Sunday 2 October 2011

Drop plafondverlichting: Installeren Drop plafondverlichting

Verlaagd plafond, ook bekend als een vals plafond of een verlaagd plafond is eigenlijk een secundaire plafond dat wordt opgehangen onder de structurele plafond. Verlaagd plafond is eigenlijk de uitvinding van de hedendaagse architectuur. Mensen installeren verlaagd plafond om zeer moderne look te geven aan de inrichting, omdat ze doorgaans gel met vrijwel elke omgeving als kantoor, een gezellige woonkamer, slaapkamer of zelfs de ruime patio. Het licht armaturen voor de daling plafond zijn beschikbaar in een breed bereik, maar ze te installeren kunt een aantal zaken, als je niet een duidelijk idee hebben over de verlichting, moet u installeert.
Drop plafondverlichting
Drop hanglampen zijn eigenlijk gemakkelijk te installeren, net als de normale verlichting. Alles wat men hoeft te doen is om te beslissen over waar en hoeveel lampen nodig zijn voor het verlaagd plafond. Normaal wordt de daling van plafondverlichting op hun best uitzien wanneer geïnstalleerd in het midden van een kamer. Een belangrijk ding om te onthouden is dat het aantal, evenals de locatie van de daling van plafondverlichting afhankelijk van de grootte van de kamer zelf. Men kan ook de installatie van de behangselen like kroonluchter verlichting of het verzonken lichten in het verlaagd plafond, aangezien zij een stijlvolle look aan het plafond, evenals de kamer.
Er is een enorm scala van drop plafondverlichting panelen beschikbaar, in een van de winkels die zich richten in de woning van verbetering. Verlaagd plafond verlichting panelen zijn ook beschikbaar in een verscheidenheid van soorten en patronen, zoals halogeen of LED-verlichting kristal, dat een magische sfeer kan maken in elke kamer. Dergelijke lampen worden geleverd met een speciale afstandsbediening en dus werken ze op basis van uw keuze. Deze manier kun je dimmen naar beneden of fleuren de lichten uit, ze geven echt mooi en een moderne look naar een kamer. Men kan ook gaan voor het vliegtuig en subtiele verlichting, indien hij te verlichten de plekken, zoals kast of in de wandelgang van een ziekenhuis. Het werk is het halve werk wanneer men kiest voor het juiste type en juiste kleur van de lichten voor een kamer. Nu komen we bij de installatie ervan. Installatie methode van de druppel plafondverlichting wordt uitgelegd in wat volgt.
Drop installeren plafondverlichting
Het installeren van de daling van plafondverlichting alles wat je nodig hebt is een meetlint, een gipszaag, draadmoeren en verlichting, samen met een aantal extra draden.
Verwijder de tegel en laat het rusten op de zaag paarden. Meten en markeren de locatie van de lichten. ; Zet de behuizing van het licht op het plafond tegel en teken een ruwe lijn net in de buurt van de onderkant van de behuizing op de juiste grootte van het gat te krijgen. ; Stab het gat met de hulp van de gipsplaat zag, nu het licht behuizing te installeren in het gat en bevestig deze met de hulp van de zwarte clips die samen met de lichten. ; Ten slotte, opnieuw de druppel plafondtegel evenals de trim aan het plafond. Haak de draden en installeer de lamp aan het licht behuizing. ; Ongeacht het aantal van de lampen die je wilt, want alles kan worden toegevoegd dezelfde manier als hierboven uitgelegd. Het licht armaturen indien geïnstalleerd volgens de sfeer en de stemming van de ruimte, zorgen voor een koninklijke kijken naar de daling van het plafond. De volgende keer ga je naar de bouwmarkt te vinden in de buurt, vergeet dan niet om uit te checken voor een aantal trendy lampen voor uw verlaagd plafond!

No comments:

Post a Comment