Thursday 6 October 2011

Ionisator luchtreiniger

Luchtreinigers zijn verplicht in die huishoudens waar sprake is van iemand die lijdt aan allergieën of astma, is het aantal waarvan stijgt met de dag en dus de zorg voor veilige kwaliteit van de binnenlucht ook snel toegenomen. Mensen over de hele wereld proberen om uit te vinden nieuwe manieren om de kwaliteit van de lucht te verbeteren in hun huis. Er zijn veel dergelijke dingen in de atmosfeer, zoals rook, schimmelsporen, pollen, bacteriën, virussen, huidschilfers van huisdieren, en andere verontreinigende stoffen die het potentieel hebben om je longen en het immuunsysteem schade. Het ergste is dat de meeste van deze irriterende stoffen niet zichtbaar met het blote oog, maar luchtreinigers filter allergenen en schadelijke stoffen wel of niet zichtbaar voor het menselijk oog.
Luchtreinigers maken meestal gebruik van filters, elektrische aantrekking of ozon in de lucht van deze allergie-opwekkende stoffen schoon te maken. Filters te gebruiken fijne zeef dat filter deeltjes uit de omringende lucht. Als de lucht blijft stromen in de luchtreiniger, de zeven die aanwezig zijn in de zuiveraar val de kleinere deeltjes.
Hoe is een ionisator luchtreiniger anders? ; Een ionische luchtreiniger maakt gebruik van een methode, die wordt genoemd corona-ontlading waarin geladen moleculen worden gemaakt, genaamd ionen. De meeste atomen die aanwezig zijn in de lucht hebben een neutrale lading en ze bestaan ​​uit hetzelfde aantal negatief geladen elektronen en positief geladen protonen. De lozing van corona kan klein zijn, maar heeft een sterk elektrisch veld. Moleculen die doorheen het eigenlijk pick-up een extra elektron elke keer, als gevolg waarvan het molecuul krijgt een negatieve lading, of het misschien gewoon een elektron klopte van het weg, waardoor het een positieve lading. De grotere deeltjes de lucht, zoals stof of andere verontreinigingen, hebben meer kans om te worden geïoniseerd, aangezien zij vormen voor de grotere doelen zijn voor de elektronen en hoe ze door het corona-ontlading.
Als een deeltje waren ooit betalen, zou het worden aangetrokken door alles wat tegengestelde lading heeft. Bijvoorbeeld als er twee metalen platen in de luchtreiniger die zijn belast, een van hen betaalt een positief en de andere negatief geladen zouden geneigd zijn deze deeltjes aan te trekken. Bovendien deeltjes in de lucht zou ook tot elkaar aangetrokken als ze toevallig tot tegengestelde ladingen. Als het proces blijft de stofdeeltjes samenklonteren, zwaarder en geleidelijk afzetten van de lucht.
Kritiek op ionisator luchtreinigers; Critici zijn niet veel sympathie van de ionische luchtreinigers als het lijkt dat deze reinigers niet echt effectief in het verwijderen van verontreinigingen uit de lucht en naar boven al het ozon generatoren die worden gebruikt hebben de capaciteit om mensen te schaden. ; Ionisator luchtreinigers zijn ook alleen gebouwd om schone lucht bieden voor een kamer alleen. ; Bovendien is het proces dat een Ionische luchtreiniger daadwerkelijk volgt maakt de directe omgeving van de Purifier erg vies omdat alle stofdeeltjes cluster bij elkaar en zijn in de buurt van het apparaat. Dit vermindert de efficiëntie van de waterzuivering, aangezien de zender wordt geleidelijk bedekt met stof. ; Ozon die wordt geproduceerd door de Ionische reinigers, hoewel in zeer kleine hoeveelheid, eigenlijk fungeert als een toxische stof en maakt Astma en andere longziekten erger dan voorheen. ; Vandaar is de conclusie dat ionisator luchtreinigers eigenlijk om ons precies in tegenstelling tot wat we willen, daarom onszelf en onze dierbaren te redden van de verontreinigingen en de nadelige gevolgen van zuiveringsinstallaties is om te voorkomen dat de dingen die eigenlijk vervuilen de SIR binnen onze huizen. Het is beter om niet te roken in het huis en als uw huis is in de buurt van een drukke weg of een fabriek, het sluiten van de weduwen, die zou laten in het verontreinigde lucht te vermijden. In dergelijke gevallen is het beter te hebben glazen ramen die zou laten in het licht, maar niet de lucht. Als u deze voorzorgsmaatregelen Ik weet zeker dat u in staat zullen zijn om zich te ontdoen van een hoop verontreiniging door de lucht.

No comments:

Post a Comment