Thursday 6 October 2011

Geweldig Tips voor een perfecte partijen

Door Carol Johnson
Velen van ons hebben uitgenodigd voor een feest of twee die we wilden we nog nooit bijgewoond of andere reden-te luid, te saai, slechte muziek, slechte locatie, niet genoeg te eten, niet genoeg activity.there is een eindeloze lijst wat kunt zelfs de meest goedwillende partij in een ramp. In feite, sommige mensen zijn zo nerveus over het gooien van een slechte partij dat ze nooit eens een poging gedaan het. Maar als je gewoon deze tips in gedachten houden tijdens het zetten van uw partij, samen, het is zeker een succes worden.
Beginnen met de planning vroeg. Hoe meer tijd je jezelf toestaat om de partij plan, het soepeler zal gaan. Doen zo veel winkels en de voorbereiding als je kunt van tevoren plaats van wachten tot de dag vóór het feest, dus je zal niet worden dingen afmaken in een gekke rush. Er zijn drie essentiële lijsten die u nodig hebt te voren te maken: de gastenlijst, het eten lijst, en het boodschappenlijstje. Als er mensen zijn die u wilt uitnodigen die essentieel zijn voor het succes van uw bijeenkomst, contacteer ze eerst voor uitgenodigd anyone anders te zorgen dat hun kalender is gratis op de dag of nacht u hebt geselecteerd. Als je eenmaal hebt gekozen de datum, moet u iedereen uitnodigen else zodra je kunt, om veel geef ze van tevoren in kennis.
Bepaal van tevoren wat voor soort eten en drinken dat u wilt bedienen. Uiteraard is de eerste beslissing is of de partij wordt gecentreerd rond een maaltijd en goede wijn, hors d'oeuvres en cocktails, taart en ijs, of gewoon een hapje en een biervat. Als je met een etentje, beslissen of je het wilt verzorgen of het voorbereiden van het eten zelf aan te pakken. Hetzelfde geldt voor hors d'oeuvres-hetzij vooraf te plannen om ze te kopen, of ze zelf van tevoren te maken. If u van plan om het koken zelf doen, het is altijd beter om voedsel te kiezen items die kunnen worden gemaakt van tevoren, of anders je zoveel tijd doorbrengen in het keuken dat je niet tijd zal naar het feest te genieten. Als u van plan om te koken zelf, moet u recepten die u vertrouwd bent met of als je probeert iets nieuws, moet u het recept test ten minste een keer alvorens het voor een menigte te gebruiken.
Uw volgende grote lijst is een boodschappenlijstje. Bewaar deze lijst dicht bij elke dag in de aanloop naar de partij, zodat je in staat om ideeën te noteren als ze komen voor jou. Plan uw shopping trips afhankelijk van hoeveel tijd van tevoren moet je om te gaan met de items die u zult kopen. Decoraties en gebotteld drankjes kunnen worden gekocht op elk moment, maar verse producten en vlees mag niet meer dan drie dagen worden gekocht op voorhand van de partij. Vergeet niet om je gastenlijst te vergelijken met je eten en drinken lijst om er zeker van dat je genoeg koopt. Na te veel zal alleen resulteren in kliekjes, maar niet genoeg kan resulteren in teleurgesteld gasten. Beter te wensen had je niet zo veel dan wens ik jullie had meer gekocht gekocht.
Vergeet niet om vooruit te plannen door te kopen of te lenen vleesschotels, punch kommen, koffiezetapparaten, en klapstoelen-genoeg om het aantal mensen die u wilt uitnodigen en de hoeveelheid voedsel die u zult dienen tegemoet te komen. Wat je niet hebt of niet kunt lenen, kun je waarschijnlijk goedkoper in te kopen op een dollar winkel of een restaurant-aanbod op te slaan. Partij planning diensten vaak verhuren tafels, stoelen en zelfs tafellinnen.
Zorg ervoor dat uw locatie geschikt is. Als je met de partij op uw huis, zorg ervoor dat uw keuken, eetkamer, en badkamers kan het aantal mensen die zullen komen te behandelen. Zo niet, dan moet u ofwel overwegen pairen van uw gasten lijst of het vinden van een andere locatie. Restaurants hebben vaak feestzalen zullen ze verhuren, maar meestal alleen als je hun voedsel te dienen kopen. Als het weer is mooi, overwegen uw feest buiten in de tuin, op een dek, in een park, of in een zwembad. Bij de beslissing over waar uw partij hebben, misschien wilt u ook rekening houden met de elementen die u van plan bent te gebruiken op het feest, zoals decoraties, muziek, eten dat moet koud worden gehouden, enz. Je kunt niet hangen een piñata in uw eetkamer, en met een zeven-gangen maaltijd zou worden onmogelijk op picknicktafels in het park. Als u besluit om uw feest buiten te houden, zeker om een ​​back-up plan voor slecht weer hebben zijn.
Zorg ervoor dat uw menu passend is. Tenzij je weet dat de persoonlijke smaak en smaak of iedereen die u wilt uitnodigen, zorg ervoor dat je bij de hand hebt eten en drinken die een beroep doen een breed scala van mensen. Of u van plan om alcohol te serveren, moet je tal van niet-alcoholische dranken beschikbaar zijn, ook. Als je serveert cocktails of ijsthee, moet u beschikken over de nodige drank garnituren-kersen, olijven, citroen of limoen partjes of stukjes sinaasappel.
Voor diners, moet je minstens drie verschillende soorten groenten van verschillende groepen, niet drie soorten bonen, of frites, gebakken aardappels en aardappelsalade. Diversiteit is het kruid van het leven, en zal het kruid van uw feest zijn als je in staat bent om al uw gasten kunt u door het verstrekken van voldoende keuzemogelijkheden voor iedereen. Onthoud de oude adagium dat de presentatie is net zo belangrijk als de smaak. Of niet veel mensen eten, een schaal of twee van rauwe groenten en dip altijd een feesttafel uitnodigend door hun frisheid en heldere kleuren. Maak ook een eenvoudige maaltijd of schotel kijken speciaal door prettying it up met een kleurrijke garnituur-een paar takjes verse kruiden, stukjes rode paprika, radijs rozen, of wat dan ook culinaire kunstwerken je kunt bedenken om het voedsel te maken zien er aantrekkelijk en uitnodigend.
Wees niet bang om te vragen om hulp. Delegeren van verantwoordelijkheden moeten niet worden gezien als een agent-out als het stelt u in staat om uw gasten te voorzien van de best mogelijke partij ervaring. Van schoonmaken tot koken tot het verfraaien, het is altijd een goed idee om een ​​helper staan ​​in de aanslag niet alleen om dingen makkelijker op jou, maar ook om de partij meer succes voor uw gasten. If u een goede vriend of familielid die bereid is en beschikbaar is om u te helpen bij het plannen en voorbereiden, profiteren van hun aanbod. Wilt u liever uw gasten herinner me een gezellig feest ervaring waar iemand je geholpen bij te wonen op hun behoeften, of zou je willen dat ze naar het feest, waar u rond rende als een wervelende derwisj proberen om alles zelf te doen weet je nog?
Ken uw beperkingen. Niet iedereen is in staat om de planning, voorbereiding en uitvoering van een fancy black-tie diner voor honderd mensen. En veel mensen hebben een harde tijd die uit een achtertuin picknick voor een tiental vrienden. Je moet zorgvuldig te beoordelen wat voor soort partij die u wilt hebben, hoeveel mensen je denkt dat je succes, hoe complex een menu je aankan vermaken, en hoeveel tijd je hebt om voor te bereiden op alles. Zeker verblijven binnen uw begroting niet alleen financieel, maar ook in termen van tijd en inspanning. Als u een bril jezelf planning en voorbereiding, zul je niet genieten van de partij en uw gasten zal kunnen vertellen.
Het gooien van een geweldig feest kan gemakkelijk en daadwerkelijk plezierig. Neem de tijd om vooruit te plannen, visualiseer hoe je dingen te gaan, passende lijsten te maken, een beroep doen op zoveel mogelijk helpen, en boven alles-relax! De meeste feestgangers graag worden uitgenodigd en opgenomen, en zij zullen niet in de gaten of zorg als je vergeet om de kleur-coördineren uw servet en platen, of vergeten komkommers op je veggie schotel te nemen. Je zult goed doen.

No comments:

Post a Comment