Saturday 8 October 2011

Hoe maak je een Stucco Paint

Stucwerk, een gemetselde product, is een mengsel van cement, zand en water. Het is een gladde gips. De meeste van de tijd, twee of drie lagen stucwerk worden toegepast over een metselwerk of metalen lat. Het wordt voornamelijk gebruikt op de buitenkant van de muren dat wil zeggen, schilderen exterieur stucwerk, maar deze dagen, het wordt ook gebruikt om het interieur van het huis te schilderen. Stucwerk geeft een charmante uitstraling aan uw huis. Dit artikel concentreert zich op hoe je een stucwerk verf.
Stappen naar Paint een gepleisterde
Reparatie; Voordat het schilderen van de muren met stucwerk, herstel van de beschadigde gebieden, bestaande uit scheuren en gaten. Schoon het vuil op het oppervlak van het stucwerk. Voor het repareren, moet u een troffel en een goede kwaliteit stucwerk product repareren. De spleten in de stucwerk kan grondig gereinigd worden met de kracht van een hogedrukreiniger. Helpt het ook in het reinigen van een groter gebied. Als het stucwerk oppervlak is aangetast door schimmel en vervolgens schrobben het af met een mengsel van chloor en water. Na het schrobben, afspoelen het overtollige water aanwezig is op het oppervlak van het stucwerk. If de stuc oppervlakte aangetast zijn diep scheuren, vul je de scheuren met elastomere wall coatings. Voor het vullen van de scheuren, dan kunt u ook gebruik maken van 'acryl latex kalefateren'. Dit zal helpen bij het opvullen van de lacunes gemakkelijk en efficiënt.
Schilderwerk; want stucwerk schilderwerk, moet u een beetje extra inspanning te leveren. Met de hulp van een hogedrukreiniger, macht borstel of staalborstel, zul je al het vuil en zand te verwijderen aanwezig op het oppervlak. Als u wilt stucwerk te verwijderen, dan spray wat heet water op. Het warme water zal ontspannen het stucwerk van de muur. Daarna, met de hulp van een mes, beitel of hamer, je kunt het stucwerk te verwijderen uit de muur. Na het schoonmaken en repareren van het stucwerk, droog volledig en grondig. Water of vocht aanwezig is op het oppervlak zou kunnen interfereren met de lijm, dus het is aangeraden om het droog te houden.
Schilderij; Materialen; acryl latex kalefateren, verfspuit, macht wasmachine en acryl verf.
Procedure; Voor het schilderen doel, het gebruik van acryl verf. Deze verf wordt voorkomen dat de waarschijnlijkheid van vocht ophoopt in de stuc verf. Kiezen voor de kleur van acryl verf op, vul de verf in de spuit en spuit het op de stucwerk. Spuit een laag op de stucwerk. Na een laag droog is, spuit een andere laag. U kunt ook een spons roller of kwast in plaats van een verfspuit. Gebruik van penseel en spons roller voor het schilderen is een vervelend en tijdrovend karwei, omdat je te controleren of alle spleten goed dan niet geverfd. Als het stucwerk is recent toegepast, niet te schilderen als het kan de lak beschadigen en zal ook leiden tot peeling van de verf. Na toepassing van de stucwerk, niet schilderen gedurende ten minste drie maanden, omdat het stucwerk moet dat veel tijd om uit te harden. Voor het aanbrengen van de verf, breng dan een op water gebaseerde primer. Een alkali-gebaseerde primer gebruikt moet worden voor een gemetselde oppervlak zodat het oppervlak wordt resistent tegen alkaliteit.
Met de hierboven vermelde informatie, kunt u zeker adviseren mensen op 'hoe je een stucwerk schilderen'. You kunt ook verf stucwerk jezelf.

No comments:

Post a Comment