Sunday 23 October 2011

Centrale Air Conditioner Probleemoplossing

De centrale airconditioners zijn twee soorten, namelijk. split-systeem en verpakt airconditioners. De split-systeem centrale airconditioners hebben twee systemen, een buitenlift systeem en de andere een indoor-systeem. De buitenunit eenheid van het split systeem omhult de condensor en de compressor. Anderzijds, de binnenunit heeft de verdamper. In geval van de verpakte centrale airconditioners er is een buitenbad kast waardoor de luchtcompressor, condensor en de verdamper heeft. Meestal is de split airconditioners worden vaak gebruikt thuis airconditioners en de verpakte airconditioners worden gebruikt in kleine commerciële gebouwen. Centrale airconditioning is een noodzakelijke home apparaat als u een oven. De split centrale airconditioning is een betere optie voor deze situatie. Hier zijn enkele tips voor centrale airconditioner probleemoplossing.
Centrale airconditioning Problemen oplossen - Thermostaat; De eerste stap is om te controleren of de thermostaat nieuwe batterijen heeft. Sommige van de beste programmeerbare thermostaten geven een lage batterij indicatie. Is het raadzaam om de batterijen van de thermostaat controleren voordat bewegende verdere met de centrale airconditioner probleemoplossing.
Centrale Air Conditioner Probleemoplossing - Power; De beschikbaarheid van macht moet gecontroleerd door draaien OP de fan van de centrale airconditioner. Als de ventilator niet draait, betekent dit dat de airconditioner niet wordt gevoed. De miniatuur stroomonderbrekers (MCB) en zekeringen in de airconditioner moet worden gecontroleerd. Als het probleem is met zekering of MCB, moet worden vastgesteld. Anders, de condensor moet worden gecontroleerd. Voor dit, het controleren van de compressor en de motor van de airconditioner is niet nodig.
Centrale Air Conditioner Probleemoplossing - Condensor; Voor controle de condensor, moet de keuzeschakelaar op 'cool' modus en de ventilator op de 'auto' mode '. De condensor kan worden gereset met behulp van een knop in de buurt de koelleidingen. Als de airconditioner niet zelfs werken na het resetten de condensor moet worden vervangen. Je moet professionele hulp nemen om de condensor van de airco vervangen.
Centrale airconditioning Problemen oplossen - Freon Charge; Er zijn twee koperen leidingen lopen Naast de condensor. Deze koperen lijnen moet ten een koele temperatuur als er geen probleem met de freon beschuldiging dat loopt door deze pijpen.Als deze lijnen zijn warm, betekent dit dat de airconditioner uit van freon lading. Tegen dit als de regels worden bevroren het misschien als gevolg van de verstopping van het filter of omdat een bepaald object is belemmert de terugkeer kanaal. Een vuile verdamper kan ook ervoor zorgen dat de airconditioner te stoppen met het koelen van de lucht. Dit probleem te verhelpen, kunt u het uitschakelen van de airco en zet hem op nadat het systeem komt tot een normale temperatuur. Een vuile verdamper moet worden gereinigd en vervolgens de airconditioner moet worden ingeschakeld. Het probleem van de terugkerende bevriezing heeft behoefte aan een professioneel onderhoud.
Centrale airconditioning Problemen oplossen - condensaatpomp; condensaatpompen van een gespleten airconditioner of een verpakt systeem zijn meestal buiten geplaatst. De airconditioner kan plaatsen ten gevolge van unplugged condensaatpomp. Soms kan een defect condensaatpomp dat de airconditioner te stoppen met werken. Als er water is verzameld rond de condensaatpomp, moet professionele service voor, zodat het probleem kan worden verholpen worden genoemd.
Centrale airconditioning Problemen oplossen - Reiniging; de condensor en vinnen worden gereinigd met regelmatige tussenpozen. De verdamper in het aircosysteem moet gereinigd worden van tijd tot tijd een vlotte werking van het stelsel te waarborgen.
Ten slotte, als de centrale air conditioner niet aan de koeling eisen te voldoen, moet de capaciteit van de airconditioner dienovereenkomstig worden verhoogd. In geval u geen in staat om de centrale airconditioning systeem op te lossen, is het raadzaam om een ​​professionele installateur om de probleem op te lossen te bellen. De professionele installateur kan u vragen om de airconditioner te vervangen als de centrale airconditioner kan niet worden gerepareerd. Aanschaf van een nieuwe centrale air conditioner impliceert een beoordeling van verschillende andere factoren van de centrale airconditioning beoordelingen. Dat waren enkele van de richtsnoeren voor de centrale air conditioner het oplossen van problemen.

No comments:

Post a Comment