Thursday 20 October 2011

Oog Make-up tips

Zoals ze zeggen, de ogen zijn de vensters van de ziel. Ze spreken volumes, waardoor je persoonlijkheid zijn intrinsieke eigenheid. Door het toepassen van oog make-up, kunt u uw ogen te verbeteren, of, als u daar zin in heeft, drama toe te voegen aan je hele gezicht. From Nefertiti, de 14e eeuw koningin van Egypte, om onze eigen tijdloze koningin van het witte doek, Elizabeth Taylor, vrouwen hebben altijd oog make-up aan de schoonheid van hun ogen te benadrukken en de aantrekkelijkheid van hun gezicht te verhogen. Daarom, ongeacht de vorm of de kleur van je ogen, kun je transformeren in prachtige activa met behulp van oog make-up behendig toe te voegen betekenis en diepte aan hen. Oog make-up is in feite over het gebruik van oogschaduw, mascara en eyeliner vakkundig. Hier zijn een paar eye make-up tips om u te helpen om dat te doen:
Het kiezen en toepassen Eye Shadow: Deze dagen, oogschaduw is verkrijgbaar in ontelbare prachtige kleuren in de vorm van crèmes, poeders en glittery stof. Oogschaduw wordt gebruikt om de ogen te markeren. De schaduw moet worden gekozen op basis van de gelegenheid, de tijd van de dag, de toon van uw huid, de kleur van je haar, en natuurlijk, de kleur van uw ogen. Bijvoorbeeld als het gaat om een ​​feestavond u aan toe bent dressing voor, je kunt veroorloven om meer dramatische, met behulp van diepe paars of roze tinten, met zilver / goud glinsterende hoogtepunten. Gedurende de dag is het beter om meer aardse tinten en texturen mat zich mengt met de toon van uw huid te gebruiken. Uiteindelijk echter, moet u kiezen oogschaduw volgens uw eigen stijl, en wat voelt en ziet er goed uit op je. U bent de beste rechter.
Bij het toepassen van de oogschaduw, is het het beste om te beginnen door eerst een stichting op de oogleden, in een dunne laag en bovenkant met een laagje gezichtspoeder. Dit zal u toelaten om de oogschaduw van toepassing soepeler, en maken het ook langer duren. Het volgende ding in gedachten te houden is om te kiezen oogschaduw kwasten van goede kwaliteit, die schuin en plat. Dit zal u helpen om de oogschaduw toe te passen meer gelijkmatig en nauwkeurig. Ook selecteert u kleuren die mix goed samen, en altijd zorg ervoor dat uw manier van werken van lichtere tinten tot donkere.
De toepassing van de eyeliner: Zodra u klaar bent met de oogschaduw, definitie te geven aan uw ogen door het aanbrengen van een eyeliner. De eyeliner moet worden toegepast in een dunne lijn, zo dicht bij de wimpers als mogelijk. Echter, als je een dikker en donkerder lijn, die meer drama voegt, waarom niet gaan voor leuk vinden. Als het een standaard look die u wilt, vasthouden aan natuurlijke kleuren, die verschillende tinten van bruin. Een zwarte gekleurde voering voegt meer nadruk, wat niet erg populair deze dagen, met de look neiging om meer naar de make-minder te kijken. Als u wilt drama, echter gebruik maken van alle levendige kleuren beschikbaar deze dagen, van blues tot greens tot mauves. Eyeliners zijn verkrijgbaar in vloeistoffen en potloden. Lijn zowel de bovenste en onderste oogleden om het beste effect te krijgen. Maar je kunt een dikke voering slechts op het bovenste ooglid, die geeft je een mysterieuze, zware deksel kijken. Gebruik je fantasie en probeer verschillende tinten en de manieren om deze toe te passen. Je ogen zijn gewezen op het het beste als je hun vorm te verbeteren met behulp van drie bijpassende tinten, die van licht gaan, medium, om een ​​donkerdere tint. Gebruik de donkerste tinten op de buitenste gebieden van de ogen.
Werk af met mascara: Uw ogen krijgt prachtig omlijst door het aanbrengen van mascara op je wimpers. Ze voegen een lijn van contrast met de oogschaduw, verbetering van haar effect. Bruin en zwart zijn de favoriete kleuren, maar nogmaals, ga je gang en experiment. Kunt u een dun laagje van goud of zilver, als je wilt, vooral voor 's nachts te dragen. Als jij een van die vrouwen die graag aan het licht spaarzaam gaan op de make-up, gebruik mascara, voor een geraffineerde look.
Oog make-up is een kunst op zich. Natuurlijk, het is allemaal over persoonlijke keuzes. Hou het licht, als dat je persoonlijkheid, gebruik dan een zwaardere kant, als dat is wat je wilt. Principe, is het over plezier, gebruikend uw gezicht als een canvas te experimenteren met de verschillende looks je kunt bereiken.

No comments:

Post a Comment