Saturday 29 October 2011

Ideeën voor Pensioen partijen

Je hebt gezien dat oudere collega van jou hard ploeteren, oprecht te wijden aan het werk. Hij heeft altijd al een beleefde en begrip kerel, met geen toegeeflijkheid in iets ongewenste of iets dat hem misschien het land in de problemen. Deze goede man, een 'jolly good fellow' wordt geconfronteerd met zijn tijd van pensionering. Je moet alles geven een surprise party te maken dat collega een goed gevoel, en ervoor te zorgen dat hij het bedrijf verlaat op een vrolijke noot. Het is een manier om wensen hem geluk, na zijn pensionering. Dus nu, als je kort van pensionering partij ideeën, moet dit artikel geven u enkele. U moet rekening houden met de locatie, de genodigden, de tijd en ga zo maar door. Laten we eens kijken wat ideeën voor een pensioen partij.
Tell-a-Tale; Nou, voor starters, kunt u opengooien het podium, voor de collega's van de gepensioneerde te spreken over hem. Het kan een vriendelijke scherts of een zak op individueel zijn. Maar hey, zijn er geen strafbare feiten mogen worden genomen en geen persoonlijke wrok moeten worden betrokken. Weet je nog? Het wordt verondersteld om het gepensioneerde goed te voelen. Dit zou kunnen worden gemaakt interessanter door het vertellen van grappige anekdotes over de gepensioneerde. Vraag hem ook, om zijn ingangen op die anekdotes, die ervoor zorgt dat de partij spirit hoog te geven.
'Photo'listic; Een ander ding dat je kunt doen, is aan te schaffen enkele zeldzame foto's van die collega. Natuurlijk, het is alleen mogelijk voor degenen die vrij dicht bij die persoon. Maar geen probleem, zal er altijd wel iemand, die u kunt benaderen voor hen. Benadruk deze foto's in verschillende hoeken, afhankelijk van de locatie. Vergeet niet om wat cheesy, grappige en interessante titels te geven aan de foto's, anders worden ze als een pasta zonder kaas of oregano! Dit idee zal ook afhangen van de pensioengerechtigde partij decoratie. Het zou beter houden van de decoration subtiele, als je de foto's highlight.
Shootouts; Nou, wees niet bang, we zijn niet van plan om u te vertellen dat de gepensioneerde of uw collega's met een pistool schieten! By shootout, ik bedoelde dat je een video van een aantal van uw collega's, die dicht bij de gepensioneerde schieten. Een persoonlijke touch kan worden toegevoegd aan de video, door het toevoegen van de clips van de familie van de gepensioneerde leden. Het is gebonden te worden gevoelig en sentimenteel, toch is het een geweldig idee. Zorg ervoor dat uw vrouwelijke collega's zijn die zakdoekjes!
Game Zone; Breng wat zing in de partij, door het spelen van een spel. Iedereen kan draaien en zeggen dat de eerste adjectief dat om hun gedachten, komt over de 'oude vent'. Het moet spontaan zijn, of verliest op alle plezier. Mensen grondig genieten van dergelijke activiteiten en het geeft een goed inzicht van wat mensen denken over jou. Je kunt je voorbereiden door uzelf, ofwel kan wijzen naar anderen, om te komen met one-liners of enkele mooie gedichten, ter ere van de gepensioneerde. Dit is een complete leuk idee voor een pensioen partij.
Cook It Up and Go decoratieve; Base uw partij van het type voedsel dat u gaat serveren. Hebben sommige groenten en fruit decoraties en begeleiden hen met de gebruikelijke decoration accessoires, zoals linten, twinkel verlichting, knipperlichten, jazzy ballonnen, enz. U kunt een chocoladefontein hebben, als het inderdaad mogelijk is om een ​​te krijgen. Drinken is ook een groot deel van het voorgerecht schotel, omdat de meeste partijen mensen ziet eten, pas nadat ze zijn allemaal te drinken. Dus brengen een toast op de eregast!
Onder andere, kunt u van plan bent een uitbundig themafeest, met een even vreemde en ongewone dress code. Zo zou het een rode Indian dress code of een superheld dresscode! Het kan helemaal hilarisch en kan het feest op een meer informele basis te geven. Zo, nu als er een pensioen partij in de nabije toekomst, ik weet zeker dat je gaat voor een groot gastheer en planner, en de pensionering partij rots. Nou, dan, het wont verkeerd te zeggen dat u zal hardwerkende en partying harder!

No comments:

Post a Comment