Saturday 29 October 2011

Groeiende Bosbessen: Hoe Bosbessen groeien

Bosbessen zijn een van de meest populaire en heerlijke vruchten beschikbaar zijn. Hun unieke smaak en de gezonde voordelen die het aanbiedingen zijn aplenty die waarom deze vaak gebruikt voor lip smacking zoet fruit taarten en jam. Deze kunnen worden vers gegeten en zijn ook laag in calorieën.
Bosbessen zijn gerelateerd aan de huckleberries, de azalea's en de rododendrons. Deze struiken te groeien minstens 7 tot 8 meter in hoogte en bloeien in die gebieden die de vereiste specifieke bodem. Deze vereisen ongeveer 3-4 jaar vruchten af ​​te werpen starten. Groeiende bosbessen hebben veel voordelen in plaats van ze te kopen van de plank. Het enige dat nodig heeft, is de juiste aandacht en zorg.
How To Grow Bosbessen:
Er zijn verschillende variëteiten van bosbessen beschikbaar. Deze opties zijn de volgende:
Highbush Bosbessen-Dit zijn degenen die meestal beschikbaar zijn in de lokale supermarkt. ; Lowbush Bosbessen-Deze zijn ook bekend als de wilde bosbessen en in het algemeen groeien niet verder dan 18-inch hoogte. , De helft-hoge-Bosbessen Deze kunnen weerstaan ​​zware sneeuwval en een hybride combinatie van de twee bovengenoemde. ; Rabbiteye Bosbessen-Deze kunnen het gezicht van de volle zon en zijn de hoogste van de verschillende soorten van bosbessen beschikbaar.
U moet de samenstelling van de bodem en het klimaat voor de groeiende bosbessen te overwegen. Ook kun je groeien 2 of meer rassen voor de bestuiving. Ik heb vermeld een paar stappen die u kunt volgen in het telen van bosbessen. ; U moet de plaatselijke winkel contact met de variant die u kan nodig zijn op te halen voordat groeiende bosbessen kennen. Het planten van de bosbessen struiken is nogal een soortgelijke taak op het planten van de meeste struiken. De verscheidenheid van de struik zaken, zoals sommige zijn heel goed tegen de droogte. Dit zou geschikt zijn voor een klimaat dat aan de droge kant. ; Zodra u hebt beslist over het soort bosbes je wilt groeien, moet u naar de juiste locatie in uw tuin te selecteren. De struiken moeten voldoende zonlicht. ; Je moet ook de pH van de bodem te controleren. Dit komt omdat de gebruikte bodem moet geschikt zijn voor de teelt van bosbessen. De meest gunstige niveau voor de bosbessen is 4,5. Het grondmengsel moeten ten minste een organisch mengsel van 5%. U kunt bladeren en mest naar de bodem. ; De tijd van het jaar zaken ook als je bosbessen groeien. Dit dient te worden geplant in de lente of tijdens de val. Dit komt omdat de bodem de neiging om meer werkbaar zijn tijdens deze periode. Wanneer u plant bosbessen struiken, ook je nodig hebt om in gedachten te houden dat zij ten minste 4 meter uit elkaar staan. The lowbush variëteiten kunnen 1-3 meter van elkaar geplant worden. ; Je moet ook de diepte van de mulch keep bij 4. Dit zal helpen om het vocht voor het onkruid van de bosbes struiken te behouden en ook voorkomen dat de groei van onkruid. ; Het toevoegen van de meststoffen is ook belangrijk voor de teelt van bosbessen. U kunt bemesten in de late winter of het vroege voorjaar seizoen. You kunt proberen een ammonium-sulfaat meststoffen op zijn minst tweemaal in een jaar. ; Het snoeien van de struiken bosbessen kan niet worden verlangd voor de eerste paar jaar. Je kan hebben om de oudste scheuten geknipt, zodat het de groei van een nieuwe scheut bevordert. Je moet ook verwijderen stelen die zijn opgedroogd. Ook soms, moet u mogelijk om zorg te dragen dat de takken niet meer beladen met vruchten. U moet de scheuten snoeien, zodat ze de juiste hoeveelheid van knoppen op hen hebben. Er zijn bepaalde mensen die geloven in het verwijderen van de bloemen in het eerste jaar. Dit is omdat, het is er vast van overtuigd dat dit zou helpen in de totale ontwikkeling van de plant. ; Bosbessen kunnen worden gekweekt in containers ook. Door hun ondiepe wortels, deze zijn geschikt voor de teelt in verhoogd bed tuinen. Als je eenmaal hebt gevolgd de eerste stappen, zal de bosbes bush vereist minimale zorg. Bosbessen, die heerlijk in zichzelf, ook goed te gaan met yoghurt en wanneer gebruikt bovenop ijs. Blueberry taarten zijn het meest heerlijke en bosbessen muffins maken een zeer gezonde traktatie.

No comments:

Post a Comment