Saturday 29 October 2011

Make-up Beauty Tips

Volgens archeologisch bewijs zijn cosmetica is in gebruik sinds 4000 voor Christus in het Oude Egypte. Het was ook gebruikt door de Ancient Grieken en de Romeinen. Door de middeleeuwse leeftijd, was het gebruik van cosmetica in het Westen meestal beperkt tot de hogere klassen. Cosmetica zijn ook veel gebruikt in wat tegenwoordig bekend is als Iran en het Midden-Oosten.
Vandaar dat, zoals blijkt, worden alle door de eeuwen heen hebben vrouwen gekunsteld verschillende middelen en manieren om hun uiterlijk te verbeteren. Ze experimenteerde met een verscheidenheid aan lotions en drankjes te verbeteren en de schoonheid te behouden. Deze leeftijdsgroep waarin we leven is het tijdperk van de levendigheid, energie en jeugdig uiterlijk. In feite, zowel mannen als vrouwen willen op hun best uitzien om een ​​aantrekkelijke persoonlijkheid project. Deze dagen, het uiterlijk speelt een belangrijke rol, zowel op de werkvloer als in sociale bijeenkomsten. Zoek je het best kan een vertrouwen booster te zijn, want dit is de leeftijd van de smart en het mooie.
Iedere vrouw heeft attributen en kwaliteiten die uniek en mooi. De make-up Beauty tips hieronder zal helpen in het benadrukken van de plus-punten, het verbeteren zodat ze kunnen worden opgemerkt.
De eerste plaats, na het reinigen uw huid, toepassen van een moisturizer. Uw huid vergt het extra vocht. Dan, het kiezen van de juiste soort van de stichting is de volgende stap voor het krijgen van een mooie make-over. Meeste vrouwen's skin is geel-gebaseerd, waaronder meeste Kaukasiërs, Latijns Amerikanen, Aziaten en Afrikanen. Echter, de meeste stichtingen op de markt beschikbaar zijn oranje of roze tinten. Vandaar, vrouwen behulp deze stichtingen meestal eindigen met een kunstmatige look. U moet een stichting die een gele basis heeft teneinde de nature vlekkeloze look te creëren kiezen.
De beste manier om op de stichting is om dot je kin, wangen, neus en voorhoofd met kleine hoeveelheden van. Dan, met behulp een enigszins vochtige doek of een spons, glad de stichting over uw gezicht, blending het goed in de huid. Bijzondere aandacht besteden aan de kaaklijn, kin, en haargrens. Altijd glad de stichting in een opwaartse beweging.
Gebruik een concealer om vlekken op de huid dekken. Vloeibare concealers zijn het beste voor behulp onder de ogen om donkere kringen verbergen en op droge huid. Solid concealers, anderzijds, worden gebruikt om littekens, puistjes, en acne verbergen. Deze zijn beschikbaar als stokken en vandaar kan direct worden gebruikt op de plek waar hij is vereist. Als u een gevoelige huid, gebruik concealers die minerale kleuren hebben.
Wanneer toepassen van uw oogschaduw, herinner om altijd beginnen met de markeerstift schaduw. Penseel het op onder de buitenrand van de wenkbrauwen en het naar de innerlijke rand van de wenkbrauwen blend. Dan van toepassing, de oogschaduw, te beginnen in het midden van de oogleden.
De sleutel tot creëren mousserende ogen is behulp eye schaduwen dat licht in kleur zijn zoals beige, mauve, bruin of vanille. U kunt ook rotzooien met de ondertoon tinten van uw huid door te opteren voor kleuren zoals olijf, goud, grijs of paars. Als je wilt om avontuurlijk, waarom niet proberen tan, brons of een van de glinsterende doorzichtige poeders. Of je zelfs combineren twee kleuren gelaagde look. Met alle middelen te experimenteren, maar zorg ervoor niet te overdrijven.
Na de oogschaduw, mascara aanbrengen. In feite, een van de beste manieren om een ​​dramatisch effect toe te voegen aan de ogen is met behulp van mascara. Gebruik duidelijke mascara of een schaduw van bruin aan de no makeup look bereiken. Krul je wimpers met die onschuldige grote ogen te krijgen. Echter, moet je de wimpers krullen voordat mascara, en het is ook niet raadzaam om de onderste wimpers krullen als ze de neiging af te vallen.
Bij het kiezen van lippenstift, rekening te houden met de kleur van je haar. Oranje tinten, bijvoorbeeld, gaan heel goed met donker haar. Scarlet tinten zijn geweldig met blonde haren, en roze tinten look mooie met grijze haren. Gebruik een lipliner je mond te definiëren, te hervormen je lippen, en zelfs tot ongelijke vormen te corrigeren. Plus, een lip liner zal de lipstick te voorkomen bloedingen, en als je je lippen met it te vullen alvorens de lippenstift, het zal de lipstick langer meegaan.
En als afwerking borstel één blos. De beste manier om een ​​kleur te kiezen is het vinden van een die is ongeveer dezelfde tint als je huid wanneer deze wordt gespoeld, dus na de training. Je kon klap je wang licht om de kleur te krijgen en te gebruiken als een gids. Of zou u gebruik een blos dat uw lippenstift overeenkomt. Rose ziet er geweldig met eerlijke kleur, perzik tinten met olijf huid, en een abrikoos schaduw met donkere huid. Als u droge huid hebt gebruik een crème op basis blush en als uw huid is olieachtig, gel en vloeibare bloost geweldig. Voor een meer lichtgevende Hierdoor kon combineer je de twee.
De cultus van kijken prachtige is niet de prerogatief van de bevoorrechte vrouwen langer. Behulp cosmetica tot iemands looks versterken is geen luxe maar een sociaal feit vandaag. Het is een prioriteit geworden voor de meeste vrouwen op de verhuizing in de sociale ladder van het succes. Make-up is over uw uiterlijk, je gezicht, je stijl, je aspiraties. Het gaat over vrouwen verbeteren, veranderen en ontdekken hun verborgen potentieel. Het gaat over een vrouw zeggen, Kijk naar mij - ik ben mooi!

No comments:

Post a Comment