Wednesday 5 October 2011

Home Lift Kosten - Residentieel Lift Prijzen

Installeren residentiële home liften verbetert de luxe en comfort niveau van een thuis. Ze zijn ontworpen door het opnemen van de basiskenmerken van de commerciële liften. Een thuis liften is een veilige en zeer duurzaam alternatief voor trap. Meeste van de huiseigenaren liever residentiële liften installeren voor toenemende de waarde van thuis, terwijl vrijgeven de eigenschappen voor verkoop. Per nationale herkomst waarde gemiddelde, dit huis apparaat verhoogt de waarde van een huis eigendom door ongeveer 10 procent.
Home liften zijn een ideale oplossing voor het vergroten van de mobiliteit van ouderen en / of lichamelijk gehandicapte leden van de familie, met name in een multi-verdiepingen gebouw. Op elk moment van de tijd, een huis is de grootste investering voor het leven. U kunt een unieke stijl aan uw huis door te kiezen voor luxe en functionele residentiële liften. Niettemin de belangrijkste betreffende afgifte tijdens het installeren is de thuisbasis lift kosten. Laten we bespreken in kort over residentiële lift prijzen.
Residentiële Lift Cost
Residentiële liften kan worden geïnstalleerd in het huidige huis of onder, terwijl de planning voor nieuwe woningen. Sprekend over de kosten van installatie, gelet geïnstalleerd tijdens de bouw van gebouw is minder duur dan retrofitting in een bestaande thuis. De kosten van lift in residentiële home installatie is niet zo hoog als meeste huiseigenaren verwachten. Hoewel de kenmerken van thuis liften en commerciële liften zijn min of meer vergelijkbaar, de kosten van de woning type is relatief goedkoper.
De geraamde kosten van een rusthuis lift is ongeveer $ 15.000. De laagste prijs van thuis lift beschikbaar in de markt is ongeveer $ 10.000, terwijl de hoogste wezen rond $ 30.000. De werkelijke prijzen residentiële lift kunnen variëren afhankelijk van de kenmerken van het apparaat en de finish materiaal. Bijvoorbeeld hardhout model is duurder dan een steen type. Andere kosten variëren van factoren voor residentiële liften zijn omvang van de uitrusting, de snelheid van de werking, duurzaamheid en het aantal stops of verhaal.
De meer geavanceerde functies de eenheid heeft, hoe hoger is de thuisbasis lift prijs. Enkele van de functies die u kunt controleren, terwijl de aankoop thuis liften zijn alarmsysteem, telefoon aansluiting, onderste en bovenste terminal grenzen, kabel veiligheidsvoorziening, elektromechanische interlock systeem, noodverlichting en batterij back-ups. In geval, als je wilt andere extra functies, kunt u altijd residentiële thuis liften teneinde aangepast aan een betrouwbare merk.
In het geval u het installeren door medische redenen, kunt u een verzoek om een ​​brief van de goedkeuring de arts gebruik wensen te maken belastingaftrek. Volgens de normen, indien de home lift kost meer dan 7,5 procent van het jaarinkomen, kunt u kwalificeren voor bepaalde fiscale aftrek faciliteiten. Een van de voordelen van thuis liften is dat ze gebruik van een kleine ruimte van het gebouw. In feite, kunnen sommige van de modellen worden gemonteerd in een beperkte ruimte van ongeveer 25 vierkante meter.
Voorafgaand aan de afronding van een huis lift, altijd rondkijken en vergelijken van de residentiële lift kosten van de verschillende bedrijven. Kunt u ook gaan via de beoordelingen gepost door de klanten. Doen zal u helpen bij finaliseren een superieure kwaliteit merk en tezelfdertijd, in krijgt een goede deal. Ongeacht het type van residentiële lift, de belangrijkste factor is de veiligheid van het apparaat.

No comments:

Post a Comment