Saturday 1 October 2011

Diamond Clarity

Gedefinieerd als een vrouw Best Friend, Diamond kunnen de emoties van een persoon over te brengen zonder iets gezegd. Diamant kan brengen tranen in de ogen van een vrouw en maken haar alles voor je doen. Het is een mooi moment als je je vriendin voor te stellen door het geven van haar een mooie diamanten ring.
U wilt dat moment perfect te zijn. Tegelijkertijd moeten de diamant in de ring te perfect zijn. Hoe zou je hebben geweten dat de diamant foutloos is? Diamond duidelijkheid helpt u bij het vinden van dat. Diamond Duidelijkheid geeft de maat van de omvang en het aantal fouten in een diamant. Waarde van een diamant hangt af van de diamant duidelijkheid. Flawless Diamonds zijn erg mager. Het bedrag van FL of onberispelijk diamant per jaar geproduceerd varieert rond enkele honderden.
Systeem voor de indeling Diamond Clarity; Diamond Clarity indeling van de systemen zijn verspreid over de hele wereld voor de bepaling van diamant duidelijkheid. GIA (Gemological Institute of America) schaal is de populairste van alle Diamond Clarity Grading Systems over de hele wereld. GIA gelederen de diamant in verschillende categorieën
; FL (Flawless) & IL (Intern Flawless) - Ze komen in de categorie waar de diamant wordt beschouwd als vlekkeloos. Flawless categorieën hebben geen gebreken op het lichaam of in haar interne gebieden. Foutloze diamant zijn prachtige juweeltjes. Intern Flawless pareltjes zijn vlekken van nietigheid binnen zijn structuur. Deze gebreken zijn alleen zichtbaar onder een 10X-uitvergroot instrument.
VVS1 & VVS2 (Very Very Slightly included) - De diamanten in deze waardering hebben een zeer nauwkeurige en lichte gebreken in hen. VVS diamanten hebben een uitstekende kwaliteiten met vlekken zijn zichtbaar met veel moeite onder de 10 X-vergrote instrumenten.
VS1 & VS2 (Zeer slightly included) - De diamanten gerangschikt VS hebben gebreken meer dan VVS categorie. 10 X-vergrote instrumenten na een constante horloge van ten minste 10 seconden kan vlekken op te sporen in deze diamanten.
SI1 & SI2 (iets minder goed)-Deze diamanten zijn iets imperfect is dan de bovengenoemde Ones. Gebreken zijn gemakkelijk te detecteren het kader van een 10X-uitvergroot instrument. Echter, blote oog moeilijk vindt het bekijken van de vlekken.
I1, I2 & I3 (imperfect): Deze diamanten zijn onvolmaakt en hebben vele gebreken in hen. De vlekken kunnen worden zichtbaar met het blote oog. 'Ik' Diamonds hebben beïnvloed hun glans door de vlekken.
Categorieën van gebreken; de vlekken of de gebreken kan worden vertrouwd door te kijken naar verschillende diamanten en kan worden aangemerkt als:; Pinpoint: Koppelt zijn kleine stippen van witte kleur op het lichaam van de diamant. Lokaliseert zijn zeer zelden waargenomen in een diamant.
Waterstoffen: Carbons zijn kleine puntjes van de zwarte kleur op de buitenste rand van de diamant. Deze gebreken zijn zeldzaam in diamant. Ze zijn relatief gezien in mindere diamanten dan lokaliseert.
Veren: veren zijn kleine scheurtjes binnenkant van de steen en geven er hetzelfde uitzien als die van glas dat is gebroken. Kleine veren binnen een diamant veroorzaken geen schade (alleen de rating van diamant duidelijkheid is verlaagd). Echter veren groter zijn schadelijk als de spleten groeien met de vergrijzing van de diamant.
Wolken: Little kristallen zijn moeilijk afzonderlijk worden bekeken vanuit blote oog vormen een wolk achtige ruimte in het interieur van de diamant.
Kristalgroei: Een groei van een kleine structuur van kristallijne aard vindt plaats binnen de diamant geeft de gelijkenis van een diamant in een diamant. Het geeft een prachtig gezicht. Het kan echter invloed op de levensduur van de diamant.
Aanvaard suggesties over Diamond Clarity; De consument is zeer selectief in het kiezen van een diamant en wil een rating in diamant duidelijkheid zeer hoog te zijn. Het is echter erg moeilijk voor onervaren kopers om de diamant helderheid van de diamant, zelfs indien ze zijn voorzien van de juiste instrumenten te beoordelen. Onervaren kopers moeten kijken naar rassen van diamanten alvorens te beslissen op een. Op deze manier kunnen ze een idee hebben van wat een diamant met een betere diamant duidelijkheid zal zijn. Good juweliers ruime tijd en zelfs je te helpen bij het beoordelen van de diamant als ze gevraagd. Kopers should gaan en bevestigen de verschijning van de gebreken van de juweliers en voor te bereiden op de volgende aankoop.
Duidelijkheid-Enhanced Diamonds, tegenwoordig, de aankoop van diamant vereist nog meer aandacht voor de beschikbaarheid van een nieuwe categorie van diamant die hun diamanten duidelijkheid versterkt door kunstmatige processen. Duidelijkheid verbeteren is een procedure gebruikt door juweliers naar de kleine oneffenheden te verwijderen van een relatief goede diamant. Duidelijkheid-Enhanced diamanten geven een vlekkeloze uiterlijk. Het is bijna onmogelijk te traceren enige vorm van verbetering gedaan op deze stenen. Echter, de prijs van de verbeterde versie is vergelijkbaar met een gebrekkig is. Tegelijkertijd, in vergelijking met een zuivere diamant, de duurzaamheid van de verbeterde versie is niet eens in de buurt.
Kopers moeten bevestigen dat de zuiverheid van het product met de juwelier. GIA certificering wordt gegeven aan diamanten die puur en niet de verbeterde versie. Bij de aankoop van een diamant, zonder GIA certificaat dat u moet vragen om een ​​schriftelijk bewijs van de juwelier voor de diamanten zuiverheid op de factuur van de aankoop. Koop een vlekkeloze droom voor iemand met wie je zorg!

No comments:

Post a Comment