Tuesday 11 October 2011

Bermudagras

Bermuda gras is ontstaan ​​vanuit de Afrikaanse savannes en is ook de belangrijkste gras van de tropische en subtropische gebieden. Bekend dat ze goed overleven in droge omstandigheden, is het best gekweekt in gebieden die zware regenval hebben. Dit is omdat met zware regenval, het blad vochtig blijven. De Bermuda gras is ook bekend opnieuw te snel te groeien in tijden wanneer het vernietigd te krijgen als gevolg van brand.
Wat is nu precies Bermuda gras?
Bermuda gras is gevonden in de zuidelijke staten in de VS. Dit is meestal te vinden in warmere klimaten en kan worden gevonden in weilanden en open bossen. De 'Cynodon dactylon' of de Bermuda gras staat bekend als Bermuda in de Verenigde Staten simpelweg omdat het werd ingevoerd vanuit de Bermuda eilanden.
De Bermuda gras niet alleen herstelt snel van branden, zelfs kan groeien in een snel tempo in de arme bodem. Dit soort gras kan zelfs opnieuw, zelfs toenemen als het wordt gesneden. Dit is omdat het heeft lange wortels, die vaak moeilijk te vernietigen. De gemeenschappelijke Bermudagras is dus bestand tegen droogte en kan ook een goede grasmat als het de neiging om, met zorg. Deze gemakkelijk kunnen worden beplant met behulp van de Bermuda gras zaad en met veel zorg zij kan aantonen aan een zeer hoogwaardige gazon gras.
De Bermuda gras wordt gebruikt voor gazons, tennisbanen, golfbanen en andere dergelijke gebieden landschapsarchitectuur. De golfbanen in het algemeen gebruik maken van de Bermuda gras heel uitgebreid. Dit Bermuda gras is onderhoudsarm en kan het gezicht van de kracht van de volle zon. De Bermuda graszaad hoofden zijn zeer vergelijkbaar met het zaad hoofden van de krab gras. Daarom worden deze vaak verward met elkaar. Dit soort van gras is ook bekend dat een dikke of dichte mat op de grond vormen. Daarom is de Bermuda gras ook bekend als een creeping gras want als het knooppunt de grond raakt, het de neiging om te reproduceren vanuit de wortels die onder de grond. De Bermuda graszaad hoofden zijn over het algemeen ongeveer 1-3 cm groot en beginnen te groeien binnen twee weken.
Er zijn twee varianten van Bermuda gras:; Het gemeenschappelijk Bermuda; De Hybrid Bermuda
De gemeenschappelijke Bermuda heeft een middelmatige structuur, terwijl de hybride ras heeft een fijne structuur.
Gebruik van Bermuda Grass:; Afgezien van de woning gazons en de golfbanen, is de Bermuda gras wordt beschouwd als zeer heilig onder de Hindoes in India. Het sap when geperst uit de stengels kunnen worden gebruikt als bloedstelpend voor medische doeleinden. ; Bermudagras wordt ook gebruikt in homeopathie, waar het sap wordt gebruikt met de andere geneesmiddelen. Het is ook bekend om de sterkte van het lichaam te verhogen door het resistent is tegen veel voorkomende allergieën. ; De Bermuda gras is ook bruikbaar in de landbouw en veeteelt sectie. ; Het blijkt ook een uitstekende gras voor het vee en het kan voorkomen dat het terrein bodemerosie die vanwege een te grote hoeveelheid water worden veroorzaakt tijdens de regens. ; Onderhoud van Bermuda Gras:, Men moet een track van het schema te houden voor bemesten de Bermuda gras. Volg een tijdschema dat zou vereisen dat u wilt toevoegen meststoffen om de 45 dagen. ; Zorg ervoor dat je het diep water. Watering dit gras diep zou ervoor zorgen dat diepe wortels heeft en dit zou op zijn beurt uw gras er goed uitzien vooral tijdens het zomerseizoen. Dit zou ook grotendeels afhangen van de samenhang van de bodem. ; Zorg ervoor dat u het regelmatig maaien. ; Om de winter te voorkomen onkruid, kunt u de markt van bepaalde pesticiden die onkruid kan voorkomen dat groeit in de gazons voorraad. Vraag het aan de plaatselijke winkel over de bepaalde maanden die u nodig heeft om zich aan deze praktijk, aan deze bestrijdingsmiddelen toe te passen om uw gazon op zijn best te allen tijde. ; De Bermuda gras blijkt dus een zeer goede keuze als het gaat om een ​​warm en zonnig klimaat en het is ook bekend om zeer veerkrachtig en bestand tegen alledaagse slijtage en dat kan gebeuren in de tuin te scheuren. De Bermuda gras dan ook hoog scoort en is erg populair vanwege zijn lage factor onderhoud.

No comments:

Post a Comment