Saturday 29 October 2011

Kapsels formele en formele opsteekkapsels

Formele Kapsels
Er zijn tal van gelegenheden waarbij u een formele kapsel hebben. Op formele sociale gelegenheden zoals een bruiloft, een gala, een feest, een receptie of een andere functie, de meesten van ons willen ons best verzorgde beentje voor te hebben en een mooie formele kapsel gaan met de zorgvuldig uitgekozen outfit, schoenen en andere accessoires is zeker geen kwaad.
Er zijn tal van verschillende formele haar-stijlen die je kunt uitproberen. In feite, kun je uiteindelijk een beetje verbijsterde waarover men precies moet je proberen. Moet je gaan met de klassieke, ingetogen blik, of zou dat te tam voor je persoonlijkheid? Mocht u experiment? Wat zal er goed uitzien voor een bepaalde gelegenheid? Het is een goed idee om voorbereid te zijn op elke mogelijke gebeurtenis, zodat wanneer hij uiteindelijk doemt aan de horizon, hoeft u niet genoeg benadrukken jezelf afvragen wat je op aarde gaat doen over je haar en hoe. Een aantal formele kapsels vereisen een bezoek aan de schoonheidssalon, maar er zijn vele die je kunt doen door jezelf. Probeer deze uit voor de praktijk als je de tijd hebt en een een bestand van interessante opties te houden voor verschillende gelegenheden.
Dingen te overwegen voordat u begint op een formele haar opgestoken, wat is de lengte van je haar? Wat voor soort vraag heb je? Is het rechte, golvend, krullend of kinky? ; Wat is je haarkleur? ; Ben je op zoek naar een korte, middellange of lange haren-stijl? : Bent u gaat uw haar te stylen jezelf of ga je een haar-stylist bezoek? , En niet de minste -; Wat is de gelegenheid? ; Hoe formeel is het? ; Welke activiteiten kunt u deelnemen aan? Indien er gaat dansen, bijvoorbeeld, u wilt dat uw formele haar opgestoken glijden. ; Wat ga je dragen? ; Welke accessoires zult u gebruik maken? ; Wilt u een eenvoudige haar-stijl of een ultra geavanceerde een? ; Wilt u sloten, vlechten, of een formele updo stromen? : Bent u naar haaraccessoires en wat voor soort gebruiken? ; Hoe goed zal uw hair-stijl gaan met uw ensemble? ; U kunt kijken door foto van modellen en film-sterren om een ​​idee krijgen over verschillende mogelijke haar-stijlen. Maar in gedachten houden, dat je uiteindelijk zal gaan als uzelf en u hebt een stijl die past bij zowel u persoonlijk en maakt u zich gerust voelen. Als je twijfelt over je keuzes, uw haar-stylist voor tips vragen en suggesties over wat je moet proberen. Omdat het haar-stylist is in het bedrijf van haar styling en je bent niet, zal hij / zij waarschijnlijk een beter inzicht dan jij over de stijlen die je kunt bereiken met je haar. Uw haar-stylist kan ook een stijl makeover software waarmee u uw foto uploaden en uitproberen meerdere formele kapsels virtueel. Dit is echt een geweldig hulpmiddel en je kunt precies weten hoe een bepaalde stijl zal kijken op je.
Enkele ideeën voor een formele kapsels en formele haar opsteekkapsels
1. Als het plan is om te kijken echt verfijnd en chique, ga dan voor een formele haar opgestoken. The formele opsteekkapsels dat de gemakkelijkst te bereiken - en je kijkt ook elegant en glamoureus - zijn een chignon, een broodje, vat krullen, en een gebogen rechte stijl. Veel vrouwen, als ze kort haar hebben, te gebruiken haarstukjes het bereiken van een formele opsteekkapsels.
2. Met een ovaal gezicht kun je gewoon proberen over een vorm van formele en er goed uitzien. Trek je haar omhoog in een knot of sport een vederachtige pony.
3. Als je een rond gezicht, probeer te trekken je haar terug van je voorhoofd in een prachtig opgestoken. Of een deel je haar in het midden, de voorste delen van het haar draai aan weerszijden, pin ze terug met grips, en laat de rest van het haar vrij kan stromen.
4. Als u een hart-vormige gezicht, probeer een formele kapsel met een zijscheiding en een kleine kant pony. Voeg zachte krullen om je haar en föhnen te geven wat meer volume.
5. Als je een vierkant gezicht, probeer dan een langere hair-stijl met veel golven of krullen. Zo krijgt u een zachtere, minder ernstige aspect.

No comments:

Post a Comment