Friday 14 October 2011

Engels notenbomen

Het Engels walnoot, ook bekend als Perzische noot, is een inwoner van West-en Centraal-Azië. De moer was het voedsel van de royalty's, en werd geïntroduceerd door de Grieken in Rome, waar hij werd Juglans, een naam afgeleid van Jovis en de glans, wat betekent dat Jupiter's Acorn, of de moer van de Goden. De spreiding van het Romeinse rijk, uitgevoerd deze koninklijke voedsel in heel continentaal Europa. In Engeland is het vooral bekend als de 'noten', afgeleid van de Angelsaksische taal, terwijl in Amerika, is het algemeen bekend als 'Engels walnoot' om deze te onderscheiden van de inheemse soorten van notenhout. Laten we krijgen wat praktische kennis over het Engels walnootbomen.
Het Engels walnoot is een vaste plant boom. Het heeft een rijke, groene loof dat is groot en elliptische (ovale) in vorm. Vroeg medio voorjaar, de boom draagt ​​overvloedige witte bloemen, gevolgd door het fruit en zaden die beginnen opgenomen in de zomers en tot in de herfst voort te zetten. De moer (vrucht) is klein, rond en dun-dop die grote, dikke korrels. Het Engels walnotenboom in staat is het produceren van meer noten dan elke andere walnotenboom. De walnotenboom is dichtbevolkt gelaagde, en rond van vorm met stevige takken die schaduw bieden. Het is een snel groeiende boom, en kan 60 meter te bereiken in de hoogte, op looptijd op 20 jaar. Het is een winterharde, koude-resistente boom, maar het wordt beschadigd door overmatige vorst, en is in staat zich goed te passen, in een verscheidenheid aan bodemsoorten. De boom staat niet toe dat de groei onder haar schaduw alsook dicht bij haar roots. Its Wortels geven allelopathic chemische stoffen in de bodem, die de groei van andere planten en struiken om hen heen te remmen.
Hoe je een Engels Walnut Tree groeien, Engels notenboom gemakkelijk groeien, en een favoriet onder vele tuin kwekers voor de schaduw die zij verlenen, en eetbare noten die ze dragen. Want ze kunnen niet verdragen vorst, is het het beste te kiezen voor een site waar ze zullen komen minder in contact met de vorst. De walnotenboom kan worden gekweekt door middel van verschillende technieken; kale wortel, container en zaad. Echter, men kan ook kiezen ze uit een aantal kinderdagverblijven. Kies een plaats die geen belemmering zal hebben als de boom groeit en verspreidt zich. Een goede afwatering en een leemachtige grond met een pH-evenwicht dat moet neutraal tot licht alkalisch, wordt beschouwd als het beste voor de groei ervan. Ze moeten goed worden bewaterd tijdens hun groeiperiode. Aanbevolen meststof is een totaal van 3 pond werkelijke stikstof per 1.000 vierkante meter aan root zone, die is onderverdeeld in twee voedingen. Ten eerste, wanneer nieuwe bladeren ontspruiten in de lente en de tweede, vóór de oogst in de herfst. After bemesten hen, is het raadzaam om de boom goed water. Snoeien hen is niet een jaarlijkse verplichting, tenzij een tak is ziek of gaat uit elkaar te komen.
Engels Walnut Tree Ziekten; This Engels walnoot boom is gevoelig voor heel aantal ziekten, dus moet een oogje houden op het rond het jaar. De boom is kwetsbaar voor stengelbasisrot te krijgen. Stengelbasisrot is een licht bruin tot zwart patches vinden op de kofferbak van de notenboom, die het loof verwelkt, vertraagt ​​de groei en doodt de boom. The Blackline is een virus ziekte, veroorzaakt door incompatibiliteit tijdens propagatie tussen de Engels walnoot en de zwarte walnoot onderstammen. De walnoot kaf vlieg is vervelende vlieg die naar voren komt in de zomer om eieren te leggen in de droge buitenste dekking van de moer (romp). Het kaf vliegen infecteert de walnoot, die wordt zwart en vol maden. De boom moet besproeid met pesticiden op de schil vliegen van schadelijke alle de walnoten controle.
Het kweken van een Engels walnoot boom in het landschap zou geven dan de lekkere, voedzame walnoten. Zou men een boom die dichte schaduw en koele zomer wind, voor iedereen die wil genieten op grond van zijn enorme luifel zal bieden.

No comments:

Post a Comment