je gezicht volledig en minimaliseren schaduwen onder je ogen en de kin.
Je kunt ook de lichten te installeren in de badkamer kasten dus is het makkelijker om te zoeken naar dingen die zich binnen. Ook de installatie van verlichtingsarmaturen boven het bad gebied en toilet.
Veiligheidsfactoren:; Laatste maar niet de minste, uw veiligheid factoren in het achterhoofd bij het installeren van uw badkamer verlichtingsarmaturen. Huur een gekwalificeerde elektricien om de daadwerkelijke installatie te doen en altijd gebruik maken van armaturen en lampen die speciaal bestemd zijn voor gebruik in natte ruimtes. Plaats verlichting minstens 6 meter afstand van het bad of douche.

No comments:

Post a Comment