Monday 17 October 2011

Natuurlijke minerale make-up

Zoals geïmpliceerd door de naam, is natuurlijk minerale make-up bestaat uit minerale elementen. Natuurlijke mineralen zijn fijn gemalen, in poedervorm en maakte zuivere vorm voordat ze worden gebruikt in minerale make-up producten. Elk product wordt gemaakt door het mengen van mineralen met andere anorganische pigmenten voor een breder kleurenpalet te creëren. Deze producten zijn samengesteld uit microscopische platte kristallen die elkaar overlappen op de huid van een laag die de huid beschermt tegen verontreinigende stoffen en maakt het ademen te bieden. Minerale make-up is ideaal voor mensen met problematische huid en boetes lijnen want het biedt een langdurig effect en lichtgewicht voelen. Een woord van voorzichtigheid, gebruik van minerale make-up in kleine hoeveelheden alleen te veel alleen je kijkt overdreven.
Bare Minerale Make-up; Losse minerale cosmetica zijn blote cosmetica. Dergelijke producten hebben geen conserveringsmiddelen, oliën of wassen in hen. Kale minerale make-up poeders kunnen worden gebruikt als dekmantel voor onvolkomenheden en accentueren uw goede eigenschappen.
Minerale makeup Voordelen; De huid is blootgesteld aan verontreinigende alledaagse, we moeten kijken na onze huid en niets is beter dan met natuurlijke makeup. Minerale make-up heeft de voorkeur over de hele wereld vanwege de volgende redenen:; Het laat de poriën ademen. ; Het biedt troost uit geïrriteerde huid. ; UVB (Ultra Violet type B) en UVA (Ultra Violet Type A) bescherming tot SPF 20 beschikbaar. ; Is waterbestendig. ; Bevat geen talk of vulstoffen. ; Is samengesteld uit materialen die niet ondersteunen bacteriën. ; Is de gevoeligheid getest. ; Is milieuvriendelijk, en niet op dieren getest. ; Zijn verkrijgbaar in kleuren voor elke huidtint. ; Levert maximale dekking dat ziet en voelt natuurlijk. , Natuurlijke minerale producten; Er zijn vele minerale producten beschikbaar in de markt, die elk aspect van make-dekken. Een paar van hen zijn hieronder opgesomd, met tips voor de toepassing.
; Blush / Bronzers; wordt gebruikt om een ​​natuurlijke glans toe te voegen aan uw huid, deze producten zijn hypoallergeen en duurzaam. Omdat ze in een geconcentreerde vorm zij moeten worden toegepast in kleine hoeveelheden alleen. Dit product kan worden gebruikt op de lippen en de nagels en om u een perfect uitzien!
Hoe toe te passen; Blushers en bronzers kan worden toegepast met behulp van zachte katoen, poeder borstels met natuurlijke haren of een ventilator borstel. ; Oogschaduwpenseel; Made zonder additieven, kleurstoffen, wassen of vulstoffen, zijn deze producten elk handgemaakt. Ze gaan met elkaar perfect aan het creëren van natuurlijke, heldere en mooie effecten. Meng ze om een ​​kleur van uw keuze te maken!Dit product kan worden toegepast droog of nat, dus ga vooruit en het de manier je wilt gebruiken.
Hoe toe te passen; U kunt ook een oogschaduw kwast gemaakt van natuurlijk varkenshaar te gebruiken. ; Stichting; De stichting is gemaakt van pure mineralen en pigmenten. Het is niet verstoppen de poriën en is niet te drogen. Dit mineraal product biedt volledige dekking en zonnebrandcrème te. Huidonvolmaaktheden net als onder het oog cirkels zijn perfect afgedekt met behulp van de stichting.
Hoe te toe te passen; Gebruik een zachte borstel om poeder foundation van toepassing. ; Body Shimmers; Gebruik dit product, terwijl uit eten gaan, op uw bruiloft, een formele gelegenheid of een zomerse avond. Met dit product bent u zeker om veel complimenten ontvangen en uiteraard u zeker schitteren!
Hoe toe te passen; Lichaam zindert kan worden toegepast met behulp van een platte top borstel of katoenen bal. Veeg dit poeder op je schouders, borst en rug.

No comments:

Post a Comment