Thursday 27 October 2011

Garage Sale Tips For Dummies

Of u nu de lente schoonmaak, verhuizen naar een nieuw huis of wil je gewoon dingen van u niet langer gebruik onder een garage verkoop is het antwoord. Als u nog nooit heeft een garage sale voor, maak je geen zorgen. Hier zijn enkele garage verkoop tips om u helpen.
Allereerst is het wenselijk om de duur van de verkoop plan. Je kon een langere koop te selecteren en deze op een doordeweekse dag te beginnen, zal dit de aandacht van voorbijgangers - door en de mensen zullen meer geld uitgeven royaal, aangezien de verkoop nauwelijks plaats op weekdagen.
De volgende stap is reclame. Innovatief zijn, duidelijk en een lijst van de items in de details. Als er iets anders aan je garage te koop, aarzel dan niet om het te vermelden. Hoewel het plaatsen van deze advertenties u zou kunnen verdelen de dagen in twee advertenties. Op deze manier doen mensen die komen, niet dat al het goede producten zijn uitverkocht.
Je zou ook contact op met uw familie en vrienden dat je een garage sale hebben. Laat hen weten dat ze kunnen brengen meer dan stuff zij niet langer vereisen. If brengen het over een probleem is, kan u op de hoogte hen over de tijd dat je zou gaan om het te verzamelen. Hoewel de kwalificatie van de producten, denk niet dat er iets een afvalstof is, iets dat lijkt opzichtig aan u kan worden gewaardeerd door de koper.
Nu moet u uw ideeën aan het werk gezet. Leeg de garage en vegen schoon. Na dat gedaan te regelen de tafels in rijen, en bedek ze met licht gekleurde tafelkleden. Schik de producten op de tabel volgens categorieën. Je zou kunnen houden alle prullaria in dozen en label ze met de prijzen.
Display is een zeer belangrijk facet. If you have een clothes rack thuis, kun je overwegen om ze te verplaatsen naar de garage voor een paar dagen. Display van de gewassen kleding netjes op de tafel. Zorg ervoor dat u ze sorteren volgens de algemene maten. Je kan ook opgemaakt een bordje met de prijs erop geschreven. Op deze manier hoeft u niet indivdually label elke kleding.
Maken het milieu geleidende aan winkelmandje. Je zou kunnen spelen een aantal rustige, de rustgevende muziek. Dit maakt mensen ontspannen en genieten van het proces van winkelen.
Some meer stukjes informatie die u kunt gebruiken, maak de mensen die komen om de verkoop, op hun gemak voelen. ; Je zou kunnen zeggen: Hallo aan iedereen die komt tot de verkoop en zelfs kleine praten over het weer. Een dank je wanneer zij verlaten, zou ook gaan een lange manier om hen comfortabel. ; Houd zakken handig. Deze manier kunt u bieden klanten zakken om hun aankopen naar huis te nemen. ; Geef koffie of een koud drankje. Uw kind zou kunnen maken wat extra zakgeld het bemannen van de tafel met verfrissingen. ; Lijst enkele van de items die u aan toe bent brengen voor verkoop op de grote kleurrijke borden. Vergeet niet om vaststelling van de borden na de verkoop. ; Garage Sale Pricing Tips; Pricing is een moeilijk ding om te doen, te proberen en jezelf in de cutomers plaats. Beslis van hoeveel je wilt betalen voor hetzelfde item, en hoe belangrijk het is voor u om het verkocht. ; Op de eerste dag van de verkoop, kun je de prijs van het object een beetje hoger. Deze zelfde prijs kan worden verminderd op de laatste dag, dat is natuurlijk, als je niet vinden van een gemotiveerde koper daarvoor! ; Als het item is meer waard dan $ 100, prijs ze een beetje hoger. Op deze manier kunnen u en de klant te onderhandelen over een aangename prijs. Onthouden, maak het niet te duur, dit zou potentiële kopers weerhouden onderzoekende over. ; Als u wilt duidelijk uit het merendeel van de items die je hebt, bieden een soort van grote deal op de middag van de laatste dag.

No comments:

Post a Comment