Saturday 22 October 2011

Haar Vlechten

Hoe haar vlecht:
Als je lang haar hebt, ben je waarschijnlijk gewend vlechten. Vlechten haar is een uitstekende manier om lange haren in orde evenals waardoor het lijkt opvallend en mooi. Gevlochten kapsels kunnen gedragen worden thuis en op het werk en op formele sociale functies.
Aan de slag met het vlechten haar, heb je een kam met wijde tanden, een fijne kam, een rat-tail kam, een baret, linten, een water-spray fles, en haargel. De laatste twee items kunnen alleen worden gebruikt als nodig is om het haar beter hanteerbaar voor het vlechten en haarlokken te houden van ontsnappen uit de vlecht.
Kam het haar met de brede kam eerste en verwijder alle klitten. Dan afhankelijk van welk soort van vlecht stijl die u wilt, deel haar in twee, drie of meer secties. Kam elke section goed om ervoor te zorgen dat elk glad is en de war raken. Nu kam met de fijne kam om zich te ontdoen van de resterende knopen. Zodra het haar is goed gekamd, kun je beginnen met vlechten.
Vlechten gebeurt door het haar in secties en het overschrijden van deze secties over of onder elkaar in wisselende patronen of door draaien en trajecten in wisselende patronen. U kunt gebruik maken van linten of kralen om de gevlochten look ontstaat.
Haarvlechtkunst stijlen:
Er zijn verschillende manieren waarop u kunt vlecht haar, en er zijn verschillende haarvlechtkunst stijlen zoals het Engels vlecht, de Fishtail vlecht, de Franse vlecht, de Nederlandse vlecht en de Corn Row.
Het Engels Braid -; voor deze stijl, verdeel haar in drie secties en fijne kam elk. Neem de rechter gedeelte, steek hem over het middelste gedeelte, en trek het strak. De rechterkant kaartfragment wordt nu het middelste gedeelte. Neem nu het linker sectie, kruis dit over de nieuwe middelste gedeelte, en weer trek het strak. Doorgaan op deze manier, afwisselend elke sectie, recht naar de bodem. Bind het uiteinde met een lint of een haar-houder. Gebruik geen elastiekjes als deze hebben de neiging om haar eruit te trekken.
De Fishtail Braid -; scheiding in het haar aan de voorkant in twee gelijke delen en kam each glad. Neem de juiste haarpluk en steek hem over de linkerkant en trek krap. Gebruik de rat staartkam's wees einde te maken aan een rechtse kant haarpluk halen onder de eerste vlecht in een rechte lijn vanaf de haarlijn tot het middelste gedeelte. Lift en steekt deze haarpluk over de linker en draai de plooi. Nu, met de rat staart kam, doe hetzelfde met de linker kant haarpluk. Voortzetting van het proces totdat u het haar gevlochten tot aan de nek. Nu kunt u Laat de rest van haar vrije, das het in een staartje, de lichtdoorlatendheid het in een Engels Braid.
De Franse vlecht -; Verdeel het haar in drie secties en zelfs kam elke sectie glad. Neem het haar aan de rechterkant en steek hem over het middelste gedeelte. Dit haar wordt dan de nieuwe middenklasse sectie. Trek het strak. Neem nu de haren aan de linkerkant en steek dat over het middelste gedeelte en vlecht vast. Met behulp van de puntige uiteinde van een rat staartkam, kies een rechterhand haar afdeling onder de eerste plait in een rechte lijn vanaf de haarlijn naar het midden gedeelte en toe te voegen aan de bestaande rechts sectie. Nu kruis dit over het middelste gedeelte en trek het strak. Doe het zelfde ding met de linkerkant sectie. Doorgaan tot het proces om de nek haarlijn en ga verder op met een Engels Vlechtwerk of een paardenstaart.
De Nederlandse Braid -; De Nederlandse Braid gebeurt op vrijwel dezelfde wijze als de Franse vlecht, behalve hier in plaats van overtocht haarplukken over elkaar, ze zijn gekruist onder elkaar.
De Corn Row -; Kam het haar om alle klitten te verwijderen en dempen het een beetje. Deel een klein deel van haar om de cornrow te maken. Verdeel deze kleine sectie in drie secties en vlecht ze in de mode van een Engels Braid. Te maken over 2 of 3 vlechten, draai de vlecht, opzij houd de buitenste twee strengen, zekering een nieuw gedeelte van haar met de middelste streng, plait weer, trek het strak, en voegen weer een nieuw onderdeel van haar om het middelste gedeelte. Ga door totdat je het einde bereikt.

No comments:

Post a Comment