Sunday 16 October 2011

Inbraakalarm - Home Inbraak Alarm Systems

Inbrekers alarmen zijn, zoals de naam al aangeeft, are waarschuwt van signalen orde gesteld tijdens de staking van inbrekers of insluipers. Kortom, ze bevatten een sensor, die is om een ​​controle-eenheid verbonden door middel van lage spanning hardwires of RF-signalen. De controle-eenheid is aangesloten op een interactive voice response-apparaat voor het bijeenbrengen van alarmen.
Normaal gesproken is de doel van Inbrekers alarmen is voor slechts een punt op die van het verhogen van alarmen tegen menselijk ingrijpen. Maar de alarmtoestellen tegen diefstal worden gebruikt voor andere doeleinden zoals vuur, inbraak en voor veiligheid alarmen. Het gebruik van inbraakbeveiliging is uitgebreid van huis naar zakelijke huizen en andere commerciële plaatsen ook. Het toepassingsgebied van deze schrijf-up is beperkt tot de Home alarmsystemen te analyseren.
Geschiedenis:; De moderne Inbraak alarm systeem heeft een interessante geschiedenis. In feite is het gebruik van inbraakbeveiliging is in zwang sinds onheuglijke tijden. Echter, de eerste moderne huis alarm systemen was het gevolg van de wijziging van duizenden systemen uitgevonden. De heer Tildesley, een Engels uitvinder was de eerste om uit te komen met een aanvaardbaar model van inbraakalarm. Hij enkele klokken die verband houden met de deur op slot en maakte het systeem rinkelen als iemand aangeraakt of geprobeerd om de sloten te openen.
De volgende innovatie kwam in de vorm toevoeging van elektriciteit en het gebruik van magneet. In 1850, de Boston uitvinder, de heer Augustus paus contactpunten in het alarmsysteem door het gebruik van elektriciteit kabels en magneten. Op het gebruik van deuren, maar ik heb het contact gesloten en een elektrisch circuit gevormd om de bel. De heer Edwin Holmes kreeg de patentrechten van de uitvinding van paus en verhuisde zijn bedrijf naar New York, op zoek naar nieuwe en grotere markt voor het huis alarmsystemen. Maar aanvankelijk waren de mensen sceptisch over het gebruik van elektriciteit voor alarmsignalen.
Het gebruik van elektriciteit voor straatverlichting in 1880 veranderde het hele scenario met mensen begonnen met het aanvaarden electrical modellen. De Amerikaanse Telephone and Telegraph Company kocht de Holmes Inbraak bedrijf in 1905 met deze te koppelen aan noodoproep systemen voor het uitnodigen van politie en brandweer. Na de Tweede Wereldoorlog, werden vele uitvindingen gebracht in de woning van alarmsystemen. Het werd minder duur en veelzijdiger voor gebruik in de jaren 1980 en door het midden van de jaren 1990 het systeem is uitgegroeid tot een standaard functie. Vervolgens op Wireless-systeem kwam. In de meest geavanceerde technologie, zijn het gebruik van bewegingsdetectoren, surveillance-apparatuur en elektronische tracking devices worden gebruikt.
Binnenlandse veiligheid:; binnenlandse veiligheid en huisalarm systemen synoniem zijn geworden met de beveiligde context. Het huis alarmsystemen hebben de brede en de essentiële gebruik van inbraakalarm technologie of inbraakalarm zelf voor binnenlandse veiligheid. Met de bouw van huizen in de buitenste gebieden van de stad en weg uit de stad te beperken het beveiligingsconcept heeft met de mensen. De directe koppeling van de moderne systemen met de plaatselijke politiebureaus heeft mensen meer zelfvertrouwen en heeft verzekerd onmiddellijke hulp van de rechtshandhavers.
Mythes over alarmen:; Ondanks de hoge technologische vooruitgang in de woning van alarmsystemen, zijn er een aantal mythen en misvattingen. De eerste en belangrijkste punt is de betaalbaarheid van het systeem. De noodzaak van het systeem hangt af van de dingen te beveiligen. Als waardevolle spullen worden bewaard in het huis die zij nodig hebben enige bescherming die we hebben om wat geld te besteden.
Het tweede punt van de mythe is, is het vaak verkeerd begrepen met verzekering. Toen ik verzekering waarom zou ik gaan voor Home alarmsystemen hebben, is de normale vraag een sceptische persoon kan vragen. Voor hen kunnen we terug vragen als verzekering is er Daarom moeten wij ons huis te vergrendelen. Het concept van verzekeringen en veiligheid zijn twee verschillende dingen die niet mogen worden vermengd en verward. Verzekeringen clausules krijgen geactiveerd wanneer u alle voorzorgsmaatregelen te nemen voor de bescherming van de activa en het verlies zich heeft voorgedaan, ondanks alle mogelijke maatregelen genomen voor de veiligheid.
Andere misvatting over de inbraakalarminstallatie systeem is de moeilijkheid in werking en onderhouden pass codes. Maar dit zijn de dingen die men moet doen voor de veiligheid van de bezittingen. Een andere veel voorkomende twijfel over de alarmen is de werkbaarheid ervan in de afwezigheid van elektrische stroom. Niettemin, modern alarmsysteem systeem wordt geleverd met back-up stroom en werkt op batterijen. In feite is de kracht onderbreking indringers poging te doen de resultaten in de vorm alarmen wordt geactiveerd.
Ondanks de cynisme geuit over het inbraakalarm, zijn ze gekomen om bij ons blijven. Het ruime gebruik van ze allemaal over de hele wereld is het testament voor.

No comments:

Post a Comment