Monday 31 October 2011

Hoe maak je een afzuigkap installeren

Een afzuigkap is een keuken apparaat geïnstalleerd boven de kachel voor het verzamelen en het verwijderen van de kookdampen, gassen, stoom, oliën, vetten, geur en warmte. Het is ook bedoeld als een afzuigkap of een elektrische open haard. Voor elke afzuigkap configuratie, zijn er drie belangrijke componenten - vastleggen paneel, vetfilters en circulatieventilator. De capture panel verzamelt de dampen en gassen, breng ze aan de vetfilters, waar filtratie en evacuatie plaatsvinden onder de gedwongen lucht, die door de ventilator.
De instructies voor de afzuigkap installatie kan verschillen op basis van het specifieke model. De omvang moet zodanig zijn dat het meer is dan de oppervlakte van de kok-top (minstens 3 centimeter uitsteken aan de zijkanten). Het installeren van een afzuigkap kan worden bereikt op uw eigen door het volgen van richtlijnen van de fabrikant en de fundamentele veiligheids tips. Laten we een kijkje nemen over hoe je een afzuigkap met succes te installeren.
Afzuigkap Installatie
Selecteer afzuigkap type als per uw behoeften. Gebaseerd op de werking verschijnselen, zijn er twee varianten van wasemkappen, namelijk geleid of ontlucht type en afvoerbuis type. Geleid afzuigkap bestaat uit een kanalensysteem dat het doel van uitwijzing van geaccumuleerde gassen naar buiten worden geserveerd. In geval van een afvoerbuis afzuigkap, worden de cumulatieve gassen gefilterd en geabsorbeerd door actieve koolstoffen. Voor eenvoudig onderhoud, kunt u de afzuigkap kanalensysteem, zoals de afvoerbuis type vereist een regelmatige vervanging van de actieve koolstoffen. Sommige modellen kunnen worden gebruikt, hetzij manieren.
Voorafgaand aan de afzuigkap installatie, het uitschakelen van de voeding op het circuit breaker. Als u kiest voor geleide afzuigkap installatie, het maken van een passende omvang gat in de keukenmuur noodzakelijk is voor het richten van de buis naar buiten. U kunt deze taak met de hulp van een ander persoon. Eerste aanpassing van de afzuigkap over de top van de kok-top, moet de hoogte van de kap zijn 25-30 cm boven de kookplaat. Markeer de locatie voor de ontluchting van de werk-en elektrische kabel (indien nodig) door gebruik te maken van een potlood. Zorg ervoor dat er geen obstakels in de muur binnen de markeringen.
Leg de afzuigkap en maak de gaten voor de ventilatie en elektrische kabels volgens het potlood markeringen. U kunt een heen en weer zag voor de voorbereiding van gaten in de muren. Na het maken van het kanaal cut-outs, kan je de buitenlucht moeten leiden volgens de instructies in de afzuigkap kit. Met het oog op het opvullen van de opening tussen de ventilator en de muren, die u kunt toepassen siliconen afdichten zowel aan de binnenkant en buitenkant van de muur voordat u de elektrische bedrading.
Laat de andere persoon aan de afzuigkap op zijn plaats houden en draai de schroeven. Controleer het weer schroeven voor krappe fixatie. Monteer de ventilator en het filter volgens de richtlijnen. De volgende stap in afzuigkap installatie is tot vaststelling van de elektrische aansluitingen. Volg de instructies zorgvuldig, terwijl het aansluiten van de bedrading van de ventilator en de verlichting van de afzuigkap. U kunt er rekening mee de kleur van de draden voor de juiste verbindingen. Legen het electrisch rolluik aan de bedrading te beschermen.
Zet de stroom aan en controleer of de ventilator en de verlichting van de afzuigkap goed of niet functioneert. De prijs van een eenvoudige woonwijk bereik is ongeveer $ 150, terwijl meer geavanceerde modellen kunnen kosten zo hoog als $ 15.000. U kunt een unieke stijl naar de keuken decoraties door te kiezen voor de op maat ontworpen koperen wasemkappen dat past bij elke keuken design en accessoires. Sommige van de bedrijven bieden ook onderscheidend wasemkappen met extra functies zoals schotel rekken, kasten en terug splash planken.

No comments:

Post a Comment