Monday 3 October 2011

Hoe te Jeans Destroy

Wat zijn Vernietigd Jeans?
Reeds over de mode wereld eens wiegde in de jaren 1980, vernietigd spijkerbroeken hebben geënsceneerd een sterke comeback. Mensen houden van de versleten en gescheurde look van deze jeans, die haar mode-quotiënt toeneemt. De term 'vernietigd jeans', ook wel bekend als distressed jeans, verwijst naar jeans, die opzettelijk zijn gescheurd of verbleekt tot een verontruste blik te geven. Wordt gecategoriseerd als designer kleding, zijn deze distressed jeans erg duur in vergelijking met de reguliere jeans. Zoals de naam al doet vermoeden, zelfs gloednieuwe producten zien er oud, verkleurd en gescheurd. Vandaar dat veel mensen het niet vinden waardig om enorme bedragen te betalen voor een dergelijke jeans. Maar als je de look van vernietigde jeans liefde en u niet een wilt kopen, hier is een oplossing. U kunt altijd proberen om een ​​van uw oude jeans te maken. Hier is een eenvoudige tutorial over hoe je jeans te vernietigen.
Hoe te Jeans Destroy?
Materialen nodig zijn; Het belangrijkste wat je nodig is een spijkerbroek om te experimenteren op. Het is altijd beter om een ​​paar oude selecteren, met een dunner materiaal voor het proces. Het moet de norm spijkerbroek, niet-rekbaar, en zonder lycra en spandex. Afgezien van de jeans, je moet een bleekmiddel, schuurpapier of puimsteen, schaar, spray fles, wat oude kleren, spons, en plastic zakken. Zodra alle materialen klaar bent kunt u het proces, dat is gemakkelijk genoeg beginnen, mits men doet het met een beetje van de zorg.
Procedure; Destroying jeans is een interessant, evenals een creatieve taak, die kan je goede resultaten, indien uitgevoerd met de juiste zorg. Dit proces omvat bleken, snijden, schuren, etc. Dus moet u uw handen te beschermen door het dragen van een paar handschoenen. Nu kunt u het proces te starten met de hulp van de volgende tips over hoe je jeans te vernietigen. ; Leg je jeans op een glad oppervlak, zoals een tafel, en de bescherming van de tafel met enkele oude kleren of krant. Als u wilt dat verschillende looks voor beide zijden van de jeans en steek wat plastic tassen in de benen. ; Neem nu een stuk spons en doop je hem in bleekwater. Knijp het teveel aan chloor om te voorkomen dat druipend op de jeans, omdat het zorgt voor een ander effect op het materiaal. ; De volgende stap is om een ​​beroerte de jeans van boven naar beneden met de spons gedrenkt in bleekwater. Dit dient te gebeuren in een snel tempo als het bleekmiddel kunnen de vezels van de jeans schade indien blootgesteld gedurende een lange tijd. Kunt versterken op gebieden zoals knieën voor een meer vervaagde look. , Voortzetting van het proces aan de voorkant en achterkant van zowel de poten van het jeans. Het moment dat je klaar bent, was de jeans in koud water. Zorg dat u niet de jeans wassen samen met andere kleren. ; Als u een meer uniforme vervaagde look wilt, moet u de spons met een washandje te vervangen. Breng de bleekwater op de jeans met de hulp van deze washandje. In het eerste geval, de toepassing van bleekwater was door beroertes. Maar in dit geval, moet je de druk in een washandje op uniforme wijze over de jeans. Na het aanbrengen het bleekmiddel, wash de jeans in koud water. U kunt zelfs spray het bleekwater op je jeans voor een verschillend effect, met de hulp van spuitfles. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril te dragen om uw ogen te beschermen. , Nu heeft u een spijkerbroek met een vervaagde kijken. Teneinde maken vernietigd of distressed, je moet enkele tools, die je kunnen helpen in abrasiebestendige gebruik. Neem een ​​schuurpapier of puimsteen en wrijf die gebieden van de jeans waar u wilt versnipperen de denim. Zorg moet worden genomen om de gebieden met steken te voorkomen. De beste plaatsen voor rafelen zijn de knieën, rug zoom, zakken, etc.; Nu is het tijd om gaten. U kunt gebruiken een schaarbeweging om gaten maken of te rippen de jeans. Maar, moet u niet vergeten om rafelen de randen van de snede met een schuurpapier of puimsteen. Overdrijf het niet, als een natuurlijke look is meer de voorkeur. ; Als dit goed wordt gedaan, deze tips over hoe je jeans zal u helpen schattige distressed jeans te bemachtigen tegen een fractie van de kosten te vernietigen. U kunt zelfs de praktijk het proces van het vernietigen van jeans op een oude doek. Als je eenmaal het vertrouwen winnen, probeer je hand op een oude spijkerbroek. Splurge uw creativiteit om een ​​aantal unieke mode kleding te maken.

No comments:

Post a Comment