Tuesday 4 October 2011

Commerciële Betonvloer Zeehondenjagers

Mensen die gebruik maken van de zinsnede "zo sterk is als beton 'zijn duidelijk niet van bewust dat concrete poreus is. Het proces van betonnering zelf is zodanig dat het achterlaat poriën die water kan permeaat doorheen. De hoeveelheid water kan verwaarlozen op het eerste, maar wanneer ze worden blootgesteld aan water voor enkele jaren, de poriën beginnen steeds groter en dan moet je gaan om een ​​probleem hebben. En het antwoord is - een betonvloer sealer!
Commerciële Betonvloer Sealer
Het is raadzaam om een ​​betonnen vloer sealer gebruiken als Zodra de betonneren project is afgerond. In het geval u het niet hadden gedaan dan, en uw vloer is al begonnen lekken, betere doe het nu dan later. Betonvloer zeehondenjagers zijn acryl, water-gebaseerde oplossingen voor lekkende verdiepingen. Ze zijn gemaakt op basis van kunsthars materiaal. Het andere voordeel van het gebruik van een commerciële betonnen vloer sealer is dat het geeft uw betonnen vloer een echt goede finishing touch. Ze beschermen de concrete (ja zelfs concrete bescherming nodig!) tegen stof, vocht, sommige zuur morsen, alles! Ze creëren een schild over het beton, het vermijden van voortijdige slijtage van vloeren.
Commerciële betonnen vloer zeehondenjagers zijn twee soorten:
Filmvormers:; Zoals de naam al suggereert, film voormalige zeehondenjagers te maken van een film op het oppervlak van het beton, beschermt tegen slijtage door dagelijks gebruik, en stopt water en andere onzuiverheden uit doordringt het oppervlak van het beton. Ze creëren een glans op het oppervlak op het beton en zijn meer grote schaal gebruikt op gekleurde betonnen vloeren op de kleur zichtbaarheid te verbeteren. Dus als je betonnen vloer is te hebben dat glanzende look, film vormers zijn de iets voor jou.
Doordringt:; Nogmaals, een zeer zelfverklarend naam. Dringt krijgen in de poriën zelf en ze blokkeren. Ze 'penetreren' de gaten dat het water in kunt en vult ze. In tegenstelling tot film vormers die neerslaan op het oppervlak van de betonnen ze niet geven een glanzende, glimmende afwerking van de vloer. Ze zullen je betonnen vloer geven een matte finish.
Ander ding te denken is Acid Beton Stains. Voor degenen die, samen met de finish, willen een kleur of een mooi ontwerp op hun vloeren, kunt gaan voor een zuur concrete vlek. Deze vlekken zullen verbeteren de esthetische waarde van uw vloer en zijn een goede substituut voor vloerbedekking. Acid staining kan worden gedaan in elke gewenste patroon en wordt vooral gebruikt op huis en kantoor beton.
Hoe kunt u reageren Commercial Betonvloer Sealer; Kies het type van de afsluitende (film voormalige / dringen), dat is het meest geschikt is om de afdichting te werken. Reinig de betonnen vloer. Verwijder alle sporen van de geaccumuleerde vuil met een hogedrukreiniger om te voorkomen dat de afdichting van de stof ook. Was de vloer opnieuw met een combinatie van water en azijn zodat elke lime die zijn gekomen aan de oppervlakte zullen worden verwijderd. ; Afhankelijk van de sealer die u gebruikt, moet u misschien een borstel of een sproeier die je zullen helpen toepassing van de sealer op de vloer. Richtingen voor hetzelfde zal worden gegeven op de verpakking. Toestaan ​​de coating drogen. De droogtijd is sealer specifiek en kunnen van de ene dag bereik tot zeven dagen. Je kan ook nodig een tweede jas van sealer toepassen en weer wachten. Zodra de verzegeling wordt gedaan, schoon de vloer wederom. ; Nadat de vloer wordt verzegeld en klaar, als je wilt, kunt u kleur de vloer met de vlek. U kunt toepassen de vlek als een rechte kleur of in een patroon of ontwerp. , En uw waterdichte betonvloer gereed is!
Zorg dat de betonvloer sealer uniform toegepast wordt. Als het niet gelijkmatig te krijgen worden toegepast, dan bent u het risico lopen te moeten gaan door de verzegeling opnieuw. Hoewel dit een generiek proces, volg dan de instructies van de fabrikant voor een aantal specifieke afwijkingen sealer aan dit proces.

No comments:

Post a Comment