Wednesday 19 October 2011

Binnenschilderwerk Voorbereiding

Een baan van het interieur schilderen goed gedaan wordt gewaardeerd door iedereen. Echter, ter verkrijging van een goed resultaat van het interieur schilderen van een uitgebreide planning en voorbereiding is vereist. Als je goed voorbereid, kan het interieur schilderen project worden uitgevoerd zonder gedoe. Als de verf wordt toegepast na een grondige binnenschilderwerk voorbereiding, is het gebonden aan de laatste op de muur voor een langere periode.
Binnenschilderwerk Voorbereiding van de Kamer, Meubilair van de kamer fungeert als de grootste hinderpaal voor het schilderij het werk. Diegene waarbij de ruimte klein is, is het essentieel de meubels tijdelijk verhuizen naar andere kamer of in de tuin. Als de kamer heeft genoeg ruimte of het meubilair is te zwaar te worden genomen uit de kamer, dan kunt u gewoon verplaatsen uit het gebied in de buurt van de muren en ze zo bedekken met grote stukken zeil of plastic platen dat ze niet gekleurd te krijgen . Het is beter om cluster alle meubels in de kamer dan houden ze ergens buiten. Dit is omdat, terwijl ze terug te brengen naar de kamer, de meubels kunnen krassen of nick een gedeelte van de laag van de nieuwe verf. Gepaste bedekking van de vloeren is een must. Na het dekken van de vloer met een aantal dekzeilen, strak vast te stellen elk van hen met de vloer met behulp van een gemaskerde tape, zodat het niet krijgt ontheemden als gevolg van uw bewegingen op de vloer. Verwijder de lampen, gordijnen, het stopcontact, hardware als schakelaars, deurknoppen, waar mogelijk. Die niet verwijderd kan worden, moet goed worden afgedekt met plastic zakken, zodat geen schade wordt toegebracht aan hen. Houd alle benodigde apparatuur voor het schilderij het werk in een grote zak en plaats deze in het midden van deze ruimte, zodat het kan gemakkelijk zijn om toegang tot alle hoeken van de kamer vormen.
Binnenschilderwerk Voorbereiding op de muren; De voorbereiding voor de muren grotendeels afhankelijk van de conditie van de muur, aard van het oppervlak en het type schilderij dat zal worden gebruikt. zorgvuldig inspecteren van de muren te vinden alle spijkers en gaten op hen. Ofwel verwijderen van de nagels of hamer ze in de muur, zodat hun hoofd niet uitsteken uit. Vul de spijker gaten of andere gaten met goede jagers, zodat de muur krijgt een nog kijken na het schilderen. Indien het oppervlak van de muur is glanzend en niet-poreus, dan kan het niet goed vasthouden van de verf. Daarom is het raadzaam om zand de wanden of wrijf voorzichtig met wat schuurmiddel. Het reinigen van de muren is een andere belangrijke taak voor het verven. Dit zal helpen zich te ontdoen van alle losjes gebonden en vuil die aanwezig zijn op de muur. Op een schone ondergrond, de toepassing van de verf wordt makkelijker en de nieuw geschilderde oppervlak zal een beter effect hebben. Als u ervoor wilt zorgen dat je een uitzonderlijke kracht van het schilderen te krijgen, kunt u ook toepassen van een laag primer op de muur. Het zal verbergen verkleurde plekken van de muren en andere kleine gebreken te verbergen. Bovendien, primers vaak helpen onderdrukken de slechte geur van de verf ook.
Schilderij tips voor de voorbereiding; De eerste en de belangrijkste tip die ik zou willen geven is dat alle verf voorbereidende werkzaamheden een dag te voltooien voordat de eigenlijke dag van de schilderkunst. Anders zal je zo moe na de voorbereidende werkzaamheden die uw verfwerk kan krijgen verwaarloosd. Zorgen voor de kleding die je zal dragen voor het schilderij het werk. Selecteer wat oude kleren die los en comfortabel om te dragen voor de uitvoering van de verf baan. Cover uw haar met een sjaal of een douche kapje en dus draag een bril dat de druppels van de verf niet vallen op je haar en ogen als je het plafond schilderen. Zorg ervoor dat u van uw sieraden. Wear slip-on schoenen als ze kunnen worden genomen gemakkelijk af elke keer als je gaat de kamer uit. Tijdens het interieur schilderen, hou minstens een raam in de kamer te openen. Diverse verfsoorten have vieze geur, die kan je het gevoel verstikt, terwijl het schilderwerk aan de hand is.
Interieur schilderij is een uitstekende manier om de look van de kamer. Als je kunt wat tijd voor binnenschilderwerk preparaat te investeren, zal het eindresultaat geven een indruk dat het wordt gedaan door een aantal professionals.

No comments:

Post a Comment