Tuesday 18 October 2011

Garagedeur hardware-onderdelen: schermen, Springs en deur

Garage is een noodzaak die in het algemeen nemen we voor lief en ga niet in haar fijne kneepjes. Echter, alleen wanneer een deel van het kapot is, kijken we naar wat hardware-onderdelen daadwerkelijk de garage te maken. Dit artikel gaat over enkele van de meest voorkomende garage hardware onderdelen.
Garagedeur
De twee verschillende soorten garagedeuren zijn beschikbaar:; Omhoog kantelen Deuren: eenpersoons-panelen welke spil buiten en naar boven. De deuren van deze soorten zijn goedkoper in vergelijking met sectionale oprollen deuren. ; Sectionaal Roll Up Deuren: bestaan ​​uit vier of meer horizontale delen die samen scharnieren en zijn gemonteerd op sporen met de hulp van de rollen aan elke kant, zodat deuren kunt oprollen en weer terug. Hoewel deze deuren zijn duur in vergelijking met tilt je typen, ze zijn meer populair als ze zijn veiliger om te werken en laat meer hoofdruimte in de garage. Ze zijn ook veiliger voor woongebieden als ze niet kunnen worden peuterde vanaf de zijkanten. ; Enkele van de stijlen die de garage deuren zijn beschikbaar in zijn verzonken paneel, verhoogd paneel, ranch en spoel ontwerpen. U kunt zelfs aangepaste bestellingen voor gegroefde of gladde panelen met glas of decoratieve inzetstukken. Idealiter zou de stijl van uw garagedeur so overeenkomen met de stijl van uw huis, dat het volledig past inch U kunt zelfs een garagedeuropener, een gemotoriseerde apparaat met de hulp van die u kunt openen en sluiten uw garagedeur via een Switch Maak je . Garagedeuropener afstandsbedieningen zijn ook beschikbaar die, zodat u kunt blijven in uw auto die u kunt openen en sluiten van de garage zonder naar buiten te lopen. Hoewel dit misschien een beetje duur, de voordelen die het biedt rechtvaardigen de kosten.
Metalen deuren zijn beter bestand tegen schade dan houten deuren. De zorg voor uw metalen garagedeuren, Controleer regelmatig de deukjes en krassen. Ook controleren of er geen roest die permanent kunnen verpesten de deur. Houten deuren moeten gelakt per jaar. Zorg ervoor dat het niet wordt blootgesteld aan water voor langere periodes. Je kon ook je deuren geïnspecteerd door een professional die kan enige schade die een ongetraind oog kon missen identificeren.
Garagedeur Screens
Garagedeur schermen zijn een zeer kostenefficiënte manier van het houden van uw garage deuren schoon en vrij van parasieten en vliegen. Met de hulp van deze schermen, kunt u eenvoudig uw garage in een open gebied onderhoudende vooral tijdens het regenseizoen, van waar u kunt genieten van de regen en verwijderd houden van de insecten. The-schermen hebben meestal beschikbaar met een haak en lus klittenband die kan worden bevestigd aan de staanders en de kop van de garagedeuren. De schermen zijn direct geperst in deze strips. Dit is een tijdelijke regeling, hoewel je het kan permanente make door de montage van de strips met schroeven en pluggen. Het voordeel in een vaste opstelling is dat je kunt oprollen het scherm wanneer het niet nodig is en simpelweg rol het uit wanneer dat nodig is. Sommige schermen hebben magnetische stukken gehecht aan het passeren deur van het scherm, die zorgt ervoor dat het deur altijd gesloten is wanneer deze niet in gebruik is.
Als je echt wilt hele weg te gaan dan kun je zelfs een automatische schuifdeur scherm deurdranger geïnstalleerd in uw garage. Het komt met een 'blok en aan te pakken' mechanisme geïnstalleerd en sluit de garage hordeur elke keer iemand vergeet te sluiten. U kunt zelfs de spanning, die de snelheid waarmee de deur gesloten is als je jonge peuters thuis, die kunnen verwonden zichzelf kan veranderen.
Garagedeur Springs
De twee types van garagepoorten veren zijn:; Torsieveren: worden geliquideerd op de stang boven de garage deur. Twee bronnen van dit soort worden gebruikt, een aan elke kant van het centrum van de deur. De twee veren zijn afhankelijk van elkaar functioneren en als een van de veer breekt, dan is de andere lente breekt snel na. Werken aan deze strings is zeer gevaarlijk en je moet altijd bellen een professional aan vervanging van deze bronnen. ; Trekveren: lopen langs de linker-, rechter-en bovenkant van de deur tracks. Aangezien deze bronnen uit te breiden en strekken om de nodige functionaliteit te bieden, zijn ze zo genoemd. Werken aan deze bronnen is niet zo gevaarlijk als in vergelijking met torsieveren. Echter, vergeet niet te knoeien met deze snaren als de garagedeur down is, aangezien deze bronnen zal steunen een 500-pond garagedeur. , Ik hoop dat dit artikel heeft voldoende informatie over garagedeuren, screens en de gebruikte schroeven. Hoewel ze zijn niet duur, kies verstandig als zij zal uiteindelijk een deel van uw huis.

No comments:

Post a Comment