Wednesday 12 October 2011

Cleaning Resin Outdoor Furniture

Het onderhoud en schoonmaken van tuinmeubilair is een beetje moeilijk in vergelijking met het overdekte degenen, simpelweg vanwege het feit dat ze nog steeds blootgesteld aan extreme omstandigheden. Maar hars buitenmeubelen is heel populair in dit verband, als gevolg van de vereiste lage onderhoud. Sommigen van hen zijn ook vervaardigd op een zodanige manier dat nauw lijken ze op gelakt hout. Dit is vooral te verkiezen boven degenen die koesteren de klassieke look en elegantie van hout tuinmeubilair. Hars is eigenlijk een soort van plastic, maar is erg moeilijk gemaakt door een proces genaamd polymerisatie. So hars meubilair is zeer taai en zeer duurzaam, en alleen poreuze afwerking is laat ze gevoelig voor vlekken. Maar als gereinigd en goed onderhouden, kunnen ze meerdere jaren behoud van hun glanzende look. Hier zijn een aantal eenvoudige en makkelijke tips voor het reinigen van hars buitenmeubelen.
How to Resin Outdoor Furniture Schoon?
Cleaning hars buitenmeubelen is niet erg moeilijk, zo volg je een goede reiniging schema en een procedure. Voor het regelmatig reinigen, kunt u gebruik maken van een milde zeep of wasmiddel en water of schoonmaakmiddelen. Maak een oplossing en gebruik een spons om de hars meubilair vegen in een cirkelvormige beweging. Dan afspoelen met schoon en gewoon schoon water. Gebruik geen schuurmiddelen, zoals staalwol en schuurpoeder voor het reinigen van deze als ze kunnen krassen op het oppervlak. Zelfs hard plastic en metalen borstels kunnen doen aanzienlijke schade op het oppervlak van de hars meubels en laat ze saai.
Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, kan bleekmiddel worden gebruikt. Meng bleekwater, wasmiddel en water en maak een oplossing. Nu gelden deze oplossing met een spons of zachte borstel en wrijf voorzichtig. Uiteindelijk spoelen met gewoon water en laat ze drogen goed. Als bleekwater is erg sterk, kan het verkleuren gekleurde meubelen. Daarom, probeer deze oplossing in een onopvallende plek, alvorens op het gehele meubilair. Ook niet toepassen van een sterk geconcentreerde oplossing van bleekwater en afwasmiddel op uw hars meubilair. Echter, bleekwater is zeer geschikt voor het reinigen witte meubels.
Bicarbonaat is een andere effectieve reiniger voor hars buitenmeubelen. Gewoon gebruik maken van een natte spons te schrobben of veeg het meubilair met zuiveringszout en vervolgens schoon met water. Azijn is een zeer effectieve reiniger voor het verwijderen van meeldauw en schimmels. Het kan hun groei remmen ook voor sometime. Net spuit wat witte azijn op de schimmel en schrobben met een zachte borstel. Dit zal helpen ze te verwijderen en te voorkomen dat hun ontwikkeling voor bepaalde tijd. Azijn kan ook worden toegepast in combinatie met dishwasing zeep, of u kunt een pasta van witte azijn te maken, zuiveringszout en ammoniak te schrobben de gebieden met meeldauw. Maar vergeet niet om beschermende handschoenen te dragen tijdens het gebruik van deze stoffen voor het schoonmaken van hars buitenmeubelen.
Verzorging en onderhoud van Resin Outdoor Furniture
Though hars meubilair is zeer duurzaam en sterk, dan zou hun levensduur, hangt in grote mate, over een goede behandeling evenals voldoende verzorging en onderhoud. Houden hars meubelen in direct zonlicht voor een lange tijd kan leiden tot vervaging van de kleur en glans. Aan de andere kant kan het houden van hen in een compleet donkere omgeving bevorderen de groei van meeldauw en schimmels. Daarom houden ze op een plek matig blootgesteld aan direct zonlicht. Vergeet niet om onmiddellijk reinigen vloeistoffen, omdat dit hardnekkige vlekken voorkomen, en daardoor regelmatig reinigen vrij eenvoudig. Als uw hars buitenmeubilair is dof geworden, dan waxen kunnen hun glanzende look te herstellen. U kunt toepassen auto wax af en toe naar de oppervlakte van het meubilair dat bestand is tegen vocht en vlekken te maken.
Hopen dat deze eenvoudige tips over het schoonmaken en het onderhoud van hars tuinmeubilair hen kan helpen schoonmaken en hun levensduur te houden.

No comments:

Post a Comment