Wednesday 12 October 2011

Feng Shui voor uw huis

Feng Shui, uitgesproken Fung Shway or Foong Shway is de spirituele benadering van architectuur en interieur design. Het is een oude Chinese kunst, gebaseerd op Ying en Yang en de stroom van Chi, die de energie aanwezig in alle dingen.
De kennis van Feng Shui heeft spruitstuk toegenomen, met een heleboel mensen het beoefenen van Feng Shui in het huis.
Om uw huis een Feng Shui thuis, hier zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden. ; De hoofdingang van uw woning moet vrij en schoon. Laat geen schoenen en pantoffels die buiten de hoofdingang. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen is er geen ziekte in het huis. ; Er niet moet een televisie in de slaapkamer, als er een en je kunt niet plaats ergens anders in huis, dan is het belangrijk om het te bedekken met een plastic tafelkleed. ; Plaats geen spiegel tegenover elkaar liggende of naast je bed, spiegels aan te trekken een derde partij om de relatie. ; Let niet op een koelkast plaats, wasmachine en een wastafel tegenover uw kachel. Een toilet tegenover het fornuis is ook niet praktisch. Dit komt omdat vuur en water crash veroorzaakt onenigheid tussen familieleden. , Doe niet toe dat kinderen slapen op matrassen op de vloer geplaatst, omdat dit zorgt ervoor dat ze vaak ziek wordt. De reden is dat Chi, niet in staat is te stromen onder het matras. ; Stapelbedden mag niet worden thuis gehouden, als het kind die slaapt onder niet ontvangt verse chi. Indien dit onvermijdelijk is, voeg dan een metaal 6 staaf wind gong of een kristallen bol in de kamer. ; Een solide muur achter het bed is een must als het betekent dat je kunt gaan in een diepere slaap en voel me goed uitgerust en fris de volgende ochtend. ; Heb je geen marmeren tafel in de eetkamer als dat verhoogt de werkdruk. ; Er moet geen een rode sofa set thuis, zo rood vertegenwoordigt het element vuur, die aanleiding geeft tot zware werkdruk, problemen en obstakels. ; Plaats geen meubels underneath balken als ze de chi te druk dus veroorzaken, waardoor de druk in je leven. ; Standpunt een indoor fontein in een gunstige ruimte in uw huis aan te trekken wat je wilt in het leven. ; Feng Shui Plannen van het Huis
Als je een nieuw huis kopen, renoveren van uw oude, of het nemen van een op huur, ik weet zeker dat u wilt Feng Shui te nemen in het ontwerp en de inrichting vanaf het begin.
Hier zijn een paar richtlijnen die je kunt volgen, na alles, het leven gaat over een nieuw begin. ; Selecteer een huis met een uitzicht op het water biedt. ; Zorg ervoor dat de voordeur is gemakkelijk bereikbaar vanaf de weg, echter voor zorgen dat het pad naar de deur niet een rechte lijn vormen. ; Hebben slechts een voordeur, nooit twee entrees. ; Om de meest harmonieuze plaatsing van kamers te selecteren, raadpleeg dan een Bagua (kaart van de energetische kwaliteiten van uw ruimte, traditioneel voorgesteld als een achthoek met acht secties rondom het centrale gebied, de staart chi) grafiek. ; Zijn hoge en goed verlichte plafonds. ; Vermijd lange gangen en plattegronden die zijn onbeholpen of verkrampt. ; Vermijd kleurenschema's die zijn donker en monotoon. ; Zorg dat er veel zonlicht en lucht in het huis. , Zijn veel planten rond het huis als planten staan ​​bekend als generatoren van levendige chi. , Kijk voor een huis waar er geen balken overhead. ; Houd uw huis schoon en vrij van rommel.

No comments:

Post a Comment