Sunday 9 October 2011

Hout Deck Design Ideas

Decks zijn in feite een uitbreiding van de leefruimte van uw huis. Zij bieden een comfortabele plek om te genieten van uw buitenruimte. Hoewel, de bouw van een deck kan een moeilijke taak in het begin lijken, maar als je eenmaal begint, kan het een veel plezier. Een groot dek ontwerp kunt u genieten van uw mooie omgeving, en tegelijkertijd beschermt tegen de nieuwsgierige ogen van de toeschouwers. U kunt bouwen aan een dek van het materiaal van uw keuze. Hout, beton, tegels zijn de populaire bouwmaterialen dekken. Echter, hout is een goedkopere en geschikt voor dek-optie gebouw.
Design Ideas houten dek; Er is werkelijk geen gebrek aan goede houten dek ontwerpen. Na een paar ontwerp ideeën om u te helpen met uw houten dek constructie.
Pool Deck; Pool dekken zijn de heetste trend in deck designing. Het gaat om het versieren van de ruimte in het zwembad op een zodanige wijze dat het wordt een uitnodigende plek voor barbecuen en te zonnebaden. U kunt kiezen uit beton, hout of tegels voor de bouw van zwembad dekken, maar houten dek ziet er erg aantrekkelijk. De zorg die moet worden genomen terwijl gebouw houten dek is dat de hout moet slipvrij en rotbestendig. Larikshout, redwood, Ipe zijn een aantal rassen van hout dat zijn rotbestendig en ook vrij van insectenvraat.
Gebogen Deck; Hoewel gebogen dek is niet geschikt voor kleine werven, voegt het een dramatisch effect op uw werf. Gebogen dekken niet een geweldige manier van het gebruik van de ruimte, maar sommige goed ontworpen dekken, kan zeer goed passen, zelfs in de beperkte ruimte van de werf. Gebogen dek in hout voegt een groot deel van de esthetiek van uw tuin. Als u kiest voor een gebogen dek, ervoor te zorgen dat jouw ontwerp optimaal gebruik van de beschikbare ruimte maakt.
Architectonische Deck; Bouwkundig houten dek ontwerpen heeft betrekking op de ingewikkelde details van het dek ontwerpen. Ze zijn duur en te ingewikkeld uit te voeren. Het ontwerp kan eenvoudig lijken, maar de detaillering werken maakt het ingewikkeld. Het ontwerp bevat infuus randen, slabben or dakbedekking, die alle zijn gebouwd voor detail.
Formele Deck; Formele dekken zijn de uitbreiding van het huis in eigenlijke zin. Ze zijn meer traditionele in hun verschijning. Ze hebben paneelwoningen berichten en kolommen, sierlijsten, gelaagde afwerking, beschot en rooster. Een paar kan zelfs daken als in portieken of veranda. Formele decks zijn meestal vooraf afgewerkte overeen te komen met de rest van het huis.
Voordelen van Hout Dekken boven andere materialen; Houten decks hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen. ; Hout is goedkoper en het meest geschikte materiaal voor de bouw dekken; Hout kan houden extreme klimatologische omstandigheden, van sneeuw tot hete en vochtige condities. ; Hout is pretty laag op onderhoud; Wood decks zijn visueel veel aantrekkelijker dan dek van andere materialen. ; Hout is van nature anti-slip en veilig materiaal voor het dek constructie. ; Aard van de gebruikte houtsoort voor de bouw van Dekken, Cedar, Redwood, mahonie, Ipe, Teak, Bamboe, Je kunt verschillende houten dek ontwerp ideeën te gebruiken om de schoonheid van uw houten dek te accentueren door het plaatsen van railing planters. Building cilinders is ook een goed idee om je deck te vullen. You kunt ook een tuin hekwerk of plaats een draagbare hangmat. Indien u wilt een rustgevende sfeer te creëren in uw outdoor, voor wind gaan klokkengelui en fonteinen.

No comments:

Post a Comment