Wednesday 19 October 2011

Easy Home Improvement Projects

Het is een festival en de mensen rondom zijn in een vrolijke stemming. Winkelen, decoratie, renovatie, etc. zijn in volle gang en het festival heeft koorts heb je ook. Zielsveel van je wilt uw woning renoveren en het er spic 'n' span te maken. Maar met de opgeblazen prijzen en de economische vertraging, je hebt geen optie, maar vast te houden aan uw portemonnee strings voor het moment. Hier is waar u kunt gebruik maken van deze gemakkelijke home improvement projecten die zijn vrij gemakkelijk op de zak.
Easy Home Improvement en Onderhoud Ideeën
Repareer de Oprijlaan: Laten we beginnen met uw oprit. Als het heeft ontwikkeld scheuren en is versleten na jaren te worden onderworpen aan regen, zon, vuil, stof en chemicaliën, je zou kunnen overwegen resurfacing de oprit. Alles wat het kost je een zondag middag en een paar uur van de arbeid. In het geval uw oprit gebeurt te zijn prima, maar ziet er erg saai, kon je kiezen voor het schilderen om het een nieuwe look.
Bouw van een nieuwe Patio: Wat is een betere plek om te ontspannen in de avonden dan uw eigen terras? De bouw van een beton, kiezelsteen of baksteen patio is niet zo'n big deal voor een regelmatige doe-het-zelvers en het kan een zeer goede landscaping optie.
De bouw van een houten terras: Een andere zeer goede optie zou zijn om een ​​houten terras met uitzicht op uw gazon te bouwen. Het geeft een zeer warme en huiselijke kijken naar het hele huis en het kan een leuke plek om te ontspannen en de zon zien verdwijnen achter de bergen. Daarnaast kunt u het houten dek te verfraaien door het installeren van het dek leuningen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan dek relingen, zoals hout, smeedijzer, glazen platen, balusters, etc.
Wijzig de Flooring: Moe van die eeuwenoude saaie vloertegels? Waarom niet in de plaats van de vloer in uw huis? Het zal zeker veranderen uiterlijk en geef het de broodnodige frisheid die je lang voor. Met een breed scala aan vloeren materiaal beschikbaar in de vorm van vinyl, hardhout, bamboe, keramische tegels, hout en laminaat, het kiezen van de juiste vloer mag niet veel van een probleem.
Herschilderen de Muren: Dit gebeurt als een van de weinige home improvement projecten die werken voor elk huis. Vaak is een nieuwe likje verf is alles wat nodig is om een ​​huis volledig te transformeren van een donkere grot tot een levendige plaats, vol van energie.
Wijzig de binnenverlichting: Experimenteer met verschillende soorten verlichting, kroonluchters, lampen, lampen en kaarsen om meerdere regelingen verlichting te krijgen. Verlichting en regelingen variëren, afhankelijk van het type kamer, dus je hebt genoeg mogelijkheden om mee te spelen! Als u de avontuurlijke soort, je zou kunnen proberen het toevoegen van een paar gloed licht en gloed stokken voor extra effect!
New Bath Fittings: Verwen uzelf met een luxe bad ijdelheid. You kunt uw badkamer verbouwen door het installeren van een nieuwe kingsize bad, of misschien een veelvoud jet douchewand volgeladen met de nieuwste gadgets. Het ontwerpen van nieuwe badkamer planken, krijgen nieuwe handdoeken, beddengoed en verwen uzelf zoveel als u wilt!
Nieuwe slaapkamer Decor: Waarom laat de plek die er verantwoordelijk voor dat u een goede nachtrust hebben? U kunt eenvoudig renoveren en decoreren van uw slaapkamer zonder door al te veel moeite door het veranderen van je bed, nachtkastje bureau, kast, of gewoon uw matras. Als je wilt zelf doen, probeer dan het maken van een zelfgemaakte bed.
Nieuwe jasje van Keuken Kasten: Keukenkasten je de neiging te krijgen uitgeput met de constante wrijving, verkeer en ruw behandeld dat ze onderworpen aan. Je kon schilderen hen, of gewoon veranderen hun panelen en planken om ze er zo goed als nieuw.
Construeer een waterfontein: Als je een mooie achtertuin of een weelderig groen gazon, wat beter is dan een kleine fontein te verfraaien hebben? Het maakt voor een zeer verfrissende zicht en de kinderen zullen love it!
Maak een Rocking Chair: Nog een eenvoudige doe-het-zelf-optie, voor zover home improvement & onderhoud betreft, is het maken van een zelfgemaakte schommelstoel. Het opbouwen van een schommelstoel vereist nauwelijks een paar uur en eenmaal voltooid, kunt gekoesterd voor de komende jaren.
Dit waren een aantal eenvoudige home improvement projecten die u kunt ondernemen wanneer u geconfronteerd worden met beperkte tijd en middelen. Hoewel ze lijken behoorlijk klein, kunnen ze zeker gaan een lange weg naar huis verbetering en onderhoud.

No comments:

Post a Comment