Tuesday 4 October 2011

Frizz-be-Gone: gaande van Fuzzed to Curled

Die van ons met van nature krullend haar hebben behandeld de frizzies al onze levens. Het wordt een dagelijkse strijd om onze haren getemd wanneer we weten potentie zou kijken prachtig curled alsof we een dagje op het strand. Helaas, vochtig weer en natuurlijk haar texturen hebben de neiging om tegen ons werk in deze afdeling.
Maar er is goed nieuws! Het is mogelijk om de bestrijding van de elementen van de natuur die tegen ons werken te hebben dat perfect, model-achtige krullend-golvend haar. Volg deze tips om uw haar te houden van zijn fuzz-centrale:
Nauwelijks shampoo
Shampoo droogt het haar. Het is aanbevolen dat deze met haar dat de neiging om kroezen tot shampoo slechts eenmaal of tweemaal per week. Dit houdt het haar uitdrogen van meer dan noodzakelijk.
Voorwaarde diepe
Gebruik een sterke, diepe conditioner. Laat het op je hoofd gedurende vijf minuten in de douche elke keer dat je wast je haar. Een ander optie is om conditioner op de reeds natte haren schuimen, knijp vocht, en een handdoek rond je hoofd wikkelen. Laat het voor een uur en als je de conditioner spoel van uw haar zal prachtig worden gehydrateerd en geconditioneerd!
Producten zijn je vrienden
Het gebruik van anti-frizz haar serums en crèmes kunnen een groot verschil maken in uw kroes-factor. Breng een serum na uw douche, en als je later starten kroezen op de dag gebruik van een crème of pommade om je haar terug te brengen naar de aarde.
Handenarbeid
Niet borstel je haar gedurende de dag. In plaats daarvan gebruik je je vingers of zelfs een grove kam. Scheid de krullen voorzichtig, zodat ze verblijf in tact en niet weg te vliegen. Je haar zal blijken op zoek naar natuurlijke en oh-zo-gorgeous!
Strijken
Gebruik een krultang of straightener, afhankelijk van welke stijl je streven, om je haar plaats te houden. Eerste spuit een streng met haarspray, kam het uit, en past vervolgens het strijkijzer. Follow-up met meer haarlak voor een gegarandeerd te houden.
Kroeshaar kan frustrerend zijn en het zeker heeft geleid tot een bad hair day of twee, maar het hoeft niet het einde van de wereld, hetzij. Elke stijl of de textuur van het haar is beheersbaar als je de know-how. Toepassing van deze technieken om uw haar te stylen regime en kijk je haar beurt van blah naar mooie!

No comments:

Post a Comment