Sunday 23 October 2011

Kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden blijven?

Kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden? Dit is een tijdloze vraag die zich uitstrekt over de generaties. Wanneer je tien verschillende mensen voor hun mening over het onderwerp zult u waarschijnlijk krijgt tien verschillende antwoorden en de redenen voor waarom ze geloven wat ze geloven. Naar mijn mening - het hangt af van de betrokken personen.
Ik denk dat er mensen zijn die kunnen vormen vriendschappen met het andere geslacht en hebben het nog steeds een vriendschap en niets meer. Zij zijn zich bewust van hun eigen persoonlijke grenzen en hebben de mogelijkheid om deze grenzen af ​​te dwingen bij zal. Het belangrijkste, ze zijn ook in staat om het verschil tussen vriendschap en een romantische relatie, die kan de sleutel tot hun succes te onderscheiden.
Er zijn anderen echter, die niet in staat zijn om succesvol te vriendschappen met het andere geslacht te vormen. Zij kunnen te gemakkelijk worden verleid door vriendelijkheid en flirt, of ze kunnen niet in staat om op eenvoudige wijze het verschil tussen een vriendschap en een romantische relatie. Sommigen hebben zelfs moeite hetzij grenzen stellen of af te dwingen. Ongeacht de reden, sommige mensen gewoon niet vormen vriendschappen met het andere geslacht, omdat het werkt gewoon niet voor hen. Ongeacht welke categorie je valt in, is het belangrijk om te begrijpen dat gezien de aard van de man / vrouw relatie zijn er altijd risico's verbonden met het vormen van deze vriendschappen.
Om het vormen van een echte vriendschap moet er een element van vertrouwen tussen beide partijen. Dit vertrouwen, dit inzicht, kan leiden tot veel verwarring als je niet oppast. Als deze persoon wordt uw vertrouwenspersoon, bijvoorbeeld, en je merkt dat je wenden zich tot hen als het leven moeilijk wordt, of wanneer u advies nodig heeft, dit inzicht kan gemakkelijk verward worden met romantische aantrekkingskracht. Als je ooit een vriend of kennis die je ineens merkt dat je op zoek anders naar, in een aantrekkelijker en romantische manier, dan weet je hoe gemakkelijk de grens tussen vriendschap en romantische aantrekkingskracht kan worden overgestoken.
Het vormen van vriendschappen met het andere geslacht kan worden bijzonder ingewikkeld als u al betrokken bij een romantische relatie met een significante andere. Dit is vooral het geval wanneer u zich wenden tot uw vriend om advies over je relatie. Hoewel het draaien naar uw vriend lijkt misschien onschuldig, kunt u gemakkelijk worden aangetrokken om hun medeleven, mededogen en uiteindelijk aan hen, vooral als je in een kwetsbare situatie van de geest. Dit kon veroorzaken niet alleen gemengde emoties voor u, maar ook wrijving tussen u en uw significante andere.
Ook, als echt van een vriend als deze persoon mag lijken, hoe kan je ooit werkelijk zorgen dat hun voornemen of dat het advies dat ze geven u is bedoeld met uw beste belang in gedachten? Het is waar dat niet iedereen zou profiteren van je kwetsbaarheid en opzettelijk (of zelfs subtiel) een dwaalspoor leiden. De waarheid is echter dat je nooit echt weet wat er gaande is in andermans gedachten en dus kun je nooit echt zeker zijn van hun ware bedoelingen. Voor alles wat je weet deze persoon is gewoon te wachten voor u te weer single, zodat ze kunnen bouwen op de relatie die je al hebt liet hen vast te stellen met je mee. Immers, waarom is het dat ze kostbare tijd uit hun hectische leven te nemen om je console? Waarom zouden ze gewoon breken hun eigen plannen om te luisteren naar u klagen over uw relatie? En waarom doen zij de zorg zo veel over je persoonlijke leven als niet meer van een deel van te worden?
Mijn intentie is niet om angst op te roepen, of om u te adviseren om niemand van het andere geslacht vertrouwen. Mijn intentie is om gewoon te illustreren hoe de man / vrouw vriendschap is uiterst complex. Als je erop op de vorming van vriendschappen met het andere geslacht, ten minste een paar minuten om wat regels te stellen. Beslissen wat u wel en niet zal bespreken met deze persoon, en zorg ervoor dat uw relatie met deze vriend duidelijk is omschreven in je eigen geest voordat u ervoor kiest om het te achtervolgen. Als dit klinkt als teveel werk, speel het veilig en eenvoudig draai niet aan je meisje / jongen vriend voor troost.
Iedereen is anders. Sommige mensen kunnen vormen succesvolle vriendschappen met leden van het andere geslacht, terwijl anderen beter af zijn verblijf duidelijk van hen. Er is geen goed of fout antwoord, omdat er geen situatie is nooit in zwart-wit. Alleen niet vergeten dat het soms is niet zozeer een kwestie van of je ervoor kiest om deze vriendschappen vormen als het gaat over de grenzen u voor uzelf en uw bereidheid om zich aan hen die het verschil kan maken.

No comments:

Post a Comment