Tuesday 11 October 2011

Geborduurde Drapery Fabric

Draperie verwezen naar decoratieve kleding, in het algemeen die hangt los, bijvoorbeeld gordijnen. Drapery is een belangrijk aspect van home decor sinds leeftijden. Textiel zijn gebruikt door mannen al des konings en zijn paarden ook! Het Victoriaanse tijdperk zag zware werk van draperie. Ze meestal hadden meerdere lagen gordijnen een koninklijke effect te creëren. Met tijden echter de frilly draperieën geworden vlakte en eenvoudig. Niettemin, geborduurde gordijnen stof voor uw gordijnen is nog steeds in zwang.
Geborduurde Drapery Fabric; Wederom heeft geborduurde gordijnen teweeggebracht versiering. Hand werk brengt een gepersonaliseerde voelen aan de stof en verhoogt de waarde. Deze materialen kunnen duur zijn, maar ze zijn zeker de moeite waard. De markt van draperie stoffen bieden u een breed scala van kleuren, stijlen, ontwerpen en patronen om uit te kiezen.
Geborduurde zijde Drapery Fabric; Zijde, de oude Chinese textiel heeft een eigen verhaal. Keizerlijke zijde, alleen gereserveerd voor de koningen en koningin van China werd populair vanwege zijn textuur en kracht. De zijderoute gaf een impuls aan de handel in zijde tussen Azië, Afrika en Europa. Sindsdien heeft zijde wordt veelvuldig gebruikt in de vorm van draperieën, als goed. Zijden gordijnen brengen het suaveness in de kamer. Vooral de aardse kleuren zoals beige en bruintinten naar beneden kijken naar de aarde, maar elegant. Om te praten over geborduurde zijden gordijnen, uw panelen zijn het waard!
Geborduurde Textielweefsel; de dressing zin spreekt boekdelen over jou. Embroidery looks rijk als it is done tactvol. De ingewikkelde patronen van borduurwerk gemaakt toont de tijd en energie gestoken in het maken ervan. Borduurwerk is een kenmerk van de Indiase kleding. Vooral de kurta's en de sari's zijn de iconen van geborduurde textiel in India.
Geborduurde bekleding; Stoffering definieert uw huis. Maken het kleurrijk, interessant, saai of levendig, het is uw keuze. Maar de uitvoering van die keuze moet bijpassende stoffering. Katoen, zijde of synthetische geborduurde bekleding is verkrijgbaar in elk materiaal. Bohemien, Indiase en Perzische bekleding is een van zijn soort en een moet het hebben je bent een echte kenner van handwerk.
Sheer Drapery Fabric; Sheer gordijnen heeft, met de tijd, verving de vitrage, die het mogelijk maken een klein beetje van de zon te komen inch De doorschijnende stof laat een beetje van de zon, waardoor het gebied op slechts over de temperatuur die u zou willen . In zwang, pure draperie stof lijkt delicate maar is even sterk. Florale patronen zijn beroemd over deze pure stof, maar abstracte ontwerpen zijn het oppakken ook.
Niet te verwarren met geborduurde gordijnen stof met slechts bekleding. Stoffering is wat gordijnen, meubelstoffen, placemats en diners platen zijn vervaardigd uit. Aan de andere kant, draperie maakt de bekleding. Geborduurde gordijnen zijn duur omdat ze van oudsher zijn handgemaakt. Vandaag de dag, zelfs machine gemaakt draperie beschikbaar is, is de hand vervaardigde men nog steeds de meest gewilde. Het behoud van uw geborduurde draperie vereist veel onderhoud en uiterste zorg. Meubelreiniging is een ding, maar het hanteren van de kostbare gordijnen zorgvuldig zal een lange weg gaan koesteren ze!

No comments:

Post a Comment