Sunday 2 October 2011

Hoe kan ik een landschapsarchitect Word

Landschapsarchitectuur is een zeer creatief beroep, en is voor een persoon die gepassioneerd over de integratie van de schoonheid van de natuur aan de manier van leven te verbeteren, en de manier waarop wij leven. Een landschapsarchitect de plannen en ontwerpen onroerend goed, alsmede de overheid constructies zoals bouw, openbare parken, golfbanen, wegen, voetpaden, luchthavens, etc. Voor de meeste van deze groenvoorzieningen projecten die zij in haar creatie betrokken sinds de opzet van het project en zijn belangrijke beslissers over de schikking van de bloemen, struiken en bomen. Ze doen dat als onderdeel van een team dat bestaat uit tuiniers, architecten, landmeters, bouw aannemers en ingenieurs site. Naast nieuwe projecten, is een landschapsarchitect betrokken bij behoud of herstel van natuurlijke hulpbronnen en plaatsen zoals bossen, wetlands, behoud parken, ontgonnen gebied, en ook plekken die zijn geteisterd door natuurrampen. Voor restauratie werken, ze meestal een team vormen met milieu-wetenschappers, bosbouwers en andere herstelmaatregelen professionals. De volgende punten zullen in staat om te beslissen of een landschapsarchitect zou je roeping worden evenals hoe een landschapsarchitect te worden.
Criteria voor een Landschapsarchitect; Liefde voor de natuur is alleen niet van een krediet genoeg om een ​​landschapsarchitect te worden. Voor een loopbaan in de landschapsarchitectuur, de individuele behoeften van de kennis van ontwerp, bouw, ecologie, tuinbouw, en bodemkunde te integreren in bouwplannen die functioneel zijn toch uiterst esthetische. Dit soort kennis is verkregen door opleiding en ervaring.
Onderwijs en Vorming: Onderwijs is een must om een ​​landschapsarchitect te worden. Een bachelor-of een master's degree in landschapsarchitectuur, afkomstig van hogescholen of universiteiten geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Landschapsarchitectuur van de American Society of Landscape Architects (ASLA) is van essentieel belang te verwerven voor deze beroepsgroep. Volgens ASLA, een bachelor of een master's degree in de landschapsarchitectuur is nodig om hun certificering ontvangen. Er zijn twee professionele undergraduate graden beschikbaar: Bachelor in de Landschapsarchitectuur (BLA) en Bachelor of Science in Landscape Architecture (BSLA). Het programma is uitgebreid, en voor de duur van vier tot vijf jaar. Er zijn twee soorten graduaat programma's beschikbaar voor het ontvangen van de Meester van Landscape Architecture (MLA). Studenten in de landschapsarchitectuur kan verdienen hun MLA twee jaar, terwijl degenen die afkomstig zijn uit verschillende undergraduate stromen, vullen hun MLA over drie jaar.
De programma's bevatten veel vakken zoals geschiedenis van de landschapsarchitectuur, landschap ontwerp en de bouw, landmeten, landschapsecologie, plant en bodemkunde, site design, en stedelijke en regionale planning, geologie, enz. Soft skills van de beroepspraktijk en de algemene management ook onderwezen. Studenten van deze programma's te ontvangen hands-on waardevolle ervaring, als onderdeel van hun curriculum. De ontwerpstudio's toewijzen real-time projecten voor studenten, die werken op de werkelijke locaties en voeren alles wat ze hebben geleerd om ontwerpen, plannen en levensvatbare en functionele vormgeving van projecten te maken, onder begeleiding van gevestigde en ervaren landschapsarchitecten.
Technische Kwalificatie: Een landschapsarchitect vereist een sterk visuele, artistieke en analytische vaardigheden, om een ​​goede verklarende presentaties van hun ideeën. Zij moeten goed vertrouwd met het opstellen en ontwerpen met behulp van CAD-software. Naast CAD, moeten zij vertrouwd zijn met tekstverwerking, desktop publishing, spreadsheets, enz. Een fundamenteel begrip van het werk van andere teamlid kan blijken te zijn zeer nuttig, tijdens het ontwerpen en de planning.
Gekwalificeerde en erkende landschapsarchitecten kunnen diversifiëren in veel verschillende banen, zoals de bouw toezichthouders, het land of het milieu planners, of liggend consultants en zijn opgenomen in vele architectonische, engineering, bouw en planning gerelateerde diensten. Landschapsarchitecten verdienen ergens tussen de $ 50.000 en 70.000 dollar per jaar, die blijft stijgen zoals de ervaring en het aantal projecten beter gedaan. Volgens overheidsinstellingen, is het aantal banen landschapsarchitect zal naar verwachting sneller dan alle andere carrières te groeien in 2016.

No comments:

Post a Comment