Tuesday 18 October 2011

Making Choices

De keuzes die we beïnvloeden en invloed uitoefenen op de loop van ons leven. Goede keuzes maken en je zult gelukkig zijn. Behoort verkeerd keuzes en uw lot is onzeker. Dit is wat we worden onderwezen en dit is wat we geloven. Maken goede keuzes lijkt logisch, zelfs eenvoudige, maar is het?
Hoe weet je indien de keuzes u maakt zijn de juiste zijn, en hoe kunt u uitoefenen goed beoordelingsvermogen wanneer geconfronteerd met een wervelwind van emoties, feiten, invloed en advies? Is er een manier om te weten hoe de keuzes die je maakt zal je leven beïnvloeden? Is er aantal top-geheime portaal van antwoorden dat we kunnen aanboren, of is het allemaal gewoon een kwestie van toeval?
Het lijkt mij dat er sommige mensen die keuzes gemakkelijk en eenvoudig, gebaseerd op wat zinvol om hen op het moment. Dan zijn er anderen, waaronder ikzelf, die niet kan lijken een keuze te maken zonder eerst de analyse van alle mogelijke uitkomsten, zorgvuldig nemen van alle aspecten van het besluit in aanmerking en het zoeken naar meningen van vertrouwde vrienden, familieleden of anderen die ze kennen en respecteren. Is het beter om dit soort persoon dan de andere? Is dit een zorgvuldige analyse een of andere manier wijzigt u de uitkomst van de keuze die we maken? Does zorgen te maken over het maken van de juiste keuze magisch stellen u in staat om dat te doen?
Om eerlijk te zijn, ik ben niet zeker welk pad is beter, het pad van de cavalier beslisser die altijd lijkt te gaan met de stroom mee, of de zorgvuldige analytische dat de noodzaak om te denken en te heroverwegen, zodat alles zorgvuldig dat ze slaap te verliezen voelt. Hoe ouder ik word hoe meer ik begin te geloven dat het misschien niet zo veel over welke keuze je maakt, maar wat je doet met de keuze die het verschil maakt. Er is zoveel onvoorspelbaarheid in het leven dat het bijna onmogelijk is om 100% zeker dat de keuze die u maakt kunt u op het juiste pad.
Voor sommige mensen, op zoek naar het advies van anderen lijkt te helpen, niet alleen omdat de persoon kan waardevol leven ervaring te delen, maar omdat op zoek naar advies kan het gevoel van alleen te zijn met uw keuze te verlichten. Het kan ook nuttig zijn om te ontdekken dat andere mensen hebben ervaren wat je ervaart op een punt of een ander. This is een reden waarom met anderen te praten heilzaam kan zijn.
Aan de andere kant, een probleem met het zoeken advies is dat iedereen heeft zijn of haar eigen perceptie van wat goed is, wat er mis is en hoe het leven geleefd moet worden. Daarom is het belangrijk in gedachten te houden dat een andere persoon de perceptie van het perfecte leven niet kan hetzelfde zijn als de jouwe, zodat hun good bedoeling zou per ongeluk een dwaalspoor brengen je. Het andere probleem is dat mensen altijd lijken te denken dat ze weten wat het beste is voor u, maar de ervaring heeft mij geleerd dat alles wat ze echt kan vertellen is wat ze anders zou hebben gedaan in hun eigen leven. Dat gezegd zijnde, de verantwoordelijkheid van het maken van de keuze echt is onze eigen, zelfs als we niet willen dat het is.
Het kan eng zijn, zelfs isoleren, als je bedenkt dat de uiteindelijke keuze is aan jou, en zo is het resultaat. Uiteindelijk een keuze zal worden gemaakt, hetzij door u of door omstandigheden. Het antwoord zal zich in een of andere vorm. Het is soms moeilijk om stand-by en de antwoorden naar ons komen te wachten, en helaas hebben we niet altijd de luxe van tijd voordat er een keuze moet worden gemaakt. Als je de luxe van de tijd, neem het, want soms tijd alles wat je nodig hebt om een ​​beetje perspectief te krijgen is.
Als alles is gezegd en gedaan kunnen we alleen maar de beste keuze maken we weten hoe te maken op het moment dat we het maken, en soms hebben we alleen maar te vertrouwen op onze instincten te doen. Soms komt het erop neer om dit, tot geloof en de rede. U kunt alleen een keuze maken op basis van het moment, omdat de toekomst is te onzeker voor garanties. De weg die je reis is bedoeld voor u alleen, en op het einde, het is wat je meer kennis en ervaring langs de weg dat maakt de reis de moeite waard.

No comments:

Post a Comment