Monday 24 October 2011

How naar Roman Blinds Make

Vouwgordijnen zijn een geweldige manier van stylen van je ramen. Het maken van vouwgordijnen in huis is een goedkope manier om de look van uw kamers en een manier van binnenhuisinrichting. De volgende vraag in je geest zal zeker, hoe vouwgordijnen maken? Vouwgordijnen zijn eenvoudig thuis gemaakt door de onderstaande instructies hieronder en het belangrijkste voordeel van de vouwgordijnen is dat ze kunnen worden gemaakt van alle stoffen. Het gewicht van het weefsel niet beperkt de keuze van de stof gebruikt om vouwgordijnen te maken. Laten we bespreken hoe vouwgordijnen maken.
Vouwgordijnen kunnen ook gemaakt worden uit de oude mini-venster jaloezieën in uw huis. Het maken van de vouwgordijnen op deze manier is een van de meest goedkope manieren en het kan maken een mooie en boeiende kijk op uw kamer. Een weefsel met diverse patronen kunnen toevoegen aan de schoonheid van uw woonkamer.
How naar Roman Blinds maken - Materiaal; Fabric, Scharen, rolmeter; stoflijm - Instructies Hoe de Romeinse Blinds Make
How naar Roman Blinds maken - Stap 1; De belangrijkste stap vereist wanneer u de vouwgordijnen te maken is het meten van het venster afmetingen. Het aantal lamellen die u wilt toevoegen hangt af van de lengte van uw venster. Er is geen regel over het aantal van de blinds om te worden gebruikt, terwijl het maken van de vouwgordijnen. Door het variëren van de afstand tussen de blinds je kunt geven vouwgordijnen een ander uiterlijk.
Hoe Roman Blinds maken - Stap 2; De mini-blinds moet worden gehaald uit het raam en legde op de vloer. De horizontale snaren dat de blinds op zijn plaats houden worden doorgesneden. Wanneer u de horizontale snaren snijden, zorgen dat je niet doorsnijdt, beschadigt of de verticale snaren (trekkoorden).
How naar Roman Blinds maken - Stap 3; De ongewenste blinds moet nu worden genomen van de verticale snaren. Het aantal lamellen is afhankelijk van de afstand die u wilt hebben tussen twee blinds.
How naar Roman Blinds maken - Stap 4; Dan, het weefsel moet worden gesneden volgens de afmetingen van de blinds. Ook ervoor te zorgen dat de stof die u gebruikt niet is gekreukt en snijd de stof gezien de zomen aan de zijkanten van de blinds.
How naar Roman Blinds maken - Stap 5; De stof moet worden gehecht met behulp van de stof lijm om de bovenste blind van mini-blinds. De verticale koorden die de vouwgordijnen controle mag niet worden gelijmd aan de stof. De stof moet worden bevestigd aan de voorkant van de blinds en vervolgens gevouwen over en aan de achterzijde van de blinds.
How naar Roman Blinds maken - Stap 6; elke blinde moet vervolgens worden bedekt met de stof en de stof deel dat overblijft voor zomen, moet worden gevouwen en gelijmd aan de zijkanten van de blinds. Aan de onderkant, moet een sterke base bar worden gebruikt om het weefsel te ondersteunen. Hiermee is de procedure van het maken van prachtige en boeiende vouwgordijnen.
De kleur van de stof moet gekozen op basis van de inrichting en moeten de algemene stijl van uw interieur aan te vullen. De stoffen die worden gebruikt om vouwgordijnen te maken zijn geweven hout, zijde, hennep, katoen en linnen. , Samen met de kleur en textuur van de stof, de duurzaamheid van de stof is een belangrijke overweging. Duurzaamheid is een belangrijke factor, omdat de vouwgordijnen worden blootgesteld aan zonlicht, regens en stof. De vouwgordijnen blokkeren effectief de ongewenste warmte en zonlicht en help mee om de kamer gezellig en comfortabel. Een tuinhuisje kan ook vouwgordijnen om het meer comfortabel en bieden schaduw in fel zonlicht. Dit is de procedure van hoe jaloezieën te leveren aan een ontspannend effect te geven aan uw kamer.

No comments:

Post a Comment