Monday 17 October 2011

Persoonlijk leed

We hebben allemaal verloren vrienden op een punt of een ander, en hoewel een vriendschap is anders dan een relatie die we hebben met onze andere belangrijke, verlies van een vriend kan invloed hebben op ons heel diep. Vrienden zijn degenen waar we terecht wanneer het leven werpt ons ontberingen, wanneer we iemand nodig te leunen, toen we een second opinion of een nieuw perspectief nodig. Hoe gaan we te genezen als dit belangrijk onderdeel van ons leven niet meer bestaat?
Elke situatie is anders, maar de fundamentele opdrachtgever blijft steeds hetzelfde - het doet pijn wanneer we iemand die dicht bij ons te verliezen. De vraag is, wanneer je het gevoel dat je verliest een vriend, wat ben je bereid te doen om de vriendschap in leven? Welke stappen bent u bereid te nemen om deze persoon in je leven? Soms hebben we een punt bereiken waar, helaas, het bedrag van de moeite die we zijn bezig met het bijhouden van de vriendschap is niet alleen groter dan de inspanning van de andere is bij te dragen, maar ook groter dan wat wij zelf kunnen plegen. Dus waar trekken we de lijn, en wanneer de tijd komt een einde aan de vriendschap, hoe kunnen we rustig af, zonder spijt of het toebrengen van nog meer pijn op de andere of op onszelf?
Ik denk dat de meeste mensen streven naar vrede in elke onaangename situatie. We willen om dingen aangenaam, vooral wanneer we te maken hebben met iemand waar we de zorg over. Dit kan moeilijk zijn, zeker als we betrokken zijn bij een vriendschap die is gewoon niet meer werkt, vanwege het conflict, verschil van mening, veranderingen in levensstijl, of enige andere reden. Ongeacht de omstandigheden, is het belangrijk voor u om uw grenzen te bepalen binnen de vriendschap voordat u bepalen een cursus van actie. Grenzen stellen zal u helpen te bepalen hoe de situatie rustig te verwerken, en om het beste van uw vermogen.
Als u besluit dat een vriendschap niet meer gezond voor je, hoe ga je over ofwel het conflict oplossen, of loskoppelen van jezelf uit? Nogmaals, er zijn veel verschillende paden die u kunt nemen, en afhankelijk van de aard van het geschil, kunnen sommige beter geschikt dan andere. For Bijvoorbeeld, als ondanks uw gefrustreerde u een aangenaam vriendschap hebben, kunt u mogelijk om openlijk met ze praten, hoe de vriendschap is dat je affecting uitleggen, en ofwel een oplossing bieden, of rustig het einde van de relatie. Indien aan de andere kant, ze worden vijandige, of het veroorzaken van je leven leed, kunt u gedwongen worden om de vriendschap onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder te proberen het probleem op te lossen bij de hand.
Hoe dan ook, ongeacht de situatie of het uiteindelijke resultaat, is er onvermijdelijk een genezingsproces dat het verlies van een vriend volgt. Hoe dichter je bij je vriend, zal des te moeilijker dit proces waarschijnlijk zijn. Er is niets mis met het nemen van tijd om te rouwen of dit zal u helpen het verlies. Dus als het pijn die je voelt voor het verlies van een vriend, sta jezelf toe te voelen.
Het lijkt misschien gek, rouw over het verlies van een vriend, maar is het niet. De emoties die je voelt is heel reëel. Je kunt niet verwachten ze om weg te gaan 's nachts, en in sommige gevallen, vooral als een grote hoeveelheid pijn is betrokken, de gevoelens mogen nooit volledig verdwijnen. Soms tijd can deze wonden helen, maar omdat we cumulatief wezens beïnvloed door de acties en ervaringen van ons leven, kunnen we weglopen van de situatie altijd beïnvloed door het, liet alleen leren van wat er gebeurde en gedwongen om meer voorzichtigheid in de toekomst.
Soms de tijd niet te genezen wonden die gaan diep, en we hebben geen andere keuze dan de dol tijden van onze vriendschap herinneren, en hopelijk niet verzandt door de finaliteit van het. Ofwel manier waarop we moeten verder en koester de vrienden die we hebben op dit moment, omdat we nooit weten hoe het leven zal deze vriendschappen in de toekomst beïnvloeden. Alleen niet vergeten dat alleen maar omdat een vriend verlaat je leven, dit niet betekent dat alles verloren is. De kennis en het inzicht dat je krijgt door de ervaring, hoe pijnlijk ook, is wat gaat u doen door de volgende fase van je leven. Dat alleen kan de reis de moeite waard.

No comments:

Post a Comment