Sunday 9 October 2011

Cool Punk Kapsels - Haar Ideeën voor Punks

Mama's zijn gebonden aan te zetten hun neus in afschuw, maar tieners love it allemaal hetzelfde! Ik heb het over cool punk kapsels die zijn rond voor een aantal jaren en zijn hier te blijven! De meeste rock sterren sported punk kapsels met veel vertrouwen en stijl. Ze veroorzaakte nogal een fan volgende en het was gebruikelijk om te zien youngsters chillen op de heupgewrichten met kleuren bespat over hun hoofd!
Punk surpluspercentages worden bekend een gevoel van rebellie duiden in het individu. Door sportverenigingen cool punk kapsel, jongeren weten dat ze een gedurfde mode verklaring dat zelfs kan worden verstoord een paar veren te maken. Deze punk kapsels mensen helpen ontketenen hun wilde kant en het is een groot deel van de steeds veranderende scenario van de muziek-en mode-industrie. Wild, gekke en rare-punk kapsels geëvolueerd met de tijd, met een knipsel hier en een slash daar.
Hier zijn een aantal Hair Ideeën voor Punks:
Punk knipbeurt zag een stijging van hun populariteit in de jaren 1980. Dit begon een trend die is uitgegroeid op verschillende manieren. Wannabe punk tieners noodzaak om de fundamentele koele punk kapsels te begrijpen. Dit zal je helpen vinden de juiste snit om uw tresses suit. Denk dat punk kapsels en je kunt je voorstellen de levendige kleuren of tinten. Punk kapsels zijn vaak in heldere kleuren, die over het algemeen zijn onnatuurlijk, en zijn mijlenver af van de normale kleuren die we kennen. Van gekke en maffe blues tot schokkende roze; fel oranje in het wild paars-de keuze is aan jou. Hier hoeft u te coördineren met je kapper en beslissen hoe je de kleuren van toepassing zijn; of het is een bepaald deel van je haar de uiteinden van de strengen van het haar. Proberen te bereiken hoge contrasten. Hoe je kleur je haar beslist ook de manier waarop je punk kapsel zou eindelijk eens.
Cool Punk Kapsels:
Punk kapsels zijn niet alleen kleurrijk en bizar, ze bestaan ​​uit verschillende stijlen aan te passen individuen. Hier zijn een paar coole punk kapsel ideeën voor de opstandige persoon in jou.
The Mohican punk kapsel was eigenlijk sported door de Mohawk en Mohican stammen. Hoewel het wordt ook gezegd dat de Huron was de eerste stam waarschijnlijk proberen punk kapsels. This Mohawk kapsel was zeer prominente in de jaren 1980 en ook gaf een de rebel status. Dit kapsel heeft zijn eigen unieke eigenschap-de geschoren hoofdhuid en een steil haar strip die loopt over het hoofd. Dit wordt soms ook opwaartse gegeleerde om de vorm van een waaier te vormen. Deze super stijlvolle Mohawk punk kapsels kreeg al snel een impuls en werden pronkte op de start-en landingsbanen in de hele wereld.
De Mohawk punk kapsel heeft gezien verschillende vormen zoals:
De Dread Hawk - In plaats van de zeer populaire spikes, hier is het haar gestyled in dreadlocks en kan zelfs worden gevlochten of gewoon terug getrokken.
De Slant Hawk-Hier, het kapsel bestaat uit diagonale lijnen die de nek van de ene kant loopt naar de andere.
De 270-graden Hawk - Zoals de naam al doet vermoeden, is dit punk kapsel een 270-graden hoek om is. Het breidt meestal vanaf de achterkant van het hoofd en gaat naar het voorhoofd.
De Bever Punk Kapsel-Deze koele punk kapsel is zeer vergelijkbaar met de Mohawk kapsel. Er is natuurlijk een klein verschil, waar, in tegenstelling tot de Mohawk die een strip heeft als het haar in het midden, die is aangewakkerd, de bever punk kapsel heeft een korte dikke strook van haar in het centrum met de zijkanten gevild naar beneden.
Cool Tips voor Punk Kapsels:, je moet de zorg voor je haar als je eenmaal zijn gegaan in voor punk kapsels. Gaan voor de juiste producten kunnen toevoegen volume-of zelfs uw haar te houden op een bepaalde manier naar een goed aantal uren. ; Als u niet zeker bent over de kleur die je moet gaan in het voor, je kunt proberen tijdelijke kleuren of haarkleurmiddelen dat zou je een idee geven welke kleur zou je huidskleur past. ; Shed al je remmingen. Als Cool punk kapsels hebben gefascineerd je dan niet angst, ontdek een nieuwe u en niet denken over de reacties. De aanvankelijke dagen kunnen vinden u een wee beetje ongemakkelijk, maar als tijd verstrijkt door, u gebonden bent aan de blikken en kijkt genieten. ; Zorg er altijd voor je coole punk kapsels te onderhouden met regelmatig snoeien. Dit zou ontdoen van gemorst eindigt. ; Het internet surfen om nieuwe punk kapsels die de ronde doen te vinden. Neem een ​​paar monsters om je kapper om te weten welke kapsel bij jou zou passen beter. ; Punk kapsels moeten ook accessorized en gecombineerd met de juiste soort outfits om de look compleet. Punk kapsels zijn niet alleen een fashion statement voor jongeren, dit heeft een levensstijl geworden voor velen. Zoek dit je kleur en maak een splash!

No comments:

Post a Comment