Saturday 8 October 2011

Onze samenleving: Technologie en instant bevrediging

Ik haat het verkeer. Wat is het omhoog houden, hier? Ik weet het, maar ik kon gewoon niet wachten. Doe geen me op te houden!
Heeft een van deze zinnen lijken u bekend voor? Niemand vindt het leuk om te wachten deze dagen. Maakt niet uit wat het is dat ze moeten wachten voor, het lijkt erop dat mensen gewoon niet kan wachten. Het feit van de zaak is dat de technologie heeft ons verwend. Sommigen van ons zijn gewoon verwend. Het internet, magnetrons, mobieltjes, fast food, EZ pass, drive-up atm, en creditcards hebben allen voorzien van prachtige gemakken, maar ons beroofd van de deugd van geduld.
Als het menselijk ras, we zijn altijd op zoek naar onszelf beter om dingen makkelijker en sneller, zodat we uiteindelijk moeten minder op onze eigen doen. Over de voorbije paar honderden jaren hebben we een aantal nieuwe manieren om te reizen, te communiceren en te vermaken onszelf. Het is zowel een fantastische en verschrikkelijke ding dat technologie heeft ons zo'n gemakken.
Wat is er zo mis met technologie?
Zijn wij uitgegroeid tot een luie samenleving. Wij hebben niet om te koken, want we kunnen voedsel grijpen uit een restaurant, of nog beter laten bezorgen. Zo niet, dan kunnen we altijd warmen een diepvriesmaaltijden in de magnetron. Sommige mensen gebruiken hun auto om een ​​totaal van twee blokken, zodat reizen dat ze niet hoeven te lopen. De televisie is vaak de oppas. Er zijn teveel mensen die niet kunnen koken, krijg geen oefening, en niet de tijd nemen om te leren en discipline hun kinderen.
We hebben ook uitgegroeid tot een ongezonde samenleving. Hoewel we misschien een van de rijkste landen op de planeet, hebben we niet een hoge rang in de gezondheidszorg. De top vijf gezondste landen zijn Japan, Frankrijk, IJsland, Zweden en Cuba. Hart-en vaatziekten, diabetes en obesitas zijn het doden van de gezondheid van onze natie, en technologie is een belangrijke bijdrage aan onze dood.
Het is niet zo dat er een probleem is met de technologie zelf, maar het is het misbruik van dat gemak.
Het gebruik van mobiele telefoons tijdens het rijden heeft tonnen van ongevallen, maar toch veroorzaakt zo veel blijven doen het elke dag. Als veel van deze mensen zijn eerlijk met zichzelf, is het niet is dat ze geen tijd hebben om te praten later, het is dat ze kunnen gewoon niet wachten. Tieners tekst met elkaar in de klas, en vullen hun hoofden met populaire muziek in de gangen op school. Het is niet alleen storend studenten uit leren, maar het voedt de behoefte aan instant bevrediging.
Misbruik van creditcards is alleen te zeggen dat je niet kunt wachten om genoeg geld om dingen te kopen te verdienen. De schuld is een dergelijke gemeenschappelijke valkuil. Het drijft ons om te werken meer, wat meer stress, waardoor ons een gevoel van angst, die ons willen overal haast en alles te doen supersnelle oorzaken. Zie je de cyclus ongeduld veroorzaakt?
Hoe kunnen we het overwinnen van de slechte effecten van technologie?
Vergeet niet dat goede dingen komen aan degenen die wachten. Als u discipline zelf niet te krijgen zo boos en gefrustreerd als dingen niet gebeuren, zo snel als je wilt, vind je jezelf gelukkiger. Het meeste van de tijd die u hebt wachten. Kijk naar het op deze manier, misschien heb je niet precies waar je wilt zijn, maar je zou kunnen worden voorkomen een ongeluk dat je niet wist dat er zou gebeuren. Soms onverwachte vertragingen kunnen besparen ons leven.
Neem wat tijd weg van technologie. Schakel uw mobiele telefoon elke keer in een tijdje. Ga voor een rustige wandelingen op uw eigen. Iets maken met je eigen handen. Cook een maaltijd vanaf nul. Weer naar beneden om de natuurlijke aarde zonder alle draden, computerchips, ringen, en piepjes kunnen houden u geaard en uw stress te verminderen. Het verminderen van stress verbetert uw gezondheid.
Een goede gezondheid is het wachten waard, is het niet? Geniet van de momenten die je hebt want het leven is te kort om rush door alles heen.
Neem je tijd anders verlies je het.

No comments:

Post a Comment