Monday 31 October 2011

Houtkachel Installatie: Hoe een houtkachel installeren?

Wat is een houtkachel?
Houtkachel kunnen worden gedefinieerd als het apparaat dat is up verdorren gemaakt van staal of gietijzer en het maakt gebruik van hout als brandstof. Op sommige momenten kunnen de kachels aan een blower die zou helpen om de omgeving rookvrij. Tegenwoordig stoken met hout wordt steeds populairder omdat het voldoende warmte en nieuwe technologieën hebben bijgedragen houtkachels te krijgen over de nadelen. Maar dan met de nieuwere technologieën die binnenkort in het blok van de procedures zijn geworden veel ingewikkelder dan voorheen. Het installeren van houtkachels moet deskundig advies en suggesties. Voor de beste prestaties van de oude kachel mag pas worden aangesloten op een schoorsteen en gaan gebruiken.
Dit is de veiligste houtkachel?
Als u op zoek naar een veilige houtkachel dan is het beter om een ​​goede en zeer efficiënte kachel vergezeld van een schoorsteen, die is gecertificeerd door het EPA of Environmental Protection Agency te krijgen. Voor een hogere efficiëntie moet men ook een ventilatiesysteem dat geschikt zou overeenkomen met de kachel. Wanneer de kachel en de schoorsteen zijn efficiënt genoeg, de verantwoordelijkheid van de veiligheid ligt uitsluitend bij de exploitant die zijn de minst voorzichtig bij het hanteren van de kachel.
Tips over de installatie van houtkachels
Voordat suggereert de tips voor de installatie is het essentieel om te informeren dat een houtkachel maintenance vereist zeer regelmatig omdat er creosoot afzettingen. Daarom moet er regelmatig inspectie en reiniging van de as. ; Het eerste dat moet worden gedaan is om dat er geen brandbare stoffen rond de kachel. Er zijn verkrijgbaar kachels die met verklaringen van geen bezwaar en geeft de afstand tussen de kachel en de brandbare oppervlakken zoals de zijwanden, de vloer en het plafond. De klaring normen anders zou zijn voor elke kachel. Dus het is beter dat u de handleiding die is voorzien van het apparaat te lezen. ; De vloer waarop de kachel moet blijven ook als niet-brandbaar want dat zou het te redden van de sintels die kunnen vliegen uit de kachel bij het in gebruik is. , Ook besluiten uw eis dat de grootte van de kachel en de ligging zou bepalen. ; De schouw van uw kachel moet voldoende capaciteit, juiste hoogte hebben ook en moet weg van alle brandbare dingen. Net als de haard de schoorsteen moet ook worden geplaatst in een goede locatie. ; Kies een goede kachel, die een goede toepassingsgebied moet worden bevestigd met een schoorsteen. ; Doe geboend hout niet gebruiken aangezien het type hout dat u gebruikt, bepaalt ook de manier waarop uw kachel functioneert. ; Vergeet niet dat de kachel niet moet worden bewaard in de kelder omdat de ventilatie armen van een kelder die leidt tot oververhitting van de ruimte. Derhalve dat leidt tot verspilling van brandstof en de inspanningen van de kachel naar behoren functioneren, zelfs bij het ontbreken van optimale omstandigheden leidt tot meer druk van zijn interne onderdelen. ; Wanneer u de kachel op de schoorsteen geen gebruik maken een zwaar pijp die idealiter 24 gauge zijn. De leiding moet zo kort mogelijk zijn en alle gewrichten dient te worden bevestigd met metalen schroeven, zodat er helemaal geen kansen op een ongeval. ; De schoorsteen bekleding moet worden gemaakt van roestvrij staal, zodat deze kan hoge temperaturen te nemen, omdat de gemiddelde temperatuur in het geval van een houtkachel in niet minder dan 400 graden Celsius. ; Het is beter om gebruik maken van een stevige verpakking of geïsoleerde schoorsteen zou dat ook verhoging van de efficiëntie als de kachel. ; Er is een ander belangrijk dat men moet letten bij het krijgen van een dergelijk apparaat is om een ​​brandblusser geïnstalleerd op hetzelfde moment. Dit zijn de tips die men moet herinneren wanneer het krijgen van een houtkachel geïnstalleerd in een huis.

No comments:

Post a Comment