Friday 21 October 2011

Flower Garden modellen: Bloem Tuinieren Ideeën

Ontwerp een Flower Garden:
Wanneer u denkt 'tuin', een van de eerste beelden naar voren komen is meestal die van 'bloemen'. Het is moeilijk een tuin voorstellen zonder bloemen, hoewel tuinen zonder bloemen kunnen en zullen bestaan. Als u van plan op een tuin plant, is het van essentieel belang om een ​​ontwerp plan en bij voorkeur een lange termijn plan en plantgoed. Na alles wat je niet wilt dat een tuin die er uitziet beroofd nadat alle bloemen zijn verdwenen, of wel? Dat is wat als je planten lukraak gebeuren. Dus niet degene zijn die bloeiende planten koopt in een opwelling en vervolgens zwerft afvragen waar de heck te graven het gat voor de plant naar binnen gaan, als iemand die weet precies in welk gat welke plant gaat naar binnen
Dus eerst iets anders. Evalueer de site waar je naartoe gaat om uw bloementuin plant en maak dan een notitie van de volgende -; Hoeveel bedrag van zon doet de site te krijgen? ; Is de site dan worden blootgesteld aan winderige omstandigheden? ; Is het dicht bij een weg? : Zijn er gebouwen in de buurt? ; Zijn er elektriciteit / telefoon palen of draden in de buurt? : Zijn er afvoerleidingen? ; Is de site toegankelijk voor huisdieren of dieren in het wild? ; Welke van de bodem biedt de site? ; Wat is de pH van de bodem? : Is er een natuurlijke watervoorraden in de buurt? ; Wat voor soort water is er beschikbaar? ; Beschouw de vorm van uw tuin - is het lang en dun of rechthoekige? , Wordt dat door TE HEBBEN verschillende niveaus? ; Is het een omsloten binnenplaats tuin? ; Is het een dwarshelling tuin, een locatie aan zee, split-level, vierkant of een hoek site? ; Dan overwegen wat voor soort tuin u wilt. Als u niet beschikt over een idee, studie verschillende landscaping en bloementuin designs. Bezoek botanische parken of andere mensen de tuinen om te zien hoe de bloem tuinieren ontwerp-plan daar werkt of niet werkt. Kijk naar de tuin magazines en tuin websites voor inspiratie en bezoek de lokale tuincentra en bloemen toont. Praat met andere tuinders en vraag om tips op bloem tuinieren. Tuinontwerpen variëren in verschillende culturen en verschillende klimaten, dus dat is een ander aspect te overwegen. Japanse tuinen, bijvoorbeeld, hebben een meer rustige, ingetogen ze te voelen dan het Engels land tuinen, die weer afwijken van het Engels formele tuinen.
Rekening te houden met het huis waarrond de tuin wordt gepland. Wat is de architectonische stijl? Uw tuin ontwerp moet aanvullen, niet botsen. Als u een uitgestrekte gebied rond een oud, traditioneel herenhuis, bijvoorbeeld, kunt u een formele tuin ontwerp in aanmerking met alle bloemperken in de exacte volgorde die symmetrische, of je kan een nieuw concept te introduceren asymmetrische met een wilde zee van bloemen. Uw persoonlijke keuze van het ontwerp is net zo belangrijk, dus ook de realiteit van de vraag of je een high-onderhoud of weinig onderhoud tuin.
Hier zijn een aantal Flower Garden ontwerp ideeën:; Begin met tuin bloem identificatie. Maak een lijst van bloeiende planten die u wilt in uw tuin. Merk op hoe groot de planten uiteindelijk zullen worden en hun algemene verspreiden. Onder verwijzing naar deze nota's, het opstellen van uw tuin plan. U kunt de plant in volgorde van hoogte, of in de hoge planten in het midden. ; Plant in een rechte lijn of in een radicale bocht. Rechte lijnen en curven lijken een meer samenhangend te kijken dan zigzag lijnen te geven. Maar in gedachten te houden, er altijd kan worden uitzonderingen op deze regel; Plant in groepjes van tweeën, drieën, vieren, vijven, zessen, zevens of meer. Dit geeft je een massa van bloemen en u kunt de 'rel van kleuren' effect te krijgen. ; Plant groepen bloeiende planten van een kleur, maar van verschillende tinten en kleuren. ; Plant volgens de aangrenzende kleur progressie. ; Plant in een complementaire kleurenschema. ; Plant bloeiende planten met de harmonisatie van kleuren bij elkaar. ; Plant in een complete, ongebreidelde mix van kleuren. ; Tussen elke enige, stand alleen fabrieken between klompen van de coördinatie van installaties. ; Gebruik een groenblijvende haag als achtergrond voor stralende bloemen. ; Voeg een centraal punt als een standbeeld, vogel bad, een bank, of een prieel. Als u een grote tuin, kunt u meer dan een centraal punt. ; Integreer een kronkelig pad tussen bloeiende bedden, en het gebruik groter installaties of een bloeiende klimplant op een trellis het creëren van een interessante 'Ik weet niet waar dit leidt' effect. ; Als je een vijver hebt, maakt u een watertuin met lelies en lotussen. Lijn de vijver met rotsen dus het ziet er natuurlijker uit.

No comments:

Post a Comment