Thursday 6 October 2011

Flatscreen TV Mounts - flat-panel televisie Stands

Flatscreen-tv mounts zijn in zwang, omdat ze vloeroppervlakte te besparen en het gebruik van de tv is handiger door deze plaatsing. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of zilver tinten. De zwarte kleur mounts zijn verkrijgbaar in zwarte poedercoating of zwart geverfd variëteit. Heavy-duty staal wordt gebruikt voor de vervaardiging van de bevestigingen. Er wordt voorgesteld om VESA (Video Electronics Standards Association) die compatibel zijn flat screen TV wandsteunen, zoals de meeste van de tv-productie bedrijven produceren VESA tv-toestellen te gebruiken. VESA-betekent dat ze volgens een bepaalde gestandaardiseerde gatenpatroon aan de achterkant van de TV-paneel.
Flatscreen-tv Beugel Soorten; De flat-panel TV stands zijn verkrijgbaar in vele soorten. The type beslist de beweging vermogen van de standaard. ; Vlakke wand Mount: De platte tv mount is ook wel bekend als 'Low-profile' TV-mount. Het is de goedkoopste van alle soorten muurbevestiging. Maar eenmaal vastgesteld, kan de TV niet worden verplaatst. Het wordt een vaste plek voor de tv. Wanneer een flatscreen-tv is gemonteerd monteren op de vlakke muur, de TV ziet eruit als een kozijn. In geval van een probleem met de tv-kabels of als u wilt een nieuwe kabel aan de achterkant van de TV aansluiting, moet u de tv van de muur afsprong om het probleem vast te stellen mount. ; Tilting Wall Mount: Met de kantelbare muursteun kunt u de verticale hoek van de TV aan te passen, hoewel de hoek kan worden ingesteld op slechts 15o - 25o op de maximale. Het aanpassen van de hoek van de montage is mogelijk dankzij de draaibare in het midden van de beugel. U kunt de hoek van de aanpassing als je liggend op de grond en willen niet om uw nek te strekken. Het kost een beetje meer dan de platte muurbeugel, maar ze kunnen worden vastgesteld je met evenveel gemak. ; Full-Motion Wandhouder: Het is ook genoemd als de scharnierende muursteun type. Dit is de duurste van de muur montagebeugels en ook de moeilijkste om te installeren. De full-motion muurbevestiging geeft u de vrijheid om te kantelen, draaien of draai de TV als je per wens. Sinds de beweging van elke soort is mogelijk, is de TV niet blijven steken aan de muur. ; Plafondmontage: Veel van de plavondbevestiging komen met kantel-en draaibaar faciliteit. Ze zijn beschikbaar voor TV-formaten tussen 10 - 70 inch. ; Flat Panel TV Montage Polen: Deze palen zijn gebruikt, als het niet mogelijk is om te installeren flatscreen-tv monteren op de muur of aan het plafond. Ze zijn verkrijgbaar in enkelvoudige of meervoudige weergave-opties. Het gewicht draagkracht van die flat-panel televisie staat verschillen van model tot model. ; Nu, uit de bovenstaande lijst van tv-mounts, is het moeilijk kiezen uit de beste platte TV muurbevestiging. The best eigenlijk is afhankelijk van de behoefte van de koper en ook op de televisie model.
Flat Panel TV standaards; Er zijn bepaalde TV-modellen die niet kunnen worden aan de muur bevestigd. Voor een dergelijke TV-modellen, het is altijd goed om de flat-panel televisie staan ​​te kopen. Deze modellen meestal behoren tot de vroege tijdperk van flat-panel televisies.
Tips om te installeren Flat Panel TV Stands
Lezen van de gebruiksaanwijzing van de televisie nauwkeurig instellen om te zien of een bepaalde categorie tussen haakjes zijn compatibel is met uw TV-model. ; Als de handleiding spreekt over VESA naleving en heeft een aantal schriftelijke na, het geeft gewoon het aantal gaten die nodig is voor wandmontage. De details zijn in het algemeen vermeld in de handleiding zelf. ; Als je niet zeker bent over de vaststelling van de flat screen TV mounts helemaal zelf, is het best om professionele hulp te zoeken voor hetzelfde. ; Het is belangrijk om te controleren of de verenigbaarheid van de beugel en de tv. Als je mount een tv groter dan de capaciteit van de beugel, is er altijd een mogelijkheid om de televisie verliest zijn evenwicht en vallen de berg. ; Wanneer u beslist op een plaats voor de flat-panel TV altijd mount, anticiperen op de richting waarin je de TV te verplaatsen. In geval van geen ruimte voor beweging, zult u niet in staat zijn om de TV te verplaatsen. ; Indien de kabels van en naar het TV-toestel geven uw huiskamer een sjofele look, kun je de kabels geïnstalleerd in behuizing bedrading sets. ; Hoe hoog moet hang ik een flatscreen-tv; beantwoorden van deze vraag is lastig. Het zal grotendeels afhangen van de hoogte van de kamer en de hoogte waarop u zal regelmatig zitten, meer belangrijke van de twee wordt de hoogte van waar u normaal gesproken te bekijken op de TV. De ideale hoogte is uw hoogte van het hoofd als je zit. U moet hangen op een hoogte waar je niet druk je nek.
Ik wens u veel succes met flat screen TV mounts selectie en vervolgens ook met de installatie van de flatscreen-tv op deze mounts.

No comments:

Post a Comment