Sunday 30 October 2011

Lichtpaars zonnehoed

Bleke zonnehoed planten (Echinacea pallida) behoren tot de familie 'Asteraceae'. Deze planten, die thuishoren in sommige delen van de Verenigde Staten worden voornamelijk gebruikt als tuinplant of gekweekt voor zijn medicinale toepassingen. Men gelooft dat dit kruid de mogelijkheid om het immuunsysteem te versterken heeft. Vaak in het wild gezien als een single-vertakte plant, lichtpaars coneflowers in tuinen worden gezien als meerstammige clusters. Deze plant wordt vaak verward met de rode zonnehoed, dat is een verre verwant van bleke rode zonnehoed. De voormalige heeft helderder bloemblaadjes, bredere bladeren, naast verschillende andere functies.
Fysieke kenmerken van de Pale Purple Coneflower
Terwijl de bleke paarse coneflowers zijn meerjarige plant, en kan groeien tot drie meter in de hoogte, de meeste planten variëren van 1,5 tot 2,5 meter hoog. Zoals reeds gezegd, de wilde dieren hebben een grote centrale stengel, terwijl die in de tuinen hebben veel stengels. De stengels zijn groen van kleur of in sommige gevallen, in de schaduw met paarse of rode kleur. Deze stengels bezitten grof haren, die zijn witachtig in kleur. Het grootste deel van de bladeren zijn geconcentreerd in de buurt van de basis van de bleke paarse zonnehoed plant. Er zijn zeer weinig bladeren aan de stengels van deze planten en de basale bladeren hebben lange stelen. De bladeren hebben ruwe oppervlakken die parallelle nerven, grove witte haren en taps toelopende uiteinden bezitten. De bladeren van deze plant kan een maximale lengte van de tien centimeter en een breedte van maximaal twee centimeter.
Normaal gesproken kan een enkele daisy-achtige bloemen te zien op de top van elke stengel. De breedte van de bloemen kan worden tussen een tot drie centimeter en de kleur van de bloemblaadjes varieert van licht roze-paars tot wit. Er kan 12 tot 20 bloembladen, die zijn slank, lang en hangend. Deze bloemen gebrek aan enige vorm van geur en bezit roodbruine conus van de schijf roosjes in het midden. Het bloeiseizoen begint met het begin van de zomer en duurt ten minste drie weken. Als het seizoen eindigt, is het straalbloemen shrivel weg en de kleur van de schijf florets 'kegel draait naar zwart. De vruchten van bleke zonnehoed planten, de zogenaamde 'cypselae', hebben schuine randen. Deze planten hebben een diepe penwortel spoelvormige systeem.
Range, Habitat-en plantgoedwet
De bleke rode zonnehoed, wat is een native naar het zuiden centrale Verenigde Staten, is ruim verspreid in de staten Illinois, Michigan, Alabama en Texas. Hoewel gevonden in de staten Tennessee en Wisconsin, het is een bedreigde soort in deze regio. Het leefgebied van bleke zonnehoed omvat droge zwarte aarde prairies, savannes, verlaten akkers, kalksteen open plekken en open gebieden grenzend om spoorwegen.
Deze planten worden voornamelijk geteeld voor weide landschapsarchitectuur, inheemse tuinen, langs de weg tuinen, dieren in het wild eten, medicinaal gebruik, enz. Een zaaibed moet worden voorbereid voor het planten van de zaden van de bleke rode zonnehoed. Het moet stevig genoeg om Plant de zaden 1 / 8 inch diep. Gebruik wat chemische onkruidbestrijding op het zaaibed. De meeste mensen geven de voorkeur dormant zaaigoed, want het geeft goede resultaten. Het duurt ongeveer twee maanden de tijd om te breken slaaptoestand, mits de omgeving is koud en vochtig. Meststoffen should spaarzaam worden gebruikt om het optreden van weeds te verminderen. Regelmatig wieden is noodzakelijk voor een gezonde groei van de plant.
Omdat het een wilde plant, doe lichtpaars coneflowers vereisen niet veel van de zorg. Ze zijn bestand tegen droogte en zijn bestand tegen vele ziekten. U kunt eenvoudig groeien deze planten en verbetering van de schoonheid van uw tuin.

No comments:

Post a Comment