Tuesday 11 October 2011

Fire Safety Tips

Hoop voor de beste en voor te bereiden op het ergste is het ding om te onthouden in de brandveiligheid. Iedereen weet dat vuur kan worden constructieve als destructieve, maar de echte sleutel in het beschermen van jezelf en je familie uit brand verblijft voorbereid. Brand kan overal beginnen, in uw huis, kantoor, school, ziekenhuis, enz. en de belangrijke ding om in gedachten te houden over het vuur is dat zij dingen kan vernietigen binnen enkele seconden. Het is dus van het grootste belang dat u de brandveiligheid tips te volgen en bescherm uzelf en uw gezin. Actie op tijd en preventieve maatregelen kunt uw waardevolle eigendommen en het leven wordt vernietigd in het vuur.
Verschillende types van brand kan overspoelen een huis of een kantoor; brand kan starten vanaf
Slecht onderhouden elektrische apparatuur; Complete slordigheid in brandbeveiliging. ; Onklaar ontvlambare vloeistoffen; Om te voorkomen dat het vuur begonnen men kan volgen tips als properly het opslaan van de benzine die het meest ontvlambare vloeistof. Nooit te houden benzine in een zodanige wijze dat kinderen kunnen spelen met het; benzine is alleen voor auto's. Preventieve brandbeveiliging tips zijn
Voorkom overbelasting van elektrische apparaten; rook-en brandlucht van de apparaten kan brand veroorzaken Neem de hulp van professionals als u denkt dat er iets mis is met de toestellen.
; Praktische tips voor Brandveiligheid thuis; Een van de beste en veiligste manieren om te voorkomen dat het vuur nemen plaats in uw huis is het brandalarm hebben in verschillende hoeken van het huis. Rookmelders of brand helpen bij het opsporen van het vuur. Er zijn rookmelders die het niet nodig veel onderhoud en kan duren tot 10 jaar en er zijn ook de batterij aangedreven rookmelders. Rookmelders moeten schoon gehouden worden van stof en getest van tijd tot tijd, zodat ze blijven werken wanneer de werkelijke brand uitbreekt. Een batterij aangedreven rookmelder heeft een batterij per jaar.
Men kan een evacuatie plan klaar en oefenen hoe om te ontsnappen uit het huis toen de brand uitbreekt zal altijd alle familieleden klaar voor een noodsituatie. All de uitgang of het ontsnappen plaatsen moeten worden vrijgehouden, zodat wanneer er brand is men gemakkelijk kunt uitstappen van het huis. Leden van het gezin moet kunnen toetsen toegang tot de deuren in geval van brand, zodat er geen wordt gevangen in het huis.
Meestal de bron van brand in een woning is de keuken, zodat zorg moeten worden genomen tijdens het koken. Blaas kaarsen als het niet nodig. Kaarsen moeten worden bewaard op een zodanige plaats dat als ze naar beneden vallen van het materiaal niet mag vlam vatten. Als je een roker niet roken in bed. Stak de sigaret volledig als u klaar bent met het. Als je dronken bent wees voorzichtig met dingen opdat u kan brand veroorzaken. Als je niet kijken naar de televisie of de computer uitschakelen, zodat er geen brand uitbreekt.
Veiligheid Tips voor Fire in de Office; Een kantoor is een andere plaats waar het uitbreken van brand altijd wordt verwacht. Als er brand uitbreekt moet men weten wat de mogelijke exit plaatsen van het gebouw. Na zijn enkele van de tips voor gebruik in een noodsituatie. , Vang vertrouwd met de nood-reddingsplan van het gebouw; Men moet in staat zijn om het vuur te herkennen alarmen geïnstalleerd in het gebouw; Probeer nooit om te lopen in de rook, in plaats van kruipen en manieren om te ontsnappen vinden; Vermijd de lift geheel; Kijk voordat u Raak het handvat van een deur; Blijf kalm en raak niet in paniek op alle

No comments:

Post a Comment