Saturday 15 October 2011

Hoe maak ik een Pole Loods

Pole schuurtje constructie is een van de meest eenvoudigste opties beschikbaar als u op zoek bent naar uw opslag voldoen. Het is ook een van de meest zuinige ding als je het vergelijkt met de grote opslagloodsen, dat een veel ruimte en meer uitgaven vergen. Alles wat een persoon nodig heeft, is de basiskennis en een zeer beperkt aantal instrumenten op te bouwen een paal te werpen op zijn eigen. Dat omvat alleen hout, dakbedekking, nagels en beton. Pole werpt zijn zeer gemakkelijk op te bouwen die alleen basisvaardigheden timmerwerk vaardigheden. Het belangrijkste wat je nodig hebt is een perfecte stok schuurtje plan.
Pole Schuren
Een paal schuur niet vereist dat de traditionele basis die normaal nodig is voor de gebouwen. Men kan bereiden de basis na de bouw van de eigenlijke paal schuur. Dit maakt de paal werpt makkelijker te bouwen. Er zijn twee populaire dakbedekking soorten als het gaat om de paal loodsen en die de 'gambrel dak' (beide zijden van de schuur die extra vlakke gedeelte op elke zijden) en de 'zadeldak' (dak van twee vlakke delen vastgesteld op hoeken , ten opzichte van elkaar).
Pole Shed Plan
Een goed opgestelde plan en de perfecte uitvoering is altijd belangrijk, dus in elk stadium van het leven Ans is voor een paal schuur. Vandaar, voordat je begint, je een goed opgesteld plan van nood, waar u wilt bouwen de paal schuur, de omvang en de exacte gewenste maten van de paal schuur. ; Je hebt een checklist van de benodigde materialen voor de bouw van de paal schuur. Op deze manier zal het gemakkelijk voor u om een ​​exacte schatting over alle benodigde materialen hebben zonder te vergeten een aantal belangrijke Ones. ; Selecteren ideale locatie voor de pole loods is zo veel belangrijk als de planning voor. ; Het allerbelangrijkste is om te controleren met de lokale overheden als het legaal is om een ​​bijgebouw te bouwen en zo niet, dan nemen de toestemming wordt een belangrijke taak. Niet alle, maar in sommige gebieden de toestemming van de lokale overheid is verplicht. ; Hoe te om een ​​Loods te bouwen Pole
Graven gaten in de grond, ongeveer net onder vorst is via een de hand gehouden paalgat graver. Het is erg belangrijk voor de gaten groter zijn dan de werkelijke grootte van de posten. , Make een 1 tot 1 ½ inch grindbodem in de gaten en zet vervolgens de berichten, moet Hiermee kunt doen om de drainage te vergemakkelijken. ; Vullen extra beton nodig is om de post weg te houden van blootstelling aan het vocht en de bevriezing als je leeft in extreem koude weer. ; Ondersteuning aan de palen met de hulp van afval 2 x 4 hout objecten, totdat het beton droogt uit. ; Kies het dak truss design als per de grootte en de opkomst van de stok schuur. Bevestig de dakbedekking dat je wilt, door gebruik te maken van de dakbedekking nagels, zonder te vergeten te overlappen de secties. ; Nu nog een richel dop op de bovenkant van het dak en de stok schuur is klaar om gebruikt te worden! U kunt de natuurlijke aarden vloer dat is een vloer met de steenslag. Kan men de vloer toe te voegen zoals in de begroting. Pole stallen moeten worden gebouwd op een locatie die is in de buurt van het huis of de plaats waar de opslag nodig is. Anders zal het uitdraaien op een verloren zaak.

No comments:

Post a Comment