Wednesday 19 October 2011

Metaaldraad

Een veelgehoord argument dat ik heb gezien in veel gezinnen is voor ruimte. Nee, ik heb het niet over de persoonlijke ruimte of de luchtbel dat een behoefte aan het behouden van hun geestelijke gezondheid. Ik heb het over ruimte om spullen, variërend van boeken tot kleding tot potten te houden. Het kan van alles zijn. Ik ben voor een erg paranoïde over het verlaten van dingen die hier en daar en vind persoonlijk dat er een gedefinieerde ruimte voor elk object in het huis.
Ik denk dat gebouwd in houten meubels en kasten zijn de beste oplossing, maar als je verblijft in een gehuurd appartement zoals ik dat doe, dan te investeren geld in meubilair is geen haalbare optie is, omdat er een mogelijkheid dat het wellicht niet passen in uw volgende appartement . Mijn vrouw stelde me voor aan planken draad en geloof me als ik zeg dat deze goedkope alternatieven voor dure houten meubelen hebben neergehaald het aantal argumenten die we hebben vanwege mijn paranoia tot de helft.
Kunt u standaard draadetages uit de markt. Maar als je tijd op je hand hebt, wilt krijgen creatief en wil heel graag van je vrouw waardering winnen, dan je zou zelfs kunnen draadetages installeren rond het huis. Het duurt niet al te veel tijd, werkt goedkoper en je kan het aanpassen per de ruimte en de eis. Met zo veel genoemde voordelen uit, ik ben ervan overtuigd dat u staat te popelen voor meer informatie.
Het installeren van draad rekken
Zijn de volgende stappen uit om uw eigen draad kast plat te installeren:; Voordat u begint met de installatie, goed voor te bereiden op het gebied. Verf de kast indien nodig. Alle ongewenste spijkers of schroeven die u hebt gereden in de muren. ; Mark een waterpas een lijn met behulp van een niveau gids langs de muur waar je wilt de plank te installeren. ; Boor de gaten voor het anker haken. Zorg ervoor dat u de aanbevelingen van de fabrikant te lezen over de grootte van het gat dat je moet boren. ; Draai het anker haak door het rijden in de schroef. ; Nu, hang de achterkant van het rooster op een paar ankers. ; Een diagonaal ondersteuning is bevestigd aan de plank eindigen op beide zijden om de houdbaarheid te ondersteunen. ; Na het verhogen van de plank om het juiste niveau, boor een gat aan de onderkant voor de diagonaal te ondersteunen. ; Draad rekken Tips
U dient het volgende in gedachten bij het bezien draadetages:; Terwijl purchasing draadrekken, ervoor te zorgen dat het een garantie tegen doorroesten en vervorming bevat. , Als u koopt mobiel draad rekken, dan ervoor te zorgen dat je wielen blokkeren om ongevallen en morsen te voorkomen. ; Als de rekken is voor de keuken en wordt gebruikt om kleine potten en blikken die kunnen kantelen of wegglijden, kunt u een 'draadrooster liner roll' dat is een dikke plastic papier te gebruiken op te slaan. Als de plaat kan worden schoongeveegd met een vochtige doek, kunt u het reinigen van de planken met weinig gedoe. ; Chrome draad rekken zijn populairder en zijn verkrijgbaar in bijna alle grootte en vorm. ; Indien u draad plank voor droge opslag of koeler en vriezer objecten, dan epoxy poedercoating draad rekken zou ideaal zijn. ; U kunt laden en manden om een ​​bestaand plat met behulp van een runner frames of opknoping lade glijdt. ; U kunt een gewone draadrooster in een schoen plank weer gewoon door te draaien aan de plank piece ondersteboven dat door de lip wijst naar boven. ; Voor het gebruik van hoek ruimte rond het huis of op kantoor, kunt u gebruik maken van een speciaal ontworpen hoek stuk dat planken hecht aan beide zijden van de muur of u kunt twee rechte planken, een eindigt op de muur en de andere eindigt gebruiken de rand de eerste plat. Zorg ervoor dat u hoek steun connectoren gebruiken. ; Industriële draad rekken
Metaaldraad is ook zeer veel gebruikt in diverse sectoren zoals food service, retail-en algemene opslag. Het is altijd raadzaam om uw opslag-apparatuur te kopen bij een dealer die gespecialiseerd is in de aard van de opslag die nodig is voor uw branche. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van open en gesloten eenheden, die mobiele eenheden en zelfs opteller eenheden die zullen delen posts met de bestaande draad rekken behulp draadrooster chips. Planken die kan oplopen tot 1500 pond steun van het gewicht beschikbaar zijn.
Ik hoop dat je genoeg tips verzameld om de rommel schoon rond de woning, argumenten met je vrouw te vermijden en winnen ook haar waardering uit. Waar wacht je nog op? Tijd om in actie te komen en implementeren van de tips.

No comments:

Post a Comment