Friday 14 October 2011

Feng Shui producten

Overvloed, welvaart, geluk, liefde, en een lange levensduur, zijn allemaal binnen het bereik van een mens. Soms is het gewoon een kwestie van kijken in de goede richting, om vast te houden aan die laatste strohalm van hoop.
Als het geluk en alle goede dingen hierboven zijn ontduiken u, hier is een lijst van Feng Shui producten en wat ze symboliseren. Lees verder, het misschien gewoon de sleutel tot uw fortuin.
Lachende Boeddha: De lachende Boeddha symboliseert de idealen van het goede leven, die gezondheid, geluk, welvaart en duurzaamheid. Wrijven de maag van de Boeddha elke dag wordt verondersteld om geluk en voorspoed te brengen. Hoewel het plaatsen van een boeddha ornament, is het belangrijk niet te plaatsen op de vloer of in de buurt van de open haard. Daarbij is een teken van disrespect.
Dragon: Dit product wordt gebruikt om overvloed, voorspoed en geluk, wanneer geplaatst in een kantoor of thuis te brengen. Beschouwd als een van de meest krachtige symbolen Feng Shui, worden ze gebruikt als bewakers te beschermen. Hun echte macht wordt versterkt, wanneer ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit China jade, edelstenen, ivoor en fijn porselein.
Bagua Mirror: Dit product wordt gebruikt om het evenwicht en chi te verplaatsen, en geheime giftige pijlen stoppen nadelige gevolgen voor u en uw gezinsleden. Deze spiegels worden beschouwd als zeer krachtig en worden nooit gebruikt binnenshuis. De ideale plek om te hangen een Bagua spiegel is boven een deuropening.
Feng Shui Chinese munten: Deze munten worden gebruikt om geluk te verhogen, en voorspoed en geluk te brengen. De munt is cirkelvormig vorm met een plein in het centrum, de cirkel hemel en de vierkant staat, de aarde, dus de munt toont de eenheid tussen hemel en aarde.
Bellen en Chimes: Bellen en Chimes worden gebruikt om de negatieve effecten van harde geluiden, zoals verkeer en doffe geluiden te corrigeren en balans te brengen in ons leven. Deze helende-tonen release blokkades in ons lichaam aanwezig, geesten en geesten, herinnert ons eraan om kalm en goed op zowel de fysieke en mentale niveau.
Gebed Vlaggen: De kleuren dat het gebed vlag bestaat uit en de symbolen afgedrukt op het te maken een gebed of het aanbieden, die aan de wereld verspreid door de wind, het creëren van auspicious omstandigheden. Gebedsvlaggen zijn een perfecte methode om een ​​scheutje van heiligheid aan een huis, tuin of een bijzondere plek. Gebedsvlaggen Toen Hung hoge verwekken chi een verrassend hoog.
Bamboefluit: bamboefluiten worden gebruikt om Chi te verhogen, en tegen dissonante elementen of energie. Het is goed om ze te hangen in paren aan overhead balken. De fluit geeft een geluid dat doet op en op, dat is het gebied van energie voor uw wensen.
Geld Frog: Dit product wordt gebruikt om rijkdom, geluk, welvaart en duurzaamheid aan te trekken. Het geld kikker is meestal geplaatst in de buurt van kassa's of in welvaart hoeken. Je kon hem ook plaats in uw voordeur naar binnen, dit symboliseert geld komt van buiten.
Heilige Elephant: Het standbeeld van de heilige olifant wordt beschouwd als een symbool van geluk. Kan worden geplaatst in de kantoor of thuis. De olifant is een van de heilige wezens Boeddha's, dus in het boeddhisme, de olifant wordt beschouwd als een hemelse dier.
Feng Shui Wachters (Fu Honden, Pi Yaon en Chi Lin): Deze beelden symboliseren welvaart, geluk, en een vredig leven Het Fu honden, Pi Yaon en Chi Lin zijn mythische wezens gezegd dat mensen blijven met slechte bedoelingen op de baai.
Kristallen: Kristallen zijn gebruikt om te genezen. Het gebruik van kristallen verhoogt het saldo van de yang-energie wat resulteert in een grotere energie-flow en levenskracht. Het is belangrijk op te merken dat de kristallen die je bezit moet schoon gehouden om voor de IF te beschermen tegen negatieve vibraties. Kristallen die tot u spreken of dat u zich aangetrokken voelen tot zijn degenen die je moet kiezen voor de beste resultaten.
Feng Shui Spiegels: Ook gebruikt te genezen, spiegels worden gebruikt om afbuigen negatieve afstand en iets positieve weerspiegelen in het milieu. De typische spiegels gebruikt in de Feng Shui zijn rond of achthoekig van vorm.
Mandarin Ducks: Mandarijn eenden zijn symbolisch voor liefde en gehechtheid, men zegt dat ze een sterke gehechtheid vorm aan hun partner, dus worden ze ook beschouwd als een symbool van huwelijkstrouw. Tonen ze in een paar thuis levend houdt liefde.
Lucky Bamboo Stengels: Bamboe stengels worden gebruikt voor het geluk, geluk, rijkdom en duurzaamheid mee te nemen. Lucky Bamboo regelingen zijn ontworpen om alle vijf elementen van Feng Shui-de aarde water, hout, vuur en metaal bevatten.
Schildpad: De schilpad symbolizes lange levensduur en een leven vol geluk met veel nakomelingen. De schildpad is een dier dat is heilig voor China. Een schildpad kan worden geplaatst aan de achterkant van het kantoor of in de tuin ook.
Goudstaaf op basisstation: Dit product is een symbool van rijkdom en materiële welvaart. De staaf op het honk is gemaakt op een zodanige manier dat het duurt een mensenleven. De vorm is een veelbelovend ontwerp.
Wierook Brander: De wierookbrander verwijdert stagnerende en kwaadaardige energie, dus het bevorderen van doorstroming van gunstige chi voor het milieu. Grote schaal gebruikt in verschillende culturen en spirituele tradities, is de geur verspreidt het zich als om dicht bij onze hogere etherische trillingen.
Feng shui Hangers
Gunstige Double Carp Goede Fortune Hanger: Deze hanger wordt gebruikt om geluk en huwelijksgeluk te brengen in het huis.
Double Horse Succes Hanger: De paarden in deze hanger staan ​​symbool voor uithoudingsvermogen, moed en snelheid.
Prosperity Coin Wealth Hanger: Zoals de naam suggereert, dit product is ideaal voor aantrekken rijkdom, thuis, kantoor of zakelijke.
Juwelen
OM and Ourboros Ketting: Dit sieraad wordt gebruikt om de drager van de continuïteit van alle leven en het evenwicht nodig is om alle dingen te bereiken in het herinneren.
Feng Shui Prosperity Ketting: Dit product is om gedragen te worden om geld en de overvloed aan te trekken in je leven.
Feng Shui Balance Ketting: Dit halsstuk is om u te herinneren aan wat je hebt is gezegend met vreugde aan te trekken en meer in.
Seeds of Change Armband: gedragen rond de enkel of de pols, deze armbanden vertegenwoordigen aspecten van het leven en wonen, van bescherming en welvaart en verlichting liefde.

No comments:

Post a Comment